Yaşadığım bebek kaybı,psikolojim ve korkularım...

Bende bir dusuk yaşadım.İkinci hamileligim fakat henuz bebek görünmedi.Ama dayanilmaz mide agrilari cekiyorum ayrica gastritimde var neredeyse iki gunde bir ağlıyorum acimdan.Cnku canim gerçekten cok yanıyor.Ama yinede diyorum nasibi varsa gelsin mide agrisinida cekeyim.O yuzden sukret haline,ayrica benimde esim su anda yanimda yok.Ama iste sabrediyorsun mecbursun
Benim de bebeğim görülmedi.Mide ne için ?

Ben de pıhtılaşma icin iğne vuruyorum yüksekovadyım ve henüz 9 aylık bebeğim varken hamileliğimi öğrendim. Doğumda ve sonrasında gelip bakacak kimsem de yok. Aralarında 1 yaş olan iki bebeğim olacak ve yine de iyimserim:eğlence:
Sende benim gibisin canım,bende siirtteyim Doğu görevimiz burda.kızım 11 aylıkken ikinciyi öğrendim doğuma 2 buçuk ay var.aralarında 1 buçuk yaş olacak.yardımcı olacak kimsem yok gurbette.kızımı çok zor büyüttüm ikisini birden nasıl büyütecek bilmiyorum ama Allah yardım eder bi şekilde napalım 🙈🥰

Canım bende ilk hamileliğimi öğrenir öğrenmez eşim afrin görevine gitmişti.doğu görevindeyiz üstelik burda kimsem yoktu anne baba kardeş akraba hiç kimse..eşim 9 ay boyunca gelmedi taa doğuma kadar anca gelebildi.doğum olmasa bırakmıycaklardı emin ol.6 haftalıktan beri tek başıma 36 haftayı devirdim.herşeyimi kendim yaptım,usg lerde tek başıma gittim neler neler..merak etme bunlar korkulacak şeyler değil.zaten bebeğini beklerken dayanıyorsun mutlu oluyorsun.iğnelerini ihmal etme her gün aynı saatte yapmaya özen göster
sağ ol canım

Kıyamam sana ya bende iki bebeğimi kaybettim problem hala bulunamadı bak en azından senin problemin bulunmuş lütfen üzülme psikolojik destek al ve Allah’a sığın laf olsun diye söylemiyorum dualar et namaz kıl yemin ederim faydasını göreceksin
sağ ol canım benim Rabbim kucağımıza nur topu gibi çocuklar versin inşallah

Ben eşiniz yanınızda demedim ki kendim için konuştum.Beni şükretme konusunda eleştirmeyin hep şükrederim yazımda da yazıyor zaten şükrettiğim.Ama tabi ki korkularım var ve iğne konusunda o kadar okudum ki okuduklarımdan aşırı ağrılı bir şey olduğunu sandım.Üstelik şimdi kistim de büyümüş 5 cm olmuş düşük riskim iyice artmış.Allahtan hayırlısı.Herkesin yaşadığı kendine daha zor tabi
İsterseniz tekrar okuyun bana cevabınızı.neden öyle dedigimi anlarsınız.sukretmek ay şükürler olsun demenin karşılığı değil.hadiselere verdiğiniz uzun dönemli olumlu tepkilerin karşılığıdır.neyse siz beni şimdi yine yanlış anlayıp yok öyle değil böyle diceksiniz hayırlı doğumlar diyorum.nokta

İsterseniz tekrar okuyun bana cevabınızı.neden öyle dedigimi anlarsınız.sukretmek ay şükürler olsun demenin karşılığı değil.hadiselere verdiğiniz uzun dönemli olumlu tepkilerin karşılığıdır.neyse siz beni şimdi yine yanlış anlayıp yok öyle değil böyle diceksiniz hayırlı doğumlar diyorum.nokta
Bakın insanız herkesin korkuları olur ben neden diye isyan etsem bana şükret diyebilirsiniz.Nokta falan diye laf sokup moral bozmanızın bir mantığı yok.Sağ olun hayırlı doğumlar dileğiniz için çok tatlısınız.

