• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YAŞ İLERLEDİKÇE KÖŞE KRALİÇESİ OLMAK ZORUNDAMIYIZ:)

Öyle herşey kendisine zor gelen,boş boş oturmaya bayılan insanlar böyle şeyleri gereksiz bulurlar.İnsanın her dönemde her yaşta bir meşkalesi olmalı.Yoksa hayatın anlamı tadı olmazki.Herkes de bütün gün ev gezmelerinde,altın günlerinde gezemez.Her insanın bir yaşam tarzı var.Sen istediğin kursa git ablacım,kimsenin de fikrini alma.
tşk ederim:) liliport bencede

Tolstoy'un bisikleti diye bir şey duydunuz mu?
bir şey öğrenmek için hiç de geç olmadığını anlatır.
Tostoy 60 yaşında bisiklete binmeyi öğrendikten sonra bu deyim ortaya çıkmış.

Demet Akbağ'ın Nadide Hayat diye bir filmi var. Öneren oldu mu bilmiyorum fakat mutlaka izleyin derim.

Öncelikle herkese selamlar:)
İnternette, orada burada avare gibi dolaşmaktan çok sıkıldım, uzun süredir de bu siteyi, konuları, yorumları kısmen de olsa takip ediyorum.
Fazlasıyla samimi insanların olduğunu düşünüyorum, yeni dünyalar keşfetmek, keşfederken öğrenmek için buradayım, bildim bileli çalışan, klasik bir yaşantısı olan insanım.
İş hanımlığı, ev hanımlığı, annelik derken hayatımı çok fazla erteledim, bugün 46 yaşındayım ve içimde bir dolu uhte kaldı, geçenlerde yaşadığım bir konuyu paylaşmak istedim, biraz fırsat bulduğumu düşünüp çok sevdiğim bağlama kursuna yazılayım dedim:) ama genelde tepki aldım(hoş takmadım bu tepkileri) bu yaşta bir insan bağlamaya gidermiymiş:)
Bu bir örnekti, yaş ilerledikçe giyim, gezme, yeme vs konularında genelde karşıma çıkan bu düşüncelere katılıyor musunuz merak ettim :)

ay ne süper bi konu olmuş, eşim dans kursuna gidelim diyor aylardır, ya diyorum baksana yaş ortalaması 21, napıcaz orda herkes bize güler:KK48::KK48:

bi de giyim de çok gidip geliyorum ben, yaşıma uygun mu giyiniyorum diye hep bi soru işareti, eşime kalsa mağzaların ergen reyonlarına götürüyor, çünkü ben alınca 50 üstü alıyor muşum, bilmiyorum ki, hala giyimimden emin değilim:KK53::KK53:

Hayır,her yaşta çocuk kalacam daha çok gezeceyin,daha çok goreceyin,daha çok öğrenecegin..Olmezsem ahdim var yaslansamda yaşlı hissetmeyecegin Bunlar şu anki hissettiklerim olmakla beraber yaşım 26 ve bu yazıyı annemde oturmuş çekirdek ailemle çay içerken yaziyorum çokta parlak değil sanırım geleceğim olsun mühim olan hayal kurmak

aslında yaş aldıkça insan daha çok geziyor onda bi sorun yok sanırım, galiba biraz ekonomik durumunda düzelmesiyle alakalı, sorun diğer sosyal faaliyetlerde..
bazen de insanın kafası kaldırmıyor, mesela sinemaya gitmek istiyorum, ama yaş ortalaması çok küçük, herkes telefonunu kontrol ediyor her yerde telefon ışığı, filmden çok salondaki sesler ve ışıklar dikkat çekiyor, ay tam bir yaşlı gibi konuştum:KK53::KK53:

ay ne süper bi konu olmuş, eşim dans kursuna gidelim diyor aylardır, ya diyorum baksana yaş ortalaması 21, napıcaz orda herkes bize güler:KK48::KK48:
Niye gülsünler Chess'im, Bachata ya da Tango yapsan kim gülecek ki:KK8:

Giyim desen onunda yaşı olduğunu düşünmüyorum, Tina Turner, Ajda Pekkan'ı getir aklına, ikisi de bizlerden büyük ama giyimin yaşı olmadığına iyi örnekler bence, sanırım sadece bizim kültürümüzde var kadın dediğin 40'ından sonra etek bluz giymeli, ince topuklu ayakkabıları, topuz yapılmış saçları olmalı vs vs.
Yırtık kotta giyilir, şort, bikini de, dansta edilir, konserlere de gidilir, sevdiğim rock grupları buralara gelse 20'liklerden daha çok koparım yahu :KK70:

Son düzenleme:
@sbjkrt merhaba..
Yaş ilerledikçe köşelerinde kraliçe olarak yaşayan sayisı arttıkça toplumların gerileşmesi çok doğal bence. Insanlar kaç yaşında olursa olsun üretmeliler. Topluma fayda sağlamalılar. Ozellikle çocuk yetiştirenlerin anneler olduğunu düşünürsek, kadınların köşelerine geçip hayatlarinı gün yaparak, evde temizlik yapıp, tv'de evlilik programları izleyip, yemek yapmaktan ibaret düşünüp yaşamaları çok yanlış bence. (Burada ev hanımlarını kastettiğim düsunulmesin) Illaki çalışmak şart değil.. Yeter ki birseyler üretsin birşeylerle uğraşsın kadınlar. Yoksa beyinler öyle korelir ki farkına bile varılmaz. Enstruman çalın, sosyal hizmet sağlayan kurumlarda gönüllü çalışın, okuma yazma bilmeyenlere okuma yazma öğretin, kitap okuyun, şiir yazın, ne yaparsanız yapın ama hayatı dolu yaşayın.. Bence meslek sahibi olmak değil, kendine topluma faydalı olmak da çok önemli.. Yaşınız kaç olursa olsun.. Bugun kendim için, insanlar için ne yaptım diye düşünün yeter ;)

