Buradaki yorumları okuyunca açıkçası gerçeği daha farklı gözlerle görebildim.
Adam bana bugün evlenme teklifi etse bile kabul edemem. Çünkü evliliğimin beni mutlu etmesini istiyorum. Dışarıya karşı göstermelik bir evlilik yapmak istemiyorum. Adam görevi gereği vali olacak. Evlenirsek ben de vali eşi. Ama mutsuz bir eş olacaksam ne anlamı olacak ki.
Bu adam benim ruhuma hitap etmiyor açıkça gördüm sizlerin de yardımıyla. Eski mesajları okuyorum bu konuyu açtığımdan beri. Bana gönderdiği yunus, kedi vs vs saçma emojilere bakıyorum. Kızım sen kendine bunu nasıl yaptın diyorum :)) Hayvanların komiklik yaptığı bir video göndermiş, ona bakıyorum, bebeğim sen daha iyisini hak etmiyor musun diyorum:))) Kendime gazı verdikçe veriyorum ahahaha
Ama sanırım hayatımdaki boşluğu doldurmak için zorlama bir ilişki olmuş. Mesela gece geç yatmışım, kızımın ateşi çıktı yazmışım. Ertesi sabah yazdığı şey: günaydın. E tamam da günaydın yaz, sonra geceniz nasıl geçti yaz, kızının ateşi düştü mü yaz. Empati yeteneği de sıfır.
Kaç gündür ben bir şey yazmıyorum. Dün de tatil nasıl gidiyor yazmış. İyi gidiyor dedim bıraktım. Gene saçma sapan emojiler yazmış. O kadar. Tüm gün iletişimimiz bu.