- 17 Mart 2015
- 678
- 278
- 18
- Konu Sahibi blackgirl43
-
Savunmadım da ben cinsellik düşkünü değilim hayat boyu yapmasam aklıma gelmez ben bu 2 yılı nasıl gecirecegim konusunda konuşmak istedim arkadaşlar yardımcı oldu sagolsunlar Anlatamadım farkındayım çünkü durumun içinde sadece zina yok biraz karisik.
Dini kaygilardan dolayiysa yasadigin bu huzursuzluk, birakin cinsel birlesimi. Seni seviyosa anlayis gostericek ve senden de sogumiycaktir. Tovbe edersin, ve milleti cok takiyosan da diktirirsin. Seven insan zarinla ilgilenmez zaten bekaretine takmaz. Kendine engel olamiyosan, sevgilinle ayni evlerde pek bulunmamaya calis, disarida gezin tozun. Dini kitaplar okuyup ruhunu rahat ettirebilirsin. 16 yasinda bekaretini verdin diye bundan sonraki her secimini bu olaya baglamana gerek yokPeki. Teşekkürler bana zaman ayırdığınız için.
Madem cinsellik senin icin hayat boyu yapmasan aklina gelmeyecek kadar basit bir olay sirf sevgilini elinde tutmak icin yasiyorsun o halde. Kendini bu sekilde asagilama. Sen et parcasi degilsin. Bu iki yili diger binlerce insan gibi inanclarina uygun gecirebilirsin.Savunmadım da ben cinsellik düşkünü değilim hayat boyu yapmasam aklıma gelmez ben bu 2 yılı nasıl gecirecegim konusunda konuşmak istedim arkadaşlar yardımcı oldu sagolsunlar Anlatamadım farkındayım çünkü durumun içinde sadece zina yok biraz karisik.
Madem cinsellik senin icin hayat boyu yapmasan aklina gelmeyecek kadar basit bir olay sirf sevgilini elinde tutmak icin yasiyorsun o halde. Kendini bu sekilde asagilama. Sen et parcasi degilsin. Bu iki yili diger binlerce insan gibi inanclarina uygun gecirebilirsin.
Inandigi gibi yasamayan yasadigi gibi inanmaya baslar, unutma.
Iyi de kendisi cinsellik olmadan omur boyu durarim diyor, bunu 50 yasina gelmis kadin zor soyler. Bunu yazmasi icin cinselligi gorev olarak goruyor olmasi gerekmez mi?ya ama çocuk istemiyosan yapmayız demiş zaten.. sırf kaybetmemek için değil ki yani
16 yaşındayken (2010)tecrübesizlikle inandığım biriyle ilişkiye girdim, ayrıldık 6ay sonra güvendiğim biriyle başladım hala birlikteyiz konuyu biliyor ciddi düşünüyoruz ama ben 2. Sınıf ogrencisiyim okul bitene kadar bekliyoruz ama beklerken günahlardan kurtulamıyorum. Cokta seviyorum ayrılığa dayanamıyorum evden uzakta okurken bunalıma giriyorum. Yargılamayın sadece yerimde olsanız bu 16 yaşından beri beni takip eden kaderle nasıl baş ederdiniz, onu bilmek istiyorum.
Iyi de kendisi cinsellik olmadan omur boyu durarim diyor, bunu 50 yasina gelmis kadin zor soyler. Bunu yazmasi icin cinselligi gorev olarak goruyor olmasi gerekmez mi?
Sevişmek zorunda değilsiniz.Peki. Teşekkürler bana zaman ayırdığınız için.
Daha sen 16 yasindasjn yavrucum.
16 16.
Sen ne diyosun simdi imam nihakimi yapalim gizli gizli diyosun?
Ablacim niyetim seni ezmek felan degil.
Ama ben 20 yasimdaki aklima begenmiyorum su 2 aydir 21 yasima gireli.
Sen nasil imam nikahi kiymaya niyetleniyosun? Hmde surdan bakinca o erkek seni gercekten kullaniyo ve sama kole gibi dvraniyor.
Sen iyimisin ablacim ya??
Annen baban hayaller kurarken kizimiz yavrumuz okuluyla mesgul ne guzel.
Meslegini eline alicak sonra telli duvakli gelin edicegimiz gunler gelicek insallah diye dusunurken.
Sen gel : anne ben zaten evliyimki diye cik karsilarina.
Yuzun kizarmazmi senin?
Tekrar hatirlatiyorm.
16 sin sen 16.
Uf sinirlendim ya.
80 yasina kadr yasiycagini var sayarsak 80-16= 64.
64 sene boyunca senin fikirlerin aynimi kalir saniyosun sen?
Cok pisman olucaksin coookk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?