Yaşadığım bu duygu nedir ?

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
630
448
Arkadaşlar bilen bilir eltimin yeni bebeği oldu.
Bende aşılama için tek başıma koşturanlardanım.
1yıldır kendi başıma hastaneye gidiyorum ultrason filan tek başıma olup masadan zor kalktığım bile oldu.
Ama yanımda eşim yoktu zaten gel desemde çalışıyorum der gelmezdi.
Allahtan üzerine düşen testi yaptırdı.
1 yıldır aşılama konusunda çok duyarsız,Diğer üzerine düşen (ilişki) görevmiş gibi davrandığı için canı istemiyor çok sıkıldım.
Asıl konuya geleyim.....
Bugün eltim bebeğini hastaneye götürcekti işitme testi için.Kaynımı iş yerinden çağırıdkları için yanında yok.
Yalnız değil tabi yanında kayınvalidem ve kayınpederim var.Onlar burda oturmuyor ama kayınpederim istanbulun her yerini bilir.
Şimdi dün konuşurken eltime dediki madem eşin yok ben yardımcı olayım gerekirse işten izin alayım dedi
ve şu an kv,kp eltim ve eşim hastaneye gidiyorlar.
Ben söylediğim zaman asla gelmez..Gelse bile kaç gün söylenir.
Bu durumu kıskandım galiba.Benim için uğraşmadı da eltimin bebeği için işten bile izin alacak kadar yardımsever oldu birden..
Sizce ben abartıyormuyum ? Benimle bu kadar ilgili olmadığı için ve yalnız bıraktığı için çok Kırıldım...

Son düzenleyen: Moderatör:
1yıldır kendi başıma hastaneye gidiyorum ultrason filan tek başıma olup masadan zor kalktığım bile oldu.
1 yıldır aşılama konusunda çok duyarsız,Diğer üzerine düşen (ilişki) görevmiş gibi davrandığı için canı istemiyor çok sıkıldım.
Asıl konuya geleyim.....
Bugün eltim bebeğini hastaneye götürcekti işitme testi için.Kaynımı iş yerinden çağırıdkları için yanında yok.
Yalnız değil tabi yanında kayınvalidem ve kayınpederim var.Onlar burda oturmuyor ama kayınpederim istanbulun her yerini bilir.
Şimdi dün konuşurken eltime dediki madem eşin yok ben yardımcı olayım gerekirse işten izin alayım dedi
Bu durumu kıskandım galiba.Benim için uğraşmadı da eltimin bebeği için işten bile izin alacak kadar yardımsever oldu birden..
Sizce ben abartıyormuyum ? Benimle bu kadar ilgili olmadığı için ve yalnız bıraktığı için çok Kırıldım...

kıskanmış olabilirsin,ama bir de şu yönden düşün eltinin onlara ihtiyacı olduğu için gittimşlerdir yani aciz diye,belki sen onların gözünde daha güçlüsün,ondan gelme gereği duymuyolardır,üzülme boşver,kendin git kendin gel.kimsenin yardımına muhtaç kalma,rabbim inşallah sana bi evlat nasip eder

kıskanmış olabilirsin,ama bir de şu yönden düşün eltinin onlara ihtiyacı olduğu için gittimşlerdir yani aciz diye,belki sen onların gözünde daha güçlüsün,ondan gelme gereği duymuyolardır,üzülme boşver,kendin git kendin gel.kimsenin yardımına muhtaç kalma,rabbim inşallah sana bi evlat nasip eder

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım.O kadar boş bulundum ki birden gözlerimi yaşartmaya yetti bu sözlerin.Çok teşekkür ederim.

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım.O kadar boş bulundum ki birden gözlerimi yaşartmaya yetti bu sözlerin.Çok teşekkür ederim.

