YAŞ İLERLEDİKÇE KÖŞE KRALİÇESİ OLMAK ZORUNDAMIYIZ:)

sblkrtt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
45
35
38
54
Öncelikle herkese selamlar:)
İnternette, orada burada avare gibi dolaşmaktan çok sıkıldım, uzun süredir de bu siteyi, konuları, yorumları kısmen de olsa takip ediyorum.
Fazlasıyla samimi insanların olduğunu düşünüyorum, yeni dünyalar keşfetmek, keşfederken öğrenmek için buradayım, bildim bileli çalışan, klasik bir yaşantısı olan insanım.
İş hanımlığı, ev hanımlığı, annelik derken hayatımı çok fazla erteledim, bugün 46 yaşındayım ve içimde bir dolu uhte kaldı, geçenlerde yaşadığım bir konuyu paylaşmak istedim, biraz fırsat bulduğumu düşünüp çok sevdiğim bağlama kursuna yazılayım dedim:) ama genelde tepki aldım(hoş takmadım bu tepkileri) bu yaşta bir insan bağlamaya gidermiymiş:)
Bu bir örnekti, yaş ilerledikçe giyim, gezme, yeme vs konularında genelde karşıma çıkan bu düşüncelere katılıyor musunuz merak ettim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba..bizim insanımız kendi cesaret edemez,cesaret edenin şevkini kırar,başkasının başarabildiğini de görmek istemez..o yüzden denenlere kulak asmayıp ukte olarak nitelendirdiğiniz herşeyi bir kağıda yazın ve gerçekleştirip üzerini karalamadığınız bir tek şey kalmasın..sizi takdir ettim düşünmekle kalmayıp harekete geçtiğiniz için..hemen yarın kayıt olmaya

Merhaba bende 46 yasindayim. 43.nden sonra tarz degistirdim. Ilk once 17 kg verdim. Sporun onemini anladim. 17 kg verincede ozguvenim artti. Giyim tarzi degisti. Hayata daha pozitif bakiyorum daha enerjigim.

tebrik ediyorum sizi özellikle spor konusunu hayatınıza katabildiğiniz için başkası yaparken cok severek izlememe rağmen başlayıp sürdüremediğim tek konu spor:)

hiç te öyle değil...halt etmiş öyle düşünenler... ben 53 yaşındayım torunum yolda...çocuklarım büyüdü,eli ekmek tuttu...sorumluluklarım 45 ten sonra azaldı...ilgimi çeken kurslara gittim gidiyorum...tablolar yapıyorum hatta sergi hazırlığım var....turlara katılıyorum eşimle...gitmediğim,görmediğim,ertelediğim herşeyi yapabiliyorum...ben 45 ten sonra daha huzurlu,daha mutlu,daha özgür yaşamaya başladım...bin şükür bugünkü halime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…