- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Nekadar güzel geldiniz bana herkese çok çok teşekkür ederim.Gözlerim doldu şu anda..İYİKİ DOĞ DUN
bu yıl çok güzel yılların başlangıcı olsun inşallah
Nekadar güzel geldiniz bana herkese çok çok teşekkür ederim.Gözlerim doldu şu anda..
merhaba canım , bende 35 yaşındayım , bazı insanların mayasında vardır , ince düşünce ve zerafet insanın ruhuna doğuştan üflenir , annen baban kardeşin sen gibi olmayabilir . nezaket , başkalarını mutlu etmeye çabalamak , unutmamak için not etmek , iki eli kanda da olsa o gün o insana o çiçeği -o mesajı ulaştırmak .. zaten doğum günün için bunları yapabilen insan normalde de dostundur . . hüznünü anlayabiliyorum , insan birazda geriye bakıp ne yaptımkı bu yaşa kadar diye öz eleştiri yapınca gözleri ağlamaklı olur , sanki boşa geçmiş bir 30yıl..çok şükür ki kendine en iyi dostu yarattın. evladın ..Merhaba arkadaşlar,
Bugün benim yaş günüm 33 bitti allahın izniyle geriye dönük bir baktım ki hiç bir doğum günüm kutlanmamış.gerçi pekte gündeme getirmem bugün yaş günüm diye ama ne anne ne babam yada ablam abilerim vs.kimse kutlamıyor.Ama nedense bugün çok hüzünlü hissettim kendimi sadece oğlum okuldan gelince anneciğim iyiki doğdun dedi.Bu hayatta hiç dost biriktirememişim benailemi geçtim.kimseyle bir problemim yok tartışma kötülük vs.yok evliyken bile eşim unuturdu hatırlamadın diye trip bile atmadım.oysaki ben kutlarım bi msjda olsa.kendimi öyle kırgın,öyle yalnız,öyle hüzünlü hissediyorumki..
Teşekkür ederim öncelikle.İnsanın içini kaplayan hüznü anlayabildiğinizi görüyorum dilerim allah karşımıza iyi insanlar çıkartır değer görmek önemsenmek kadar güzel bir şey yok kalbinizi temiz tutmaya devam edin...sağlıcakla kalın sizdemerhaba canım , bende 35 yaşındayım , bazı insanların mayasında vardır , ince düşünce ve zerafet insanın ruhuna doğuştan üflenir , annen baban kardeşin sen gibi olmayabilir . nezaket , başkalarını mutlu etmeye çabalamak , unutmamak için not etmek , iki eli kanda da olsa o gün o insana o çiçeği -o mesajı ulaştırmak .. zaten doğum günün için bunları yapabilen insan normalde de dostundur . . hüznünü anlayabiliyorum , insan birazda geriye bakıp ne yaptımkı bu yaşa kadar diye öz eleştiri yapınca gözleri ağlamaklı olur , sanki boşa geçmiş bir 30yıl..çok şükür ki kendine en iyi dostu yarattın. evladın ..
imrenmedim değil arkadaş -dost gruplarına , çaya kahveye gidenler , evli bekar picama partileri yapanlar ,alışverişe gidenler .. beni benden çok düşünen seven biri olmasını istedim , ya da ben gelin odasındayken insanın hiç mi dostu olmaz , yanında elini tutacak olmadı. her şeyimi yalnız yaşadım ,acımı da mutluluğumu da . buna alıştım .. artık yüreğim katılaştı .
evladına sarıl .o en iyi dostun olacak .
mutlu yıllar sana .
Öncelikle geçmiş olsun allah sabır versin.teşekkür ederimOncelikle doğum gününüz kutlu olsun .
Doğum günumde annem ve eşim dışında kimse kutlamadi onlarda hediyesiz kutladı çok takilmadim 1 hafta sonra abimlerim ablam in doğum günü gelmemiş olmasına rağmen kocaman bir pasta alıp kutladılar mutlu görünmek için çok fazla uğraştım çünkü doğum günümde farklı sorunlar yaşadım hatta bebeğimi kaybettim ama kimseden bir beklenti içine girmeyince daha az batıyor insanın içine
Biz variz :) dogum günün kutlu olsun yeni yasinizda mutluluklar bereketli seneleriniz olsun :)Merhaba arkadaşlar,
Bugün benim yaş günüm 33 bitti allahın izniyle geriye dönük bir baktım ki hiç bir doğum günüm kutlanmamış.gerçi pekte gündeme getirmem bugün yaş günüm diye ama ne anne ne babam yada ablam abilerim vs.kimse kutlamıyor.Ama nedense bugün çok hüzünlü hissettim kendimi sadece oğlum okuldan gelince anneciğim iyiki doğdun dedi.Bu hayatta hiç dost biriktirememişim benailemi geçtim.kimseyle bir problemim yok tartışma kötülük vs.yok evliyken bile eşim unuturdu hatırlamadın diye trip bile atmadım.oysaki ben kutlarım bi msjda olsa.kendimi öyle kırgın,öyle yalnız,öyle hüzünlü hissediyorumki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?