Yaş sorunsalı

İlk cümleyle ikinci cümle ne alaka anlamadım. Benim için sorun olmaz mesela ama sevgilinin ve senin ailen çevren sorun yapar mı bilemem

Iki durumda da çok fazla yaş olmadığı sürece bi sakınca yok bence ama konu biraz devrik olmamış mi??

Ben kendimden kucuk bi erkekle asla cikmam buyuk knsmayim ama 2 yas pek bsey degil takma bukadr ayni yastayiz dersnz herkese

Biz çok asiktik 9 yıldır beraberiz 2 buçuk yıllık evliyim hala çok asigiz önemli olan sevmek anlasabilyorsaniz hiç bir problem yok.

Kadının büyük olması taraftarı değilim.

Ama sizinki uçurum olacak kadar bir yaş değil oluru var,kafalar uyuştuktan sonra..

Eşimden 2 yaş büyüğüm ama o benden daha olgun
Hatta avantaj bile oluyor bazen,bazı kararlarımızda, büyük sözü dinle diyorum dinliyor:)mutluyuz çok şükür,hem akıl yaşta değil baştadır..

Yani kişiden kişiye değişir bu görüş, kendin nasıl iyi hissediyorsan öyle olmalı :)
Ben mesela erkeklerin geç kişiliğinin oturduğunu düşünenlerdenim.
O nedenle benden 2 yaş dahi olsa küçük olmasını istemem.
Ve kadınların da Türkiye şartlarında düşünürsek çabuk yaşlandıkları yıprandıkları ortada, üstelik bebiş doğurmak her yiğidin harcı da değil bizlere has, ama ister istemez yıpranıyor bünye de ruh da beden de.
O nedenle BENCE büyük olmalı en en az 4 yaş

yolun açık olsun herşey gönlünce olsun

2 yaş fark niye sorun olsun? 20 değil, 12 değil, 2 yahu 2 aynı sayılırsınız... yapmayın allah aşkına. bir de hanımlar lütfen artık şu klasik ''kadın erken çöküyor'' safsatasını bırakalım. Kendimize haksızlığı bizzat biz kadınlar ediyoruz, bu tip söylemler sadece çakal kart erkeklerin ekmeğine yağ sürüyor. Kendine bakan insan erken çökmez, eski nesil kadınlara bakarak şimdiki nesile dair çıkarımlar yapmayalım.

Benim takintim var karsima ayni yas bile cikinca itici geliyor cunku farkediyorum hic olgun olmuyorlar ama sen 32 o 30 dur o zaman olabilir .Ama yanlis hatirlamiyorsam bi arastirmaya gore kadinin dort yas buyuk olmasi en idealiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…