- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.965
- 798
- Konu Sahibi GelenKutusu
Mesajlarından tanıyorum seni, yeniden bu duyguları hissetmiş olman çok güzel :) dediğin gibi pozisyonundan dolayı ve şu ana kadarki alışkanlıkları sana az zaman ayırmasına sebep oluyor. Ama bence kendini bariz şekilde geri çekersen daha net cümleler duyabilirsin. Mesela çocuklar babalarındayken bu akşam sinemaya gidelim mi değil de şu saatte şuradayım müsait olursan beklerim ... gibi davetkar ama o olmadan da senin zaten bir planının olduğunu anlatan cümleler kurabilirsin. Akıllı kadınsın hakkında hayırlısı olsun
Bir olay anlatayım o zaman:
Yemeğe gidelim mi ertesi akşam diye konuştuk. Kim davet etti hatırlamıyorum ama büyük ihtimal ben :)
O akşam iş çıkışı yazdım. 7:30 uygun mu diye. Bu arada ben plansız programsız hareket etmeyi hiç sevmem. Yer ayırtmadan gitmemeye çalışırım bir yere. Güzel bir kebapçıda yer ayırttım (adam güneydoğulu).
Sonra eve üzerimi değiştirmeye geldim. Bana telefon ediyor. Ben pek iyi değilim. Geçmiş olsun tamam dedim. O zaman rezervasyonu iptal edeyim dedim. Dur şimdi etme. Yatsı okunsun, ben namazı kılayım, bir duruma bakayım. İyi hissedersem gelirim. Dedim mecbur değiliz gitmeye, başka zaman gideriz. Yok sen bekle dedi. Peki. Ben evde giyinmiş hazırlanmış bekliyorum. Yatsı okundu. Bekledim bekledim. Nasılsın diye aradım. Sen oraya intikal et, ben de geliyorum dedi. Kebapçı eve 1 km filan bu arada. Ben sanıyorum ki gelip beni kapıdan alacak.
2 ayrı araba gittik. Ben önce gitmişim hatta. Masaya oturdum. O geldi. Masayı beğenmedi, başka yere geçtik filan.
Şimdi kalkıp da benim “ben bilmem ne kebapçıya gideceğim yemeğe, müsait olursan gel” demem olmazdı.