Kızlar merhaba.1 buçuk yıllık evliyim ve eşimle bebek düşündük.Daha doğrusu o çok istedi ben de kıramadım gibi bir şey oldu.Sonra hamile olduğumu öğrendiğimde depresyona girdim.Betim benzim attı,ölü gibi bakıyordum etrafa...Sürekli ağlıyordum,aynaya bakınca kendimi çok çirkin hissediyordum tam anlamıyla depresyona girmiştim.Masa başı iş bile olsa bir yazı bile yazasım gelmiyordu lavaboya gitmek için bile yürüyesim gelmiyordu o derece...Herkes neyin var dedikçe daha kötü oluyordum.Eşime çok patladım idare etti ama en son beni uyardı bak hamilesin ama biraz daha anlayışlı olmaya çalış diye.O zaman da deli gibi ağladım daha 1 ay oldu katlanamadın falan diye...En son ertesi gün de bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim.O an bana Allahın ceza verdiğini düşündüm ama elimde değildi.Kürtaj ve yaşadığım o korku da beni berbat yaptı derken araştırmalara başlayıp kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim.Sonra da yumurtalığımda kist oluştuğunu...Kendimi sağlıksız hissetmeye başladım derken 2 ay içinde ancak toparlandım.Gerçekten de bu sefer bebek istedim.Neden bilmiyorum ama bu sefer çok istedim.Şimdi de hamile olduğumu sadece evde yaptığım testten öğrendim doktora yarın gideceğim.Ve her gün iğne olucam ve eşim suriye sınırına gidiyor 2 günde bir.Yani bir gece oluyor bir gece olmuyor.Şimdi her an düşük yapmaktan korkup ve kendime her gün iğne yapmak ve gece tek kalmak...Üstelik bu sefer kimseye hamile olduğumu da söylememe kararı almışken...Morale ihtiyacım var kızlar...Çok şükrediyorum şuan ama bir yandan da iğne ve yalnızlık ve pıhtılaşma nedeniyle bir şey olur mu korkularım var...Anneme söylüyorum tek bunu o da benden evhamlı çok endişelerimi söyleyemiyorum.Sizden biraz moral istiyorum başka konuşacak kimsem yok...eşim sonuçta erkek hallederiz sen üstesinden gelirsin diyor ama bunu bayanlarla konuşma ihtiyacı hissediyorum...Tekrar depresyona girmeme çabalarındayım.Teşekkür ederim kızlar buraya kadar okumuşsanız bile Allah razı olsun şuan çok duygusalım gözlerim doldu yine...Bir de eşim için de korkuyorum..ya ona bir şey olursa diye
Hayırlı olsun, pıhtılaşmadan korkmayın çoğu kadında çıkıyor ve gebelik boyunca iğne sayesinde sağlıkla doğum yapıyorlar. Benim kaybım yok ama doktorum önlem amaçlı bana da iğne başlattı 12. haftada, başlarda kendinize iğne yapma fikri ürkütücü geliyor ama bir kaç güne alışılıyor. Mental olarak ne kadar rahat olursanız gebeliğiniz o kadar sorunsuz geçer, siz elinizden geleni yaptıktan sonra gerisi Allah'a emanet endişelenmeyin. Allah eşinizi ve vatani görevini yapan tüm polis ve askerlerimizi korusun 🙏

Hayırlı olsun, pıhtılaşmadan korkmayın çoğu kadında çıkıyor ve gebelik boyunca iğne sayesinde sağlıkla doğum yapıyorlar. Benim kaybım yok ama doktorum önlem amaçlı bana da iğne başlattı 12. haftada, başlarda kendinize iğne yapma fikri ürkütücü geliyor ama bir kaç güne alışılıyor. Mental olarak ne kadar rahat olursanız gebeliğiniz o kadar sorunsuz geçer, siz elinizden geleni yaptıktan sonra gerisi Allah'a emanet endişelenmeyin. Allah eşinizi ve vatani görevini yapan tüm polis ve askerlerimizi korusun 🙏
Allah razı olsun canım çok sağ ol.3 gündür iğne oluyorum çok da kafamda büyüttüğüm gibi değilmiş.Duaların için sağ ol Amin Allah hepsini korusunun bugünkü şehitlerimizin mekanı cennet olsun ailelerine Allah sabır versin inşallah.

Öncelikle her şey olacağına varır canım sen içini ferah tut ve inan öyle hamile olduğunu öğrenince ay ben anneyim kutsalım falan olmuyorsun onlar abartı bebeğin büyüdükçe hareketlerini hissettikçe yüzünü gördükçe ve kucağına alınca gerçekten anne oluyorsun şok olman normal sen içini ferah tut kötü düşünme

Sende benim gibisin canım,bende siirtteyim Doğu görevimiz burda.kızım 11 aylıkken ikinciyi öğrendim doğuma 2 buçuk ay var.aralarında 1 buçuk yaş olacak.yardımcı olacak kimsem yok gurbette.kızımı çok zor büyüttüm ikisini birden nasıl büyütecek bilmiyorum ama Allah yardım eder bi şekilde napalım 🙈🥰
Yaa Allah sağ salim kvagınıza almayı nasip etsiin🤲🏻 İlki sezaryen miydi senin normal mi? Ben korkuyorum sezaryen oldum ikinci bukadar hızlı olunca vücudum kaldırır mı diye

kızlar ya şimdi bir damla kan gelmiş ya çok korktum off görünen bir şey de yok alttan da üstten de görünmüyor ki gidip baktırsam daha 3 hafta 5 günlük

Yaa Allah sağ salim kvagınıza almayı nasip etsiin🤲🏻 İlki sezaryen miydi senin normal mi? Ben korkuyorum sezaryen oldum ikinci bukadar hızlı olunca vücudum kaldırır mı diye
Amin canım sağol hepimizin inşallah.ilki normal doğumdu benim,şuanda da sezeryan düşünüyorum.çünkü normalden çok korkuyorum.berbat bi doğum geçirdim sonrasında çok sıkıntı çektim.sezeryan olsaydım bu kadar zorlanmazdım herhalde.korkma.sezeryan işinde doktor çok önemli.bazı doktorlar çok hoyratça yapıyor ve ayaklanması çok uzun sürüyor acıyor.ama bazı doktorlar da var ki sanki hiç sezeryan olmamışsın gibi.çok var benim çevremde böyle.ilk sezeryanında acıdan inleyen arkadaşım,ikinci sezeryanında başka bi doktora oldu ve hemen ayaklandı hiç ameliyat olmamış gibiyim dedi düşün

Back
X