Niye gülsünler Chess'im, Bachata ya da Tango yapsan kim gülecek ki:KK8:

Giyim desen onunda yaşı olduğunu düşünmüyorum, Tina Turner, Ajda Pekkan'ı getir aklına, ikisi de bizlerden büyük ama giyimin yaşı olmadığına iyi örnekler bence, sanırım sadece bizim kültürümüzde var kadın dediğin 40'ından sonra etek bluz giymeli, ince topuklu ayakkabıları, topuz yapılmış saçları olmalı vs vs.
Yırtık kotta giyilir, şort, bikini de, dansta edilir, konserlere de gidilir, sevdiğim rock grupları buralara gelse 20'liklerden daha çok koparım yahu :KK70:
:)))))))slmlar süpersiniz öyle bir grup olursa birlkte gidelim

:)))))))slmlar süpersiniz öyle bir grup olursa birlkte gidelim
Ne güzel olur, yaşın önemi yok, içinizdeki yaşam enerjisine bakın, şahsen nüfusta 45 yazıyor ama hala kendimi genç ve dinamik hissediyorum, hala genç kızken dinlediğim kadar yüksek sesle yabancı müzik dinlerim, dans ederim, giyim deseniz gayet spordur, biraz su birikintisi görsem ayakkabıları çıkarır suların içinde oynarım, kimin ne düşündüğü de umurumda olmaz, hayat benim dilediğim gibi yaşarım, siz de öyle yapın, hayatın tadını çıkarın :rolleyes:

@sbjkrt merhaba..
Yaş ilerledikçe köşelerinde kraliçe olarak yaşayan sayisı arttıkça toplumların gerileşmesi çok doğal bence. Insanlar kaç yaşında olursa olsun üretmeliler. Topluma fayda sağlamalılar. Ozellikle çocuk yetiştirenlerin anneler olduğunu düşünürsek, kadınların köşelerine geçip hayatlarinı gün yaparak, evde temizlik yapıp, tv'de evlilik programları izleyip, yemek yapmaktan ibaret düşünüp yaşamaları çok yanlış bence. (Burada ev hanımlarını kastettiğim düsunulmesin) Illaki çalışmak şart değil.. Yeter ki birseyler üretsin birşeylerle uğraşsın kadınlar. Yoksa beyinler öyle korelir ki farkına bile varılmaz. Enstruman çalın, sosyal hizmet sağlayan kurumlarda gönüllü çalışın, okuma yazma bilmeyenlere okuma yazma öğretin, kitap okuyun, şiir yazın, ne yaparsanız yapın ama hayatı dolu yaşayın.. Bence meslek sahibi olmak değil, kendine topluma faydalı olmak da çok önemli.. Yaşınız kaç olursa olsun.. Bugun kendim için, insanlar için ne yaptım diye düşünün yeter :KK66:
beimde insanlarda olmasını istedğim bu tüketmek yerine üretmek ayrıca tşkler.

İnternette, orada burada avare gibi dolaşmaktan çok sıkıldım, uzun süredir de bu siteyi, konuları, yorumları kısmen de olsa takip ediyorum.
Fazlasıyla samimi insanların olduğunu düşünüyorum, yeni dünyalar keşfetmek, keşfederken öğrenmek için buradayım, bildim bileli çalışan, klasik bir yaşantısı olan insanım.
İş hanımlığı, ev hanımlığı, annelik derken hayatımı çok fazla erteledim, bugün 46 yaşındayım ve içimde bir dolu uhte kaldı, geçenlerde yaşadığım bir konuyu paylaşmak istedim, biraz fırsat bulduğumu düşünüp çok sevdiğim bağlama kursuna yazılayım dedim:) ama genelde tepki aldım(hoş takmadım bu tepkileri) bu yaşta bir insan bağlamaya gidermiymiş:)
Bu bir örnekti, yaş ilerledikçe giyim, gezme, yeme vs konularında genelde karşıma çıkan bu düşüncelere katılıyor musunuz merak ettim :)

bu gibi faaliyetleri yaşla bağdaştıran zihniyeti algılayamıyorum, hakikaten belli bir yaştan sonra köşe kraliçesi mi olmalıyız :) süper bir söz. tepkileri verenler genelde isteyip de sizin gibi yapamayanlardır kimse için gelmedik dünyaya kendini bilmez bir kaç kişi bize ne yapacağımızı söyleyemez.

bu gibi faaliyetleri yaşla bağdaştıran zihniyeti algılayamıyorum, hakikaten belli bir yaştan sonra köşe kraliçesi mi olmalıyız :) süper bir söz. tepkileri verenler genelde isteyip de sizin gibi yapmayanlardır. kimse için gelmedik dünyaya kendini bilmez bir kaç kişi bize ne yapacağımızı söyleyemez.

Back
X