yasadigi sehirde arkadasi dahi olmayanlar.

arif kizi nurgul

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
96
23
8
33
Merhaba arkadslr evlendm 4 sndr baska bi ilde yasiyrm ve ne bi samimi komsum ne bi arkadsm var.hergn evdeym anca esimle disari cikiyrz arada.ama yinde bi arkdsn yerini tutmuyo kendime arkds da bulmayrm.:-)

Benim de yok yavv, yok yani bildiğin yok..
Herkesler uzakta,tüm sevdiklerim, dostlarım.. herkesle teknoloji sayesinde iletişimdeyim.
Bir iki komşum var kahve içimlik.. Zorunlu beraberlik diyorum ben ona.. Arkadaşlık sayılmazz

2 sene oldu ben yurtdisindan turkiyeye döndüm ... Bir tane bile biseylerimi paylasabilecegim arkadasim yok maslesef .. Cok bunaldim bende

Bende evlendim Ayvalık'a geldim ne bi tanıdığım ne bi arkadaşım var sıyırdım sıyıracam eşime kızıyorum bazen kimse Yok burda diye:110:

Ben de evlenip şehir değiştirdim ama çalışırken sıkıntı yoktu. Bir kaç arkadaş da edindim iş yerinden. Şimdilik evde kızıma bakıyorum ayda bir hafta da anneme gidiyorum. Komşularla falan sohbetim yok.

Çalışma şansınız yok mu? Evde otururken arkadaş edinmek kolay değil...

'Insan sevmeyen bir kediyim' diyorum bazen kendime.Bulundugum sehirde bikac arkadasim var ama cogu zaman gorusmeye bile cnm çekmiyor..ben yalnizligi seviyorum gez dolas alisveris yap eve gel muge anli izle temizlik yap oh mis:) Tabi ben çalışıyorum cocugum var bu dediklerimi sinirli zamanlarda yapabiliyorum.Keyfini sur yalnizligin bence

Back
X