- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
- Konu Sahibi GelenKutusu
2 kere giyip verilen kıyafetler bence müsriflik onun dısında adam da es geçilecek biri değilmiş yani.Ben ödedim
Evet şu ana kadar anlatmadığım kısım, bu adamda neler buluyorum. Sanırım en çok, en uzun ve ben telefonumla ilgilenmeden konuştuğumuz en zevkli konuşmalar ilk tanışma kısmında idi. Şu toplantı esnasındakiler.
Eğitimli olması (sonradan diploma eğitim demek değil öğrendim), fakülte mezunu olması, yurt dışında yüksek lisans yapmış olması, ben konuşurken doktorasına devam ediyor olması, bende “aaaa bak kaç yaşına gelmiş hala kendini geliştiriyor” diye düşündürttü bana.
Kelime hazinesi çok geniş, biraz da hukuk mezunu olması sebebiyle eski-yeni bir çok kelimeye vakıf olması, üstüne bir de 2 tane şiir kitabım var demesi...
Doğu kökenli olmasına rağmen değişik yemek kültürlerine açık olması, onlarca ülke görüp geçirmiş olması, güzel giyinmesi (maaşın çoğunu kıyafete yatırıyor, 2 kere giyip veriyor)
Gece geç saat bile olsa her gün yürümesi, sağlığına dikkat etmesi, yediğine içtiğine dikkat etmesi. Çok güzel ingilizce bilmesi.
Uzun yıllar bekar kalmış. Böyle sosyal bi adamın karşısına kadınlar da çıkmıştır. Ben evlenmek istemediğini düşünüyorum. Ayrıca hesabı size ödetmesi