Korkularini yendin o halde..Artik insanlara olanan guvenin tazelendi demek ki...Kapilarini acman da iyi olmus.Herkese merhabalar. Benim sorunum kimseyi sevememek. Daha önce insan ilişkilerinde çok hayal kırıklıkları yaşadım. Hem de çok. Ondan dolayı yıllar sonra içime kapanık, kimseyle doğru düzgün iletişim kurmayan birine dönüştüm. Eskiden böyle değildim. Şimdi bana göre “herkes kötü, herkes sahtekar, herkes yalancı, herkes mutlaka dedikodumu yapıyor.” Hiç arkadaşım veya erkek arkadaşım yok uzun süredir. Bu durum beni çok üzüyor ama aksini yaparsam yani biriyle yakınlaşmaya başlarsam hemen kendimi tehlikeli bölgede gibi hissedip tekrardan geri adın atıyorum. Ve kapılarımı kapatıyorum. Yıllardır bir erkek arkadaşım da olmadı tabi. Görüşmek isteyenler oldu fakat çok basit nedenlerle heme kestirip attım. İlerde yalnız kalmaktan çok korkuyorum. Hem bundan korkuyorum hem de kimseyle ilişki kuramıyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çünkü bu durum elimde değil. Çok korkuyorum.
Ondan dolayı geziyorum zaten. İnsanlarla oturup konuşmak yerine atlıyorum uçağa gidiyorum. Yalnız başıma gezerim genelde. Bazen turlara da katılıyorum ama ordaki insanlarla da genelde görüşmeye devam ettiğim çok olmuyor. Neyle neyi kıyaslamışsınız anlamadım. Birinde insan sevmiyorum diyorum birinde geziyorum diyorum. İkisi birbiriyle alakasız iki durum.Korkularini yendin o halde..Artik insanlara olanan guvenin tazelendi demek ki...Kapilarini acman da iyi olmus.
Simdi de aday begenmiyorsun..Zaten o yastaki bir adayin cocugu evini barkini kurmustur coktan..
Armudun sapi uzumun copu demeyi baslamissin :) Yukaridaki konuyu 22'sinde acmissin..
7 gun icinde bu kadar sorunu hallebildiysen gercekten gucluymussun,tebrik ederim.
Onceden “herkes kötü, herkes sahtekar, herkes yalancı, herkes mutlaka dedikodumu yapıyor"
derken 7 gun icerisinde "Ben çok özgürlüğüne düşkün biriyim. Sürekli geziyorum. Evde durmayı sevmiyorum" moduna gecebiliyorsan,senin isteyipte yapamayacagin hic bir sey yok.Gercekten 7 gun cerisinde kendini bu denli toparlayabiliyorsan istedigin her seyi yapabilirsin gibime geliyor.
Degil aslinda...Seninkisi sendrom..Herks hakkimda konusuyor,herkes bana bakiyor..İnsanlar 5aylik terapi alarak bile senin bahsettigin durumu zor atliyorken sen cok cabuk yenilenmissin...herkes kötü, herkes sahtekar, herkes yalancı, herkes mutlaka dedikodumu yapıyor" su yazidigin kolay atlatilabilecek bir durum degil..Ondan dolayı geziyorum zaten. İnsanlarla oturup konuşmak yerine atlıyorum uçağa gidiyorum. Yalnız başıma gezerim genelde. Bazen turlara da katılıyorum ama ordaki insanlarla da genelde görüşmeye devam ettiğim çok olmuyor. Neyle neyi kıyaslamışsınız anlamadım. Birinde insan sevmiyorum diyorum birinde geziyorum diyorum. İkisi birbiriyle alakasız iki durum.
Neyse sizin analiziniz de bu şekildedir, saygı duyuyorum.Degil aslinda...Seninkisi sendrom..Herks hakkimda konusuyor,herkes bana bakiyor..İnsanlar 5aylik terapi alarak bile senin bahsettigin durumu zor atliyorken sen cok cabuk yenilenmissin...herkes kötü, herkes sahtekar, herkes yalancı, herkes mutlaka dedikodumu yapıyor" su yazidigin kolay atlatilabilecek bir durum degil..
Benim mukayesem bu,sendeki etkisi farkli olmus cabuk atlatmissin..Simdi de ucaga atlar giderim diyorsun,ne hayatlar var..
Sana gore alakasiz bana gore degil.Muhtemelen sen hayat karsinda cok cabuk yenilenebiliyorsun.Baskalari senin durumunda olsa yazdiklarin icin en az 6 ay seans alir.Demek ki sen mental acidan kendine yetebiliyorsun.
Merhabalar. Ben çok özgürlüğüne düşkün biriyim. Sürekli geziyorum. Evde durmayı sevmiyorum. 39 yaşındayım ve evli değilim. Aslında çok evlenmeyi düşünmüyorum, açıkcası rahatımı bozmak istemiyorum. Ama kendime denk, bana bu hayatta eşlik edecek biri olursa olabilir. Ve kesinlikle çocuk sahibi olmak istemiyorum. Bunun bazı nedenleri var ama burada paylaşmak istemiyorum. (Yani çocuk sevmediğimden değil, başka nedenler) Şimdi sizlere danışmak istediğim şey şu. Yaşım ileri olduğu için sürekli görüşmek isteyen beyler çocuklu oluyor. Yani ben de dediğim gibi çocuk istemediğimden tabi sonuç olumsuz oluyor. Belki de ondan evlilik fikrinden soğudum. Yani belki de evlenmek istiyorum ama bekar veya çocuksuz bir eş adayı bulamayacağımı düşündüğüm için evlenmek istemiyormuşum gibi düşünüyorum. Bilmiyorum, kafam karışık. Sizler bu konuda ne fikir verirsiniz bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?