- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi strawberryland
Valla ben 37 yaşında kadınım, medeniyetle selamlaştığım eski sevgililerimle aramdaki sosyal medya takipleşlme ilişkisinin ergence olduğunu düşünmüyorum :) ergence olan sanki biraz sizin tavrınız olmuş gibi ama neysehehe ya soyle oldu aslinda. ben arkadaslarinin konustugu bi kac biseyi birlestirdim kafadaalakasiz seylerdi ama o an niyeyse kafamin calisasi tuttu. sonra bu kiz kim diye bakarken baktim bikac fotosunun altina yorum yapmis. yuzyuzeyken hic beklemedigi anda cat diye soruverdim. bu x isimli kiz senin eski sevgilin mi diye. once sasirdi kaldi bi. sonra geveledi. en sonunda da eskiden gorustuk biseyler yasadik ama 1 ay surdu devami gelmedi iyi insan dedi. ben de dedim ben gelmisim bu yasa. ergen ergen islerle ugrastirma beni. sileceesin o kizi. engelliyecesin mesenedeen
yok dedi ben engellemeye karsiyim falan filan. neyse bikac mesele daha oldu boyle. sonrasi iste malum :)
Asıl mevzuya geleyim yalnızlık.. Yani şunu belirtmeliyim ki bence yalnız olmamak adına ilişkiler yaşarsanız asıl hatayı orda yapar gerçek yalnızlığa orda düşersiniz.. Aşk evliliği şart değil belki ama kesinlikle ve kesinlikle sevgi veya ciddi bi beğeni hayranlık falan olmadan hayatınıza birini almayın sevgili anlamında dahi.. İlk eşimden boşandığımda amaan boşver zaten evlenip napcaksın falan diyebilirdim (29 yaşımda evlenip 30 yaşında boşanan biriyken), ama şimdi (34 yaşında ruh eşiyle evlenmiş biri olarak) doğru insanı bulursan evlilik yaşanması gereken bi sosyal hede diyebilirim.. Fakat kesinlikle aranarak bulunacak bişey değil kader kısmet.. Herkes evlenecek diye de bi kural yok, tek başına da gayet mutlu olan insanlar tanıyorum. Odak noktası evlilik veya ciddi ilişki olan ne kadar insan tanıdıysam da hepsi ya yalnız ve mutsuz, ya da yanlış insanla birlikte ve mutsuz. O yüzden bu konuyu yaşamınız odağından uzaklaştırmanızı öneriyorum.. Su akar yolunu bulur.. Sevgiler

ben daha evlilik teklifine evet deme level'ina bile gelemedim