- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
- 63
adam haklı bayanlar, dağılın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam haklı bayanlar, dağılın.

Kendimi yaşlı hissettirdi bana o sıktı canımı aslında, ondan önce ilişkilerim olmuş olabilir bu normal , onun da olsaydı. o da sevgili yapsaydı. Çok ucuz bahanesi.5-7 yaş küçük birisi demek henüz gözü açılmamış, kimseyle sevgili olmamış biri demek. Zaten olamazmışsınız, isabet olmuş.
Sübyanciymis ışte boşver kuzumDürüst olma taraftarıyım anlattım dogrusunu ama çok saçma bir bakış açısı değil mi ? hiç sevgilisi olmamış kendinden 5-7 yaş arası kucuk bırını istemek

bahane etmişYaklasık 20 gün önce basımdan gecen olayı yazacagım. Canımı sıkan bir konu . Arkadas vasıtasıyla biri ile tanıstım . İkimizde 25 yaşındayız . Geçmiş ilişkilerden konuştuk. Ben anlattım ilk sevgilim 15-16 yaşlarında oldu bugune kadar 7 sevgilim oldu dedim sıra buna geldi bunun hiç sevgilisi olmamış. Gayet kibar efendi biriydi . Neden sevgilin olmadı bu yaşa kadar diye sordum. İş güç okul fırsat bulamadım dedi . Yaşımı da buluşmada o gün öğrendi. Hayattaki beklentilerimizden konuştuk. Bana şöyle dedi ; İyi kızsın ama benim kriterlerime uymuyorsun . Ben kendimden 5-7 yaş arası küçük biriyle gelecek kurmak istiyorum. Seninle gelecek kuracak olursam ileride sorun yaşayacağımı düşünüyorum hissediyorum dedi .Açıkça söylemek gerekirse ben olumlu bakıyordum ama bu sebeplerle veto yemek beni üzdü .Gayet de olgun gözüküyordu ama bakış açısı pek olgunca gelmedi bana , hiç sevgilisi olmamış biriyle gelecek kurmak istiyormuş .Bilmiyorum canım çok sıkıldı.
ohaArkdaşım anlattı dün bir araya gelmişler, konu benden açılmış.Şöyle demiş ; " 18 yaşımda ben köpek gibi çalışırken, o rahat rahat sevgilileriyle geziyormuş, hem 30 yaşımıza geldiğimizde yumurtaları kalitesizleşecek, üstelik geçmişinde unutamadığı birileride olabilir. İçime sinmediği için olumsuz baktım" demiş .![]()
Şok geçirdim, sanki 30lardan sonra gebe kalınmıyoroha
yumurtaları kalitesizleşecek mi demiş
bu ne be
O cocuk çok biliyor :)
38 yasındayım yumurtalarım gayet sağlıklı
kendi spermlerinin durumu nasıl acaba ben de bunu merak ettimŞok geçirdim, sanki 30lardan sonra gebe kalınmıyor
18 yaşımdayken hayatımda değil, beni tanımıyor , ne yapayım yani onu mu bekleseydim ?kendi spermlerinin durumu nasıl acaba ben de bunu merak ettim
doğurganlığı direkt kadına bağlamış ya:)

yok baya geri bir zihniyeti var18 yaşımdayken hayatımda değil, beni tanımıyor , ne yapayım yani onu mu bekleseydim ?
Kafaya bak ya, o çalışmışmış , bende gezip tozmuşum. Oh iyi yapmışım
Önceki 7 ilişkimde saçma sapan kişilerle idi nerde akşam orda sabah tiplerdi ama bu kişi daha kararlı hayattan ne istediğini bilen bir kişiydi. Geçmişteki kişiler yüzünden böyle birini kaybetmek beni üzdü .
Hem çalışıp hem okumuş hem de ailesine destek olmuş, bu yüzden gönül işlerine fırsat bulamamışmışyok baya geri bir zihniyeti var
bir de bahsettiği yaş 18 tabi gezip tozacaksın
HAYATIN ÇİLESİNİ ERKEN YAŞTA ÇEKMİŞ BİRİNİ BULMALI
Sordu anlattımIyi de neden sayisina kadar soyluyorsunuz?
Cok sacma olmus yaptiginiz..
E adam kimseyle beraber olmamis, kendi gibi birini isteyebilir.
Tamam durust olun ama ayrintisiyla kimseye hayatinizi anlatmak zorunda degilsiniz.
Hiç erkek arkadşınız olmamış gibi birşey miYumurta kalitesizleşmiş filan ne ayıp laflar ya çok gereksiz konuşmuş yuh ona,bi daha hiçbir görüşmede yedi sevgiliden bahsetme klasik ikincisin yalanını söyleyeceksin,eger diğerleri sonra ortaya çıkarsa ayy o çok aşık oldu ben yüz vermedim içinde kalmış zaar diyeceksin. Ben 25 te evlendim 21 yaşında eşimle sevgili olduğumuzda doğru düzgün daha önce hiç erkek arkadaşım olmamış gibi bişeydi ama ben çirkindim o yüzden seçici filan olduğumdan değil![]()