- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.100
- 398
- Konu Sahibi GelenKutusu
Aynen, ben de ayıp olur diye demek istemedim ama çok şaşırdım bu konuyu bu üyenin yazdığına.Yanlış anlamayon, sizi sayar severim, yorumlarınızı da dikkatle okur takip ederim ama bu konuyu sizin yazdığınıza inanamadım.
Öncelikle 52 yaş bence sizin için fazla büyük.
Siz 40 lı yaşlarda ama şuanki 20lerin güncelliğinde ve enerjisinde bir kadınsınız.
Karşınızdaki adamdan da beklentileriniz bu yönde.
Hiçbir orta yaşlı adamı kamu çalışanı adamı sevgilisinin fotoğrafını profil fotoğrafı yaparken ya da paylaşırken hayal edemiyorum hele de ülkemiz genelinde.
İstek ve heyecanınızı bu adam karşılayamaz.
Yaş hiçbir şeydir, en güzel örneklerindesiniz ama o adam bayağı yaşının adamı.
Size layık olmadığı ya da umduğunuz mutluluğu bulamayacağınız kanaatindeyim.
Adam “medeni karpuz” gibi birşey olarak canlandı gözümde. Onun biraz daha “dindar” takılmaya çalışan hali.
Ama o “dindar” görüntü altında çok daha farklı bir kişilik barındırdığına kalıbımı basarım.
O kültürde yetişmiş bir adamın 15 sene evlenmemesi, hayatına sayısız ve sıfatsız olarak pek çok kadını aldığını düşündürdü bana.

hiç gelecek vs ile ilgili konular yok sanırım. belli bir yaşı almış yetişkin insanlarsınız. ve sanmıyorum ki 20 lerdeki gibi sinema kahve buluşmalarıyla yetinin. bilmiyorum ama sizi üzebilir gibi geliyor bu adam.
ben her gece teheccüde kalkan bir adamın, senin banyonda ben de duş alırım inşallah bir gün diyeceğini sanmıyorum.