YAŞ sorunu

Denizsuyilmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
86
22
38
43
Kendimden 9 YAŞ küçük birine nasıl olduysa aşığım yaşım 35 onun 26
1 senedir beraberdik fakat artık sevmediğini söyledi ayrıldık
Napmalıyım geri döner mi

Sevgi bir yilda biten bir şey mi? Seven erkek terk eder mi? Kusura bakmayın sizi kırmak istemem ama bence hevesini almış başkalarindan ışık gorunce de oraya yönelmiş

Napmalıyım geri döner mi

Ben sevgıde askta yasın olmadıgını dusunuyorum. Ancak onun yas ıtıbarıyle henuz hayatını duzene oturtamamıs ne ıstedıgjnı tam anlayamamıs bırıı olabılır hanı o 35 sız 44 yasında olsaydınız hıcbır sorun goremezdım.

Yastan bagımsız olarak sevmedıgını soyleyıp gıden bırının gerı donme olasılıgını bıle dusunmeyın hatta donerse sız ıstemeyın bu sefer bence.

Napmalıyım geri döner mi
bukadar zaman seni sevmiyorsa seni anlaman lazim belli ederdi hareketlerinden sen kabullenmissindir bilerek eger belli etmeyip biranda biraktiysa kullanmis seni yani bende o yastayim ve 26 yasinda kullanmak icin gelen adamlar maalesef cok ama aleni belli ediyorlar yani her harwketinin lafindan niyetini anlayip utanip sıkilmadan soruyorum ve istediklerini alamadiklarinda gidiyorlar yani 35 yasinda bir kadin sebebini biliyordur ayrildigi adamin diye dusunuyorum sen soyle bize bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…