yaş günü:(

Mutlu yıllar Allah saglıklı bir ömür nasip etsin size ve oglunuza takmayın kafanıza herkes boyle ince dusunmeyebılıyor. Bende hatırlarım unutmam. En iyisi beklenti icine girmemek sonra üzülüyoruz.

Yeni yaşınız kutlu mutlu olsun.Oglunuzla pasta yemeğe gidin mutlu olmaya bakın mutlu girin yeni yaşınıza.

Etrafındakı yasadıgın ınsanlarlardan etkılenıyoruz aslında. Yanı baba veya anne cıftler arası bu durumlarına saygı gosterıp suprız hazırlarsa çocuklarda bu gore ogrenıp , alışkanlık edınıyorlar.

Mutlu yıllarınız olsun , ınsallah bu aksam bır suprız olsun sıze

Mutlu,huzurlu, sağlıklı nice yaşlar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun

güzel yaşların olsun ılgın hayat bunu duşunmek için kısa sen sevgını ver boşver onlar vermesınler..

mutlu yıllarınız olsun :) bende siz gibiyim hemen üzülürüm o yüzden anlıyorum ama boşvermek lazım olur da sürpriz falan yapmazlarsa sizde bir daha kutlamayın.. kimse kutlamasa bile umarım eşiniz hatırlar..

merhaba canım , bende 35 yaşındayım , bazı insanların mayasında vardır , ince düşünce ve zerafet insanın ruhuna doğuştan üflenir , annen baban kardeşin sen gibi olmayabilir . nezaket , başkalarını mutlu etmeye çabalamak , unutmamak için not etmek , iki eli kanda da olsa o gün o insana o çiçeği -o mesajı ulaştırmak .. zaten doğum günün için bunları yapabilen insan normalde de dostundur . . hüznünü anlayabiliyorum , insan birazda geriye bakıp ne yaptımkı bu yaşa kadar diye öz eleştiri yapınca gözleri ağlamaklı olur , sanki boşa geçmiş bir 30yıl..çok şükür ki kendine en iyi dostu yarattın. evladın ..

imrenmedim değil arkadaş -dost gruplarına , çaya kahveye gidenler , evli bekar picama partileri yapanlar ,alışverişe gidenler .. beni benden çok düşünen seven biri olmasını istedim , ya da ben gelin odasındayken insanın hiç mi dostu olmaz , yanında elini tutacak olmadı. her şeyimi yalnız yaşadım ,acımı da mutluluğumu da . buna alıştım .. artık yüreğim katılaştı .
evladına sarıl .o en iyi dostun olacak .

mutlu yıllar sana .

Oncelikle doğum gününüz kutlu olsun .
Doğum günumde annem ve eşim dışında kimse kutlamadi onlarda hediyesiz kutladı çok takilmadim 1 hafta sonra abimlerim ablam in doğum günü gelmemiş olmasına rağmen kocaman bir pasta alıp kutladılar mutlu görünmek için çok fazla uğraştım çünkü doğum günümde farklı sorunlar yaşadım hatta bebeğimi kaybettim ama kimseden bir beklenti içine girmeyince daha az batıyor insanın içine

Teşekkür ederim öncelikle.İnsanın içini kaplayan hüznü anlayabildiğinizi görüyorum dilerim allah karşımıza iyi insanlar çıkartır değer görmek önemsenmek kadar güzel bir şey yok kalbinizi temiz tutmaya devam edin...sağlıcakla kalın sizde

Öncelikle geçmiş olsun allah sabır versin.teşekkür ederim

Mutlu yıllar iyiki doğdunuz bu hayatga en büyük hediyeniz oğlunuz ve o da kutlamış ne mutlu size üzülmeyin boşverin siz ikiniz birbirinize yetersiniz

Of ya benim içimi en çok burkan mevzulardan biri bu. Resmen ezip geçtiniz beni sözlerinizle.
Ben de doğum günü kutlanmayan bir ailede büyüdüm. Annem babam doğum tarihimi dahi bilmez. Sınıfta arkadaşlarımın doğum günleri kutlanırdı hep, benimki asla kutlanmazdı. Arkadaşlarımın doğum günlerinde ağlamamak için zor tutardım kendimi. Ortaokula yeni başladığımda hiç unutamıyorum; anneme" sen ne biçim annesin herkes evladının doğum gününü kutluyor sen kutlamıyorsun" demiştim. Annem "senin doğum günün ne zamanki?" diye sormuştu. Aldığım cevabı kaldıramadığımdan günlerce ağladım. Sonra annem çok üzülmüş olmalı ki bana 2 katlı pasta yaptırıp evde kutlama sözü verdi. Ve ben cidden 2 katlı pastayla evde doğum günümü ilk kez kutladım. Sınıf arkadaşlarımın çoğu partime geldi. Ama o gün yaşadığım his mutluluk değildi. Haketmiyormuşum da lütfedilmiş gibi geldi. Gelen herkese aşırı minnettar hissiyat içine girdim, kendimi layık göremedim bir türlü. O gün bugündür doğum günüm ne zaman kutlansa aynı burukluk içimde oluşur. Doğum günlerim geleceği zaman strese ve üzüntüye girmeye başlarım. Kutlanmasa üzülürüm, kutlansa haketmiyorum gibi gelir. Ay ne bileyim ya, bu konu beni çok yoruyor...

Biz variz :) dogum günün kutlu olsun yeni yasinizda mutluluklar bereketli seneleriniz olsun :)

hepinize teşekkür ediyorum kk kadınları herkes çok mutlu çok huzurlu olsun inşallah beni yanlız hissettirmediniz:)

adaletsiz dunya,
simdi kirilip trip atsaniz da sonra sizin dogumgununuzu kutlasalar artik kiymeti yok,
e soylemeyince de kutlamamislar iste,
her sekilde siz uzulmus oldunuz.

bu duzen bir sekilde degismeli, esinizle duygusal bir konusma mi yapsaniz acaba.

mutlu yıllar. yeni yaşınız size türlü türlü güzellikler mutluluklar getirsin.

ben de önceden doğumgünlerimin kutlanmamasını hiç önemsemezdim ama insan büyüdükçe değişiyor sanırım :)

nice yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…