• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş sınırı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

anka_34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-17
Puanlar
1
Herkese merhabalar ben 27 yaşında bir bekar kızım beni biriyle tanışırdılar 40 yaşında 2 çocuklu bir beyfendiyle çocukları büyük ama şöyle bir sıkıntı var 27 yaşında bir bekar hiç evlenmemiş bir kızla 40 yaşında çocuklu bir erkek evlene bilirmi ben herşeyiyle kabul ettim onu çocukları da onuda sadece benim ailem kaldı anlatmak ama benim ailem biraz karşı gele bilir ben onu alıp ailemle tanışırsam rızanızı almaya geldik sevdik kabullendik biz böyle diyip Allah'ın emriyle beni sizden istiyor desek olurmu sizdende fikir almak istiyorum

ben onu alıp ailemle tanışırsam rızanızı almaya geldik sevdik kabullendik biz böyle diyip Allah'ın emriyle beni sizden istiyor desek olurmu
E tabiki olur durduğun kabahat neden olmasın hemen evlenin😍

Herkese merhabalar ben 27 yaşında bir bekar kızım beni biriyle tanışırdılar 40 yaşında 2 çocuklu bir beyfendiyle çocukları büyük ama şöyle bir sıkıntı var 27 yaşında bir bekar hiç evlenmemiş bir kızla 40 yaşında çocuklu bir erkek evlene bilirmi ben herşeyiyle kabul ettim onu çocukları da onuda sadece benim ailem kaldı anlatmak ama benim ailem biraz karşı gele bilir ben onu alıp ailemle tanışırsam rızanızı almaya geldik sevdik kabullendik biz böyle diyip Allah'ın emriyle beni sizden istiyor desek olurmu sizdende fikir almak istiyorum
Ne ara tanıştın ne ara zorlasa baban olcak adamı iki çocuğuyla sevdin bacı deli misin ya

Koş evlen. Öldünüz bi tane erkek olsa da evlensek diye. İnsanın hiç mi kriteri olmaz yahu
Belki zengindir dur bakalım 😂
En azından zengin olsun, değsin.
Yani şöyle fabrikatör falan olursa neden olmasın diyorum ben.
Adam utanmadan kendini 27 yaşında hiç evlenmemiş kadına denk gördüğüne göre artılarinin çok fazla olması lazım diye düşünüyorum

27 yaşında olsam 40 yaşında 2 çocuklu bir adamla evlenmek için zeka problemlerim olması falan gerekir.
Var gibi zaten yazım tarzından öyle anladım biri teklif etse ne münasebo derim 33 olduğum halde

Annen olsam 27 yaşında kızımı bir güzel döverdim.

Belki zengindir dur bakalım 😂
En azından zengin olsun, değsin.
Yani şöyle fabrikatör falan olursa neden olmasın diyorum ben.
Adam utanmadan kendini 27 yaşında hiç evlenmemiş kadına denk gördüğüne göre artılarinin çok fazla olması lazım diye düşünüyorum
Erkeklerin parası pulu g.tünde donu olmayan da kendine yaşça çok küçük kadını yakıştırıyor
Hiçbiri de demiyor ki ben kimim
Ama bak işte demek ki onlara da bakan var

Seni 40 yaşında 2 çocuklu adamla kim tanistirdi? Bunu gerçekten merak ettim bu adamın akrabaları falan mı?

Erkeklerin parası pulu g.tünde donu olmayan da kendine yaşça çok küçük kadını yakıştırıyor
Hiçbiri de demiyor ki ben kimim
Ama bak işte demek ki onlara da bakan var
Erkek olsam ve sadece ç.küm var diye kabul eden olsa; bende kendimden 20 yaş küçüğüne bakardım. 😂 Çünkü neden bakmiyim?

Bazı kadınların kriterleri çok düşük, hani erkeklerin 'nefes alsin yeter' mantığıyla ölümüne kapışır.

Çocuklar kaç yaşnda?
Şua size problem gelmeyebilir ama evlenince işler değişecektir
Bir bakmışsınız onun hayatını yaşamaya başlamışsınız.
Size tavsiyem uzak durun
Ayrıca yaş farkınızda çok fazla.

Var gibi zaten yazım tarzından öyle anladım biri teklif etse ne münasebo derim 33 olduğum halde
İçimden geçeni yazmışsın biliyor musun?
Mesajını okurken 'alık herhalde' diye düşündüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X