• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş meselesi

Siz kendinizden bu kadar büyük biri ile nasıl böyle bir konuma geliyorsunuz? Görücü usulü desek aileniz kabul etmez diye düşünüyorum. Sadece sizin haberiniz olduğu görücü usulü desek siz kabul etmesiniz diye düşünüyorum. Olayların spontane geliştiğini düşünsek diyorum öyle bir senaryo aklıma gelmiyor. Yok düşünüp düşünüp bulamıyorum. Çok merak ettim olayın başını anlatsaniz yaa.

Yanlış ilişkileri/tercihleri aşk diye nitelendirmeyin.

He madem aşk çok mutsuz etmiş evlen tatlım, evlende gör dünya kac bucakmış.
Burada yazılanlar hava civa geliyor şimdi sana kafaya koymuşsun evlenmeyi zaten toz kondurmuyorsun ne denirse densin..
Ama derler ya hani itten köpekten beter pişman olacaksın, senin ki de bu kafayla ona dönecek ne yazik ki...

Yalnış ilişki olunca aşk olmuyo mu ? Aşk belli kurallar belli olumlu durumlar içerisinde olan planlı bir şey mi ? Aşk elinde olmuyor ki insanın yalnışı doğrusu ne alaka aşk aşktır

Arkadaşlar hepiniz bir yandan haklisiniz ama aslında bence 15 20 yaşta pek birsey yok gibi bu benim fikrimm.30 yas fazla
Simdi 25 yasindaki bir kadınla 45 yasindaki erkek sanki uyuşabilir anlaşabilir ve birbirlerine ayak uydurabilirler ama 25 yasindaki biriyle 50 yasindaki 55 yasindaki sanki olmaz gibi yaaaa
Bilmiyorum ben yanlış mı düşünüyorum?
Bir dizi var suanda tvde yasak elma diye orada yıldız var halitle arasinda cok yas farki var esime de sordum sence normal mi evet normsl ne olacakki dedi o da gerci para icin evlenmişti ama esim yas farki için normal diyor
Gorumcem 25 yasinda bekar
Dedim 40 yasinda biriyle evlense?
Esim bir duraksadı garipsedi 40 yas esimin yasindan da fazla çünkü
Ee ne oldu bacına söyleyince bozuldun dedim
Aslında gercekten karmaşık bir durum bu ya :D

Arkadaşlar hepiniz bir yandan haklisiniz ama aslında bence 15 20 yaşta pek birsey yok gibi bu benim fikrimm.30 yas fazla
Simdi 25 yasindaki bir kadınla 45 yasindaki erkek sanki uyuşabilir anlaşabilir ve birbirlerine ayak uydurabilirler ama 25 yasindaki biriyle 50 yasindaki 55 yasindaki sanki olmaz gibi yaaaa
Bir dizi var suanda tvde yasak elma diye orada yıldız var halitle arasinda cok yas farki var esime de sordum sence normal mi evet normsl ne olacakki dedi o da gerci para icin evlenmişti ama esim yas farki için normal diyor
Aslında gercekten karmaşık bir durum bu ya :KK70:
Erkekler için kendinden 30 yas küçük hatun normaldir
esiniz de bunu demek istemiş

Sevgilin birlikte yaşamak istedi sen ayrıldın çünkü çocuk istedin sanırım evlilik dışı da olmayacağı için. Bu adam 60 yaşında baba olmayı kabul ediyor mu evet se evlen gitsin

Canım sevgilim çocuk istiyordu. Hatta ben ona evlilik dışı çocuk istemediğimden karşı çıkmıştım. Ben istemiyordum böyle bir şey.
Yani benden daha hevesli adam benim çocuğum olmasına çok istiyor o

Bana bu konu sosyal deney gibi geldi acikcasi. Karsi taraf parasina guvenip kizi yasindaki birine yaziyor, parasiyla satin alacak ya ona guveniyor. Igrenc, rezillikten baska bir sey degil. Aklima Ali Taran denen igrenc herif gibi kart horoz bir tip geliyor nedense.
Kesinlikle aynı fikirdeyim MissCherryBlossom MissCherryBlossom
İyyy

Aslında gercekten karmaşık bir durum bu ya :KK70:

Bir nevi yıldızla halitin arasındaki yaş farkı gibi evet ama halit kadar zengin değil kahramanımız ama varlıklı :)

Aşk sevgi çok canımı yaktı çünkü şimdi mantık evliliği yapmak istiyorum. Artık üzülmek istemiyorum. İyi şeyler düşünmek istiyorjm
Tee Allahım ya?
Daha yaşın kaç ki boyle genelleme yapiyorsun.
Belki de canini yakan senin yanlış secimlerindi.
Yine yanliş bir secim peşindesin zira

Ne demiş Cemal Safi; "aşksız nikah, nikahsız aşkı doğurur."

Gerek var mı? Siz kaç yaşındasınız da bu kadar umutsuz oldunuz?
Ha evleneyim, kocam olsun, evim olsun diye sevmediği, tanımadığı biriyle evlenenden farkı var mı? Aşk konusunda yok ancak yaşlar yakın olunca zamanla sevgi, bağlılık vs oluyor.
Böyle bir şeye kalkışmayın bile çok üzülür ve zaman kaybedersiniz. Zaten belirli yaşa gelince önemli olanın aşk olduğunu anlıyorsunuz.
Ben 30 yaşımda en ateşli zamanlarımda, 60 yaşında ki dedeyle napcam?

Bir nevi yıldızla halitin arasındaki yaş farkı gibi evet ama halit kadar zengin değil kahramanımız ama varlıklı :)
Onun bunun parasina güvenmek yerine kendi parani kazanmayı düşündün mü hiç? Zira el atına binen cabuk iner, söyledigin kahramanları tanimiyorum ama iyi izle, muhtemelen aynı son olacak

Back
X