Yaş ilerledikçe seçici olanlar meslek ayrımı yapanlar

Ben de konunun başındaki yorumunu kendime çok benzettim, sonunu merak ettim acaba ne yaptı diye :)) geç olsun da güç olmasın, aday falan yok mu, ya da geçen zamanda kimse olmadı mı canım

:)))) yok canım bir değişiklik yok.giren çıkan oldu da daimi olan yok malsesef :)) sen ne durumdasın ?

iyi geceler ben de senin gibi düşünüyorum 28 yaşındayım 27 yaşımda evlendi aynen senin gibi arabam vardı ve evleneceğim insanın da benden daha kudretli daha güçlü daha kariyerli olmasını isterdim ve isteklerim çok şükür gerçekleşti bende aşırı seçiciydim.Kendini bilen bir kadın senin gibi düşünür bence .Bu kısaslar bir insanın hayat tarzı,yetiştirilme tarzı,mesleği ile doğru orantılı..

umarım bende senin gibi istediğim kişiyi buldum diyebilirim canım.

Aynen kriterler artınca aday sayısı azalıyor.. birde yaş büyüyünce senin şansında azalıyor..

çok ince konular bunlar.. ben aradığım özellikte biriyle karşılaşamadım .. artık hepsi benden küçük... Doğru düzgün adam yok...

ya başka şehirde olur ya nişanlanır... sözlenir... kader bu işler.. bazen gönlüne göre olmuyor herşey..

evet erkeğin şarap gibi yıllandıkça değerlenmesi bayanın da değer kaybetmesine sinir oluyorum :))))

bende senin gibi düsünüyorum.. çok seçiciyim flörtlerim oldu ama hiç biriyle evliliği düşünmemiştim.. bekledim ve şu an tam istedigim gibi bir adamla beraberim..yakında evleniyoruz.. o çıkmasa karsıma sanırım evlenmezdim..

hayırlı olsun canım umarım bende o cümleleri kurabilirim :)

21 yaşındayım ve bende aynen böyle düşünüyorum.benden her açıdan daha güçlü bi insan istiyorum karşımda,ilerde biri çıkarda gözümü kör ederse bilemem,ama şimdi sanki hiç birine kör kütük bağlanamam gibi geliyo,herşeyi mantıken düşünüyorum:26:

yaşın genç en azından :))

Ne kadar seçici olursanız olun.
Öyle birisi çıkıyor ki karşınıza , pat diye aşık oluyorsunuz.
3 sene evvel yazdığım yorumu okudum bu konu ile ilgili güldüm kendi kendime :)

Allah herseyin hayırlıısnı versin . Karşınıza çıkacak kişiler öncelikle iyi insan olsun.

Ne kadar seçici olursanız olun.
Öyle birisi çıkıyor ki karşınıza , pat diye aşık oluyorsunuz.
3 sene evvel yazdığım yorumu okudum bu konu ile ilgili güldüm kendi kendime :)

Allah herseyin hayırlıısnı versin . Karşınıza çıkacak kişiler öncelikle iyi insan olsun.

İnsanlar yaşamın içinde birçok düşüncesi değişiyor. Yaşlar ilerledikçe seçmek bir yana artık sende seçiliyorsun. Senin yaşındapek bekar kimse kalmıyor. o yüzden evlilik için sayılı kısmetin kalıyor. Ama kısmet-kader olmayınca olmuyor bunun için sabırla beklemk lazım.

İnsanlar yaşamın içinde birçok düşüncesi değişiyor. Yaşlar ilerledikçe seçmek bir yana artık sende seçiliyorsun. Senin yaşındapek bekar kimse kalmıyor. o yüzden evlilik için sayılı kısmetin kalıyor. Ama kısmet-kader olmayınca olmuyor bunun için sabırla beklemk lazım.

Hem seçtim hem seçildim o zaman :))

ben meslek ayrımı yapmıyorum .benim için önemli olan durum "güçlü ve ayakları üzerinde dik" durabilmesi.
hani eskilerin değimiyle "taşı sıksa suyunu çıkaran " bir erkek olması daha mühim.

kariyer,meslek ...kişiliksiz bir adamda çok eğrelti duruyor.kişilikli adama da ne giyse yakışıyor.
tabi ki yine de eğitim ve kendini geliştirmişlik seviyesi belli bir mantıkta olmalı.

6 sene geçmiş hala bekarım. :)))
Bu konuyu açtığım zamana göre daha iyi hissediyorum ama kendimi. O kadar yıkık değilim. Halbu ki daha yaşlıyım:)))

6 sene geçmiş hala bekarım. :)))
Bu konuyu açtığım zamana göre daha iyi hissediyorum ama kendimi. O kadar yıkık değilim. Halbu ki daha yaşlıyım:)))
ben de konuyu okurken acaba evlendi mi konu sahibi dedim, mesajinizla karsilastim..:) hakkinizda hayirlisi olsun.

Back
X