YAŞ İLERLEDİKÇE KÖŞE KRALİÇESİ OLMAK ZORUNDAMIYIZ:)

Tam tersine gitmelisiniz. İsteğiniz içinizde kalmasın insanlara bakmamak lazım. Daha genç yaşlarda okul, evlilik, çalışma hayatı, çocuklar derken pek çok şeye zaman ve fırsat bulunmuyor zaten. İnsanın hobilerinin meşgalelerinin olması çok güzel ve bunun yaşı yoktur.

Neden olmasin. Bizim akrabalarımız var iki kız kardeş. Üniversiteye giden çocukları var ve su an halk oyunları ekibindeler ülke ülke dolaşıyorlar. Yarışmalara katılıyorlar. Onceki çalıştığım okulun müdürü 60 yaşında idi kendisi ilcenin Karadeniz oyun ekibindeydi.

Duyduğumdan beri kendime hep hiçbir şey için geç değil diye örnek aldığım bir konu var. İsmet İnönü 50 yaşından sonra keman ve İngilizce öğrenmek için ders almaya başlamış. bunu duyan annesi oğlum bu yaştan sonra ne dersi diye sorduğunda da anne ben öğrenmek için daha çok gencim demiş.
dolayısı ile rabbim sağlıklı ömür versin yaşadıkça her günümüzü değerlendirmeliyiz. başkalarının hayatı hakkında laf konuşmayı kendine hak sayan hadsizlere de kulak tıkayın.

Benim annem 50 sinden sonra ne kurslara gitti, hala da gider, gurur duyarım bu yönüne...

Annem bugune kadar bazen maddi bazen bize bakmak vs bir cok seyi ertelemis.

Simdi benim ogluma bakiyor. Para versem almaz asla. Ben de hep imrendigi seyleri sagliyorum ona. Saclarini boyattik. Bilgisayar kullanmayi esim ogretti bir mini laptop aldik. Arabasi vardi ustu acik kirmizi arabaya ozenirdi gencken. O zaman ben cocuktum yapamazdim ama suan arabasini satmaya calisiyoruz tam istedigini alicaz ustune ekleyip. Yelken kursuna bir kur egitim aldik firsatlardan. Yakinda baslayacak.

Birakin annemi nerdeyse abim 46 yasinda... annem sizden hayli yasli.

Istanbuldaysaniz once ismek kursuna gidin bir sene veya her yerde halk egitimde kurslar oluyor. Yorumlara takiliyorsaniz da yavas yavas siz de alisirsiniz cevreniz de...

tebrik ediyorum sizi özellikle spor konusunu hayatınıza katabildiğiniz için başkası yaparken cok severek izlememe rağmen başlayıp sürdüremediğim tek konu spor:)
Bir baslarsaniz gerisi geliyor zaten. Haftanin 3 gunu 3 er saat hemde severek yapiyorum. Yapamadigim gun uzuluyorum eksikleniyorum.

Benim annem 56 yaşında yırtık kotun altına file çorap giyiyo moda diye kimseyi umursamaz Bence insan düşüncelerin esiri olmamalı elalem ne der kim o elalem bi göstersin ya ne hakkı var da burnunu sokuyo bide

Gidin tabii ki ne kadar guzel bisey.
Yaşamın YAŞI yoktur, dilediğiniz gibi yaşayın.

gençken derler ki hele dur küçüksün o da olur.
sonra okul iş miş derken bakmışsın ömür geçiyo.
46 yaşında yapmak istersin bu seferde derler ki bu yaştan sonra napıcan.

istediğiniz gibi yaşayın lütfen :) gayette olur

Benim annem 56 yaşında yırtık kotun altına file çorap giyiyo moda diye kimseyi umursamaz Bence insan düşüncelerin esiri olmamalı elalem ne der kim o elalem bi göstersin ya ne hakkı var da burnunu sokuyo bide

güldüm ama çok tatı. ohhh canı nasıl isterse öyle.

cok güzel yazmışsınız:) gercekten kısa ve öz anlatmak istedğimi anlatmışsınız tşkler

Reactions: KV_

iki gün önce 82 yaşındaki bir teyzemin programlama dili öğrenip yazığı oyunun 42 bin kere indirildiğini okudum.. bizim ülkede yaş 35 olup, 5-10 sene içinde de k.valide olunca otomatik olarak "minder" moduna giriyorlar.. bu yaştan sonra okunmaz, bu yaştan sonra çalışılmaz, bu yaştan sonra yapılacak tek şey bol miktar altın günü ile dedikodu olarak kalıyor..

eğer istiyorsanız üniversite bile okuyabilirsiniz, bağlamayı ilerletebilirsiniz.. 33 yaşındaki bir kadın olarak yazayım, 82 yaşında dağcılık eğitimi bile alabilirim :)

:)))))))))))))süpersıniz universiteyide 40 yaşında okudum ankara üniversitesi mezunuyum:)) sırf cevremdekilere örnek olayım diye

Kesinlikle size katılıyorum bağlama kursuna gidin mutlaka, boşverin milleti

kelimesi kelimesine katılıyorum. :)cok tşk ederim

Öyle herşey kendisine zor gelen,boş boş oturmaya bayılan insanlar böyle şeyleri gereksiz bulurlar.İnsanın her dönemde her yaşta bir meşkalesi olmalı.Yoksa hayatın anlamı tadı olmazki.Herkes de bütün gün ev gezmelerinde,altın günlerinde gezemez.Her insanın bir yaşam tarzı var.Sen istediğin kursa git ablacım,kimsenin de fikrini alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…