Canım çok üzüldüm bu termal yerlerden bende çok korkuyorum ne ailemi götürebiliyorum ne kendim girebiliyorum nefes sorunu yaşıyorum kapalı sıcak ortamlarda dikkatli olmak gerekiyor. Ama bu Allah korusun herkesin başına gelebilir rabbim geride kalanlara can sağlığı versin senin için çok zor ve kim ne derse desin hiç bir şekilde anlaşılmadığı düşüncesi olucak hep aklında içinde .. bunun farkındayım bir anneysen yapabileceğin en güzel şey yavruna sarılman tutunacak dalın o senin
Anne nekadar iyi yada kötü olsun adı üstünde anne ve 90 yaşına da gelsek bişey olsa anne deriz bu hep böyledir ve anneden başka da güzel arkadaş yoktur .. şuan benim annemde de bi rahatsızlık çıktı inan bana o hayattayken bile ne kaygılar yaşıyorum bi ben bi Allah bilir.. rabbim sana o sabrı da verecek canım zamanla hafifletecek acını .. Annenden ne öğrendiysen annenin nasihatleri hepsi hep kafanın bi köşesinde olsun onlar sana hep bir yol göstergesi
Annelerin önerileri nasihatleri kıymetlidir. Seni görüyor biliyorum mutlu olmanı ister .. Annesin sende eşin ve çocuğunla bu acının üstesindesin geleceksin sadece sabır .. umarım eşin yanında destektir