- 8 Aralık 2015
- 805
- 843
- 23
- Konu Sahibi arif kizi nurgul
Oh mis sahsen ben yabanci ulkede olsam hic sıkılmam farkli kulturleri tanimayi gezmeyi cok severim..Fransanin da gezecek cok yeri vardir eminimEvet malesef.. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh mis sahsen ben yabanci ulkede olsam hic sıkılmam farkli kulturleri tanimayi gezmeyi cok severim..Fransanin da gezecek cok yeri vardir eminimEvet malesef.. :)
Eskişehirliler beğeni butonuna çöksün pls :)
![]()
![]()
Ben esksehrdym
![]()
![]()
![]()
Yine iyi sanırım İstanbul dan konyaya benimde :)Bu durum evlenip başka şehire gidenler için geçerli yani benim için
İzmiri bırak bursaya gel gitçek bir kapın olmasın eşlerimiz sırtında taşısa yeridir![]()
Bursa konya yada bi başka sehir farketmez memleketin değilse sevemiyosunYine iyi sanırım İstanbul dan konyaya benimde :)
benim karsilastijlarim hep cikarci .milletun evinde yemeye icmeye bayilip kendi agiz ucuyla davet eden kimselerİşte o tanıştığını kahveye davet ediyorsun oluyor bitiyor.
Tepebasi senNeresinden :)
Bnde bursadan esksehire geldm byrsa ck gzl bi yer bursann nresndesnBu durum evlenip başka şehire gidenler için geçerli yani benim için
İzmiri bırak bursaya gel gitçek bir kapın olmasın eşlerimiz sırtında taşısa yeridir![]()
Aynı ben nerdesin kız arkadaş olalım bari:)Merhaba arkadslr evlendm 4 sndr baska bi ilde yasiyrm ve ne bi samimi komsum ne bi arkadsm var.hergn evdeym anca esimle disari cikiyrz arada.ama yinde bi arkdsn yerini tutmuyo kendime arkds da bulmayrm.![]()
Eskishr senAynı ben nerdesin kız arkadaş olalım bari:)
Sivas merkez de msnz acabaBizde Sivasa yani eşimin memleketine yeni tayin isteyip geldik hiç arkadaşım yok nasıl edineceğimi de bilmiyorum, eşimin ailesi pek arkadaş canlısı değil sürekli evlerindeler sadece akrabayla görüşürler. Komşularım iyi ama yaş olarak çok büyükler annem yaşında çoğu yarısını tanımıyorum daha. Okuldaki arkadaşlarda kendi halinde ben anasınıfçı olduğum için pek diyaloğumuz yok. Eşim 10 yıldır tatillerde geliyor memleketine samimi arkadaşı yok ki ailecek görüşsek. Çocuğumda olunca dışarıda ekstra birşeyde yapamıyorum yürüyüşe bile zor çıkıyorum şimdiden çok yalnız hissediyorum kendimi.