Merhaba..bizim insanımız kendi cesaret edemez,cesaret edenin şevkini kırar,başkasının başarabildiğini de görmek istemez..o yüzden denenlere kulak asmayıp ukte olarak nitelendirdiğiniz herşeyi bir kağıda yazın ve gerçekleştirip üzerini karalamadığınız bir tek şey kalmasın..sizi takdir ettim düşünmekle kalmayıp harekete geçtiğiniz için..hemen yarın kayıt olmaya
bO diyenlerin ağzına kürekle vur bak bakalım daha sesleri çıkıyor mu.
İfrit oluyorum şöyle insanlara destek olmuyurlar bari köstek olmasınlar.
Merhaba bende 46 yasindayim. 43.nden sonra tarz degistirdim. Ilk once 17 kg verdim. Sporun onemini anladim. 17 kg verincede ozguvenim artti. Giyim tarzi degisti. Hayata daha pozitif bakiyorum daha enerjigim.ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR:)
İNTERNETTE ORDA BURDA AVARE GİBİ DOLAŞMAKTAN COK SIKILDIM UZUN SÜREDİRDE BU SİTEYİ KONULARI YORUMLARI KISMEN DE OLSA TAKİP EDİYORUM . FAZLASIYLA SAMİMİ İNSANLARIN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM YENİ DÜNYALAR KEŞFETMEK KEŞFEDERKEN ÖĞRENMEK İÇİN BURDAYIM . BİLDİM BİLELİ ÇALIŞAN KLASİK BİR YAŞANTISI OLAN İNSANIM . İŞ HANIMLIGI EV HANIMLIĞI ANNELİK DERKEN COK FAZLA HAYATIMI ERTELEDİM BUGÜN 46 YAŞINDAYIM VE İÇİMDE BİR DOLU UKTE KALDI GECENLERDE YAŞADIĞIM BİR KONUYU PAYLAŞMAK İSTEDİM .BİRAZ FIRSAT BULDUĞUMU DÜŞÜNÜP COK SEVDİĞİM BAĞLAMA KURSUNA YAZILAYIM DEDİM :) AMA GENELDE TEPKİ ALDIM ( HOŞ TAKMADIM BU TEPKİLERİ) BU YAŞTA BİR İNSAN BAĞLAMAYA GİDERMİYMİŞ:) BU BİR ÖRNEKTİ YAŞ İLERLEDİKCE GİYİM GEZME YEME VS KONULARINDA GENELDE KARŞIMA CIKAN BU DÜŞÜNCELERE KATILIYORMUSUNUZ MERAK ETTİM:)
46 yaş da ilerlemiş yaş değil orta yaş. Hem olgun hem genç bir yaş.
Merhaba bende 46 yasindayim. 43.nden sonra tarz degistirdim. Ilk once 17 kg verdim. Sporun onemini anladim. 17 kg verincede ozguvenim artti. Giyim tarzi degisti. Hayata daha pozitif bakiyorum daha enerjigim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?