yasadigi sehirde arkadasi dahi olmayanlar.

Nedense evlennce oluyo bunlar ck samimi arkdslrm var ama baska sehrdeler.bnmde oturdugum muhitte komsulrm yas ve kafa olarak uyumsuz.ne espiridn anlylr ne eglenceli vakt gecrmktn.bekarken ne guzl gciyoms arkdslrmla gunlrm.evlendm evleneli 4.5 sne olms hc mi arkdsm olmz ya yok arkads tek kaldm dostlrmla tlf gorsyz ama yetmiyo insan oturup bi cay icmek istyo avm leri gzmek istyo ama yok ben sadece kendmi tek saniyodum ama masllah ulkenin yarisi ayni derten muzdarip.
Bende de durum aynı şehir değiştirince oluyır birde çalışmayınca ortam olmuyor yeni arkadaşlıklara.tlf arkadaşım oldu ordan ulaşıyorum herkese

benim karsilastijlarim hep cikarci .milletun evinde yemeye icmeye bayilip kendi agiz ucuyla davet eden kimseler

Benim için o kısım çok önemli değil. Evimde yedirip içirmeyi severim, başkasının evine gitmekten çok hoşlanmam. Misafir ağırladıkça evin bereketinin arttığını düşünüyorum.

Benim de yok zaten 5 senede bir il değişeceğim hiç bir zaman da olamayacak gibi gerçi bi tek Kocam:KK200: ve bebeğimiz :KK46:olsun bana yeter ..

Arkadaş arama topiğine dönmüş burası. Neyse ben de yalnızım Manavgat' tayım. Arkadaş adaylarını bekliyorum.:eğlence:
Benim hiç arkadaşım dostum yok burada. Gerçi hep duvarları, kabukları olan bir insandım. Güvenmem kimseye. Ama arkadaşlığım iyidir. Ben ararım kimse beni aramaz. Aradığım insanlar da kendi hayatlarındaki önemli gördükleri her şeyi anlatır anlatır bir saat konuştuktan sonra hadi şekerim benim çok işim var deyip kapatan insanlar. Daha ağzımı açıp kelime konuşamamışımdır..
Ben de artık böylelerinden de uzak duruyorum. Şimdilik kocacığım ve onbir aylık kızım yetiyor. Ama canıma tak ettiii. Arada bi insan görüp muhabbet etmek istiyorum yaaaa. :110:
İş desen bulmak zor . Bebeğim bir yasında değil diye kimse işe almak istemiyor. :sinirli:

Benimde yok öylebir arkadaşım veya komşum
Merhaba arkadslr evlendm 4 sndr baska bi ilde yasiyrm ve ne bi samimi komsum ne bi arkadsm var.hergn evdeym anca esimle disari cikiyrz arada.ama yinde bi arkdsn yerini tutmuyo kendime arkds da bulmayrm.:-)
Bnm de tüm yakın dostlarım evlenip baska sehire gtti
Ben de burda yanlız kaldım
Bu siteden yakın bi arkadaşım var suanda ama onunla da bnm yogun calısmamdan dolayı sık görüşemiyoruz
Siz de buradan arkadas edinebilirsiniz

Ya çalışcaksın, ya kurslara gitceksin başka türlü arkadaş bulunmuyo maalesef

Back
X