- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi Durummleyla
Her canlı ölümlü diyerek bir gün ben de yaşayacağım bunu diyerek yola devam etmeli. Gerisi hikaye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin adınıza inanılmaz üzüldüm inanın ne diyebilirim sözün bittiği yer...Rabbim size ferahlık versin basınız sagolsunBen liseye giderken depremde anne baba ve erkek kardeşimi kaybettim 1999 da. 15 ay önce de canim kızkardeşimi. Her ölüm kalbinde boşluk çaresizlik demektir. Hiçbirşey eskisi gibi olmuyor. Anneler günü babalar günü bayramlar herşey haram mesela bana. Diyecek söz yok çok zor. Tek bildiğim hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.
Hepimizin bası sağolsunSizin adınıza inanılmaz üzüldüm inanın ne diyebilirim sözün bittiği yer...Rabbim size ferahlık versin basınız sagolsun![]()
Aslında kafamı cok dagıtmak istiyorm ama kalabalığa karıscak güç bulamıyorum insanlarla uzunca sohbet edemiyorum yorgun ve halsiz hissediyorum gürültü ses rahatsız ediyo .. Bilemiyorum hangisi dogru insanlara karısmak kafayı dagıtmak mı yoksa içine cekilmek mi rabbim sabırlar versin sizedeben de annemi kaybedeli 2 ay kadar oldu. basta hissettigim o inanilmaz aciyi tarif dahi edemiyorum. sizin babanizla aranizdaki iliski nasildi, yasadiklariniz neler bilemedigim icin kendimle karsilastirmam da yanlis olur.
ama her insanin yas tutma sekli farkli olur. mesela bende yas diye bir sey yoktur. ben kafam bos kalmasin isterim. cunku tek basima kalip dusundukce kendimi daha da dibe cekiyorum her zaman. bu surecte ben hem terapiye basladim hem de surekli cevremde insanlar vardi, hic bos kalmadim, kafami mesgul edecek bircok sey yaptim. hicbir sey bulamazsam burada takildim. asla beynimi bos birakmadim yani. ama eger siz oturup uzulmek istiyorsaniz size de kimse neden boylesin dememeli cunku bu sizin kendi tercihiniz.
en dogal duygularinizi kendi icinizden geldigi gibi yasayin, simdi degilse daha sonra nasilsa bu aci hafifleyecek. umarim bir an once toparlanirsiniz. basiniz sagolsun.
Sagol cnm seninde.Evet çift terapistinden aldim bende crsba randevum var.Basınız sagolsun adınıza cok üzgünüm evet bende sizi cok iyi anlıyorum hayatın acı gerçekleri zorr hersey agır geliyo canın hiç bişey istemiyor için sıkılıyo e devlettin öyle bir uygulaması varmı bilmiyordum cok Tsk ederm..Sizinde basınız sagolsun Allah sabır versin![]()
Ahh beni anlayan cıktı bazıları niye gelmiyorsn gitmiyorsun kafasında bende isterdim gezip rahat kafa takılmayı yasadıklarım ağır geldi birde babamla ilişkimiz cok Güzeldi cok iyi bir babaydı ilgili ve arkamda kocaman bir Dağ gibiydi varlıgı yetiyordu ve cok düskündüm şimdi o Kocaman bosluk içimde hüzün doluyum gücüm yokSen çok haklısın , en doğal olanı bu değil mi? İnsanlar istiyorlar ki bugün birisi öldü yarın hemen unutalım. Eskiden böyle değildi insanların yaslarına saygı vardı. TV açılmazdı 40 gün. Onu bırak komşunun yası varsa bizim evde müzik dinlenmezdi. Bir yakınımın ölüm haberini aldım aynı gün eşimin babası hiçbir şey olmamış gibi müzik açtı dinliyordu. Yalnız kalmak istedim yok olmaz biraz kalabalığa karış kafan dağılsın lafları. Arkadaş kafam niye dağılsın psikolojik hasta filan mıyım ben kendime dert mi üretiyorum ki kafam dağılsın, sevdiğim bir insanı kaybettim hiçbir şey olmamış gibi nasıl davranalım. Ağlıyorum ağlama diyorlar geri mi gelecek? İnsan oturup ağlayıp , düşünüp yas tutmak istiyor hepsi bu. Sen çok normalsin merak etme . Babanı kaybettiğin halde doğum gününe çağıranlar anormal.
