Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim:) liliport bencedeÖyle herşey kendisine zor gelen,boş boş oturmaya bayılan insanlar böyle şeyleri gereksiz bulurlar.İnsanın her dönemde her yaşta bir meşkalesi olmalı.Yoksa hayatın anlamı tadı olmazki.Herkes de bütün gün ev gezmelerinde,altın günlerinde gezemez.Her insanın bir yaşam tarzı var.Sen istediğin kursa git ablacım,kimsenin de fikrini alma.
Öncelikle herkese selamlar:)
İnternette, orada burada avare gibi dolaşmaktan çok sıkıldım, uzun süredir de bu siteyi, konuları, yorumları kısmen de olsa takip ediyorum.
Fazlasıyla samimi insanların olduğunu düşünüyorum, yeni dünyalar keşfetmek, keşfederken öğrenmek için buradayım, bildim bileli çalışan, klasik bir yaşantısı olan insanım.
İş hanımlığı, ev hanımlığı, annelik derken hayatımı çok fazla erteledim, bugün 46 yaşındayım ve içimde bir dolu uhte kaldı, geçenlerde yaşadığım bir konuyu paylaşmak istedim, biraz fırsat bulduğumu düşünüp çok sevdiğim bağlama kursuna yazılayım dedim:) ama genelde tepki aldım(hoş takmadım bu tepkileri) bu yaşta bir insan bağlamaya gidermiymiş:)
Bu bir örnekti, yaş ilerledikçe giyim, gezme, yeme vs konularında genelde karşıma çıkan bu düşüncelere katılıyor musunuz merak ettim :)
İşte gülmüş olmanız bile bi psikolojik baskı normaldegüldüm ama çok tatı. ohhh canı nasıl isterse öyle.![]()
Niye gülsünler Chess'im, Bachata ya da Tango yapsan kim gülecek kiay ne süper bi konu olmuş, eşim dans kursuna gidelim diyor aylardır, ya diyorum baksana yaş ortalaması 21, napıcaz orda herkes bize güler![]()
:)))))))slmlar süpersiniz öyle bir grup olursa birlkte gidelimNiye gülsünler Chess'im, Bachata ya da Tango yapsan kim gülecek ki
Giyim desen onunda yaşı olduğunu düşünmüyorum, Tina Turner, Ajda Pekkan'ı getir aklına, ikisi de bizlerden büyük ama giyimin yaşı olmadığına iyi örnekler bence, sanırım sadece bizim kültürümüzde var kadın dediğin 40'ından sonra etek bluz giymeli, ince topuklu ayakkabıları, topuz yapılmış saçları olmalı vs vs.
Yırtık kotta giyilir, şort, bikini de, dansta edilir, konserlere de gidilir, sevdiğim rock grupları buralara gelse 20'liklerden daha çok koparım yahu![]()
bende izledim o filmi muhteşem ötesi güzel idi bende herkesin izlemesini şiddetle tavsiye ederim.Demet Akbağ'ın Nadide Hayat diye bir filmi var. Öneren oldu mu bilmiyorum fakat mutlaka izleyin derim.
Ne güzel olur, yaşın önemi yok, içinizdeki yaşam enerjisine bakın, şahsen nüfusta 45 yazıyor ama hala kendimi genç ve dinamik hissediyorum, hala genç kızken dinlediğim kadar yüksek sesle yabancı müzik dinlerim, dans ederim, giyim deseniz gayet spordur, biraz su birikintisi görsem ayakkabıları çıkarır suların içinde oynarım, kimin ne düşündüğü de umurumda olmaz, hayat benim dilediğim gibi yaşarım, siz de öyle yapın, hayatın tadını çıkarın:)))))))slmlar süpersiniz öyle bir grup olursa birlkte gidelim
beimde insanlarda olmasını istedğim bu tüketmek yerine üretmek ayrıca tşkler.@sbjkrt merhaba..
Yaş ilerledikçe köşelerinde kraliçe olarak yaşayan sayisı arttıkça toplumların gerileşmesi çok doğal bence. Insanlar kaç yaşında olursa olsun üretmeliler. Topluma fayda sağlamalılar. Ozellikle çocuk yetiştirenlerin anneler olduğunu düşünürsek, kadınların köşelerine geçip hayatlarinı gün yaparak, evde temizlik yapıp, tv'de evlilik programları izleyip, yemek yapmaktan ibaret düşünüp yaşamaları çok yanlış bence. (Burada ev hanımlarını kastettiğim düsunulmesin) Illaki çalışmak şart değil.. Yeter ki birseyler üretsin birşeylerle uğraşsın kadınlar. Yoksa beyinler öyle korelir ki farkına bile varılmaz. Enstruman çalın, sosyal hizmet sağlayan kurumlarda gönüllü çalışın, okuma yazma bilmeyenlere okuma yazma öğretin, kitap okuyun, şiir yazın, ne yaparsanız yapın ama hayatı dolu yaşayın.. Bence meslek sahibi olmak değil, kendine topluma faydalı olmak da çok önemli.. Yaşınız kaç olursa olsun.. Bugun kendim için, insanlar için ne yaptım diye düşünün yeter![]()
İnternette, orada burada avare gibi dolaşmaktan çok sıkıldım, uzun süredir de bu siteyi, konuları, yorumları kısmen de olsa takip ediyorum.
Fazlasıyla samimi insanların olduğunu düşünüyorum, yeni dünyalar keşfetmek, keşfederken öğrenmek için buradayım, bildim bileli çalışan, klasik bir yaşantısı olan insanım.
İş hanımlığı, ev hanımlığı, annelik derken hayatımı çok fazla erteledim, bugün 46 yaşındayım ve içimde bir dolu uhte kaldı, geçenlerde yaşadığım bir konuyu paylaşmak istedim, biraz fırsat bulduğumu düşünüp çok sevdiğim bağlama kursuna yazılayım dedim:) ama genelde tepki aldım(hoş takmadım bu tepkileri) bu yaşta bir insan bağlamaya gidermiymiş:)
Bu bir örnekti, yaş ilerledikçe giyim, gezme, yeme vs konularında genelde karşıma çıkan bu düşüncelere katılıyor musunuz merak ettim :)