Bulunduğunuz şehir hastanesinden aldınız dimi randevuyu bulunduğum sehirde e devlet psikolog terapisi yok sanırım ücretsizSagol cnm seninde.Evet çift terapistinden aldim bende crsba randevum var.
Hayir e devlete girin.Bulunduğunuz şehir hastanesinden aldınız dimi randevuyu bulunduğum sehirde e devlet psikolog terapisi yok sanırım ücretsiz
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun babanizin.Aslında kafamı cok dagıtmak istiyorm ama kalabalığa karıscak güç bulamıyorum insanlarla uzunca sohbet edemiyorum yorgun ve halsiz hissediyorum gürültü ses rahatsız ediyo .. Bilemiyorum hangisi dogru insanlara karısmak kafayı dagıtmak mı yoksa içine cekilmek mi rabbim sabırlar versin sizede![]()
ONcelikle basiniz sagolsun online ve yuzyuze de diger pskikologlara gore uygun fiyatli birini onerebilurim size isterseniz.. ben yazin almistim belki biraz zam gelmistir bilemiyorum ama bir cok psikoloğa gore uygunMerhaba hanımlar yakın zamanda 2 ay evvel babamı kaybettim...ilk günler olayın şoku ve ani ölüm oldugu için şoktaydım resmen..Suan içimde inanılmaz bosluk yer yer iç daralması bunaltı nefessizlik sık sık ağlama insanlardan uzaklasma hos birini gördüğümde sohbet etme konusma istegim hiç yok hersey ağır zor geliyo yemegi yapayım yatayım uyuyaym modundayım..Bir kaç yakınım eş tarafından dogum günlerine cagırıyolar gitmek kalabalığa girmek hiç istemiyorum hevesim istegim yok saatlerce haha kiki yapacak modda degilim psikiyatriye gitsem biliyorm ilaç tedavisi baslıcak psikolog aradım ücretleri inanılmaz pahalı ne yapacağımı nasıl bir yol bulabilirim bilmiyorum herkes hersey insanlar beni boğuyo evde eşimle cocuklarmla yalnız sessiz sakin kalmak istiyorum eşimde iyice içine kapanırsın böyle diyo fikirlere ihtiyacım var![]()
Ben liseye giderken depremde anne baba ve erkek kardeşimi kaybettim 1999 da. 15 ay önce de canim kızkardeşimi. Her ölüm kalbinde boşluk çaresizlik demektir. Hiçbirşey eskisi gibi olmuyor. Anneler günü babalar günü bayramlar herşey haram mesela bana. Diyecek söz yok çok zor. Tek bildiğim hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.
Teşekkür ederim. Zamanla bu hislerin yaşanma sıklığı uzuyor. Ama dediğim gibi kendinizi bu duygulara teslim etmeyin ne size ne gidene faydası yok. Onun için bol bıl dualar okuyun hayırlar yapın. Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ama elden ne gelir.Acı hala var gün aşırı ağlamalar iç sıkıntısı ve kocaman bosluk yeri dolmuyo Allah dizede sabır versin basınız sagolsun![]()
Allah sizede sabır versin ne diyelim sözün bittiği yer..Giden geri gelmiyor ..153 belediye numarası degilmiOncelikle basiniz saglsun..bende bir yil once babami kaybettim.cok zor biliyorum ama alismaya calisiyorum.kendim icin cocugum icin.ortamlara girmekten korkmayin akliniza baska seyleri getirin.ben resimlerine felan hic bakmiyorum.psikologa gidin 153 u arayin oradan psikolog randevusu veriyorlar
Eskiden bende derdim hatta bas saglıgı dilemek bile içimi sızlatırdı o acı gercegi yasamak megerse ne acıymısCanım benim ya okurken çok üzüldüm kendi babamı düşündüm onun yokluğunu düşünmek bile mafetti beni seni çok iyi anlıyorum sanırım babamı kaybetsem uzun süre atlatamazdim