:) birtek böyle güzel dilekler için yaşarsın biz bayanların gözleri

nasılsa bir defalık birşey, işten bikerelik izin almakta bir sakınca görmemiştir.
yani bunu eltin için değilde bebeğe amcalık vazifesini yapmış olmak için gitmiştir.
sizinki daha özel bir durum tabi.
allah çok aratmasın, kucağınızı yavrucaklarla doldursun inş.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm en kısa zamanda, bebeğini kucağına alırsın inş..
böyle hissetmen çok normal.. şu an çok hassas bi dönemdesin..
stresli, zor bi süreç..
ama maaşallah tek başına altından kalkabiliyorsun.. kimseye ihtiyaç duymadan...
rabbim mükafatını verecektir.. bol bol dua et...

Belki kucağında çocuğu vardır diye,zorluk çeker diye.Yeğeni sevdiği için heveslenmiştir.Kardeşinin görevini üstlenmiştir.Bence gurur duy,sıkıntı yapma.Allah sana da anneliği tattırır inşallah.Üzülme hayat devam ediyor.Herşey bir anda değişir.:49:

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlarım.Bi nebze olsun derdimi dinlediniz.Yaşadığım ufak sıkıntıyı anlatıp rahatlamamı sağladınız.Evet çok zor bir süreçteyim tek başıma kaldırmak zor.Ondan böyle düşünmüş olabilirim Rabbim herkesin dileklerini versin.

Hassas dönemdesin normal bir zamanda olsan alınmazsın ,bebek konusu hassas konu,alınganlığın o yüzdendir..O yüzden ne haklısın diyebilirim ne de haksızsın tek diyeceğim şey Rabbim inşallah en kısa zamanda tedaviye gerek kalmadan hamile kalmanı ve sağlıklı gebelik geçirmeni nasip etsin inşallah...Allahım kucağını boş bırakmasın canım.üzülme strese girme olsun yada neden olmuyor diye kendine dert etme ne zaman kendini rahat bırakırsan o zaman daha çabuk olur,stres iyi değil :34: ...

kusura bakmayın ama ben arkadaşların yazdığı kadar iyimser düşünemiyorum bu konuda.

eşi yok diye eltinizi hastaneye götürüyorken, sizi sizin ihtiyacınız olduğu halde eşsiz bırakabiliyor. bu konuda güçlü olmak her şeyi kendiniz yapmak zorunda değilsiniz. hem de hassas ve ikinizin dayanışma halinde birbirinize destek olarak aşmanız gereken bir zamanda.

yanlış anlamayın tabi ki eltinize ihtiyacı varsa yardımcı olsun, ancak sizi de yalnız bırakmaması gerekir bence.

bunu kıskanmanız çok doğal, eşinizle açık açık konuşun erkekler anlamayabilirler detayları, ''senin benim yanımda da olmanı isterim bitanem, destek olursan daha kolay aşarız'' falan diye.

en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah, rabbim o duyguyu tattırsın her isteyen gibi size de.

Çocuk tek sizin çocuğunuz olmayacağına göre bu konuda tek başınıza güçlü olmanız gerekmez

Madem kayınpederiniz İstanbul'un her tarafını biliyor eşiniz niye izin alıyor cümbür cemaat gidiliyor

Bir de ilişkiyi görev gibi yapıyor demişsiniz

Ben de iyimser olamam şahsen, sizin yanınızda gelmemek için izin almayan adam yanında annesi babası olan için niye alıyor

Sinirlerinmekte haklısın bence konuş eşinle.

Ben olsam bende alinirdim galiba,
Benim icin kendi bebegi icin gelmeyipte,
baskasi icin izin aliyorsa bence haklisin kiskanmakta..

Asıl konuya geleyim.....

Ben olsam bu adamdan çocuk yapmam.
Masadan zor kalktığım oldu diyorsun, bunları o adama da bir bebek vermek için yapıyorsun ama maddi ve manevi olarak yanında değil.

inşallah en kısa zamanda sende kavuşursun evladına...
eşin amcalık yapmak istemiş belliki..
takılma böyle şeylere sen kendine iyi bak ki bebeğin hemen gelsin sana..

Benim ihtiyacım olmayan zamanda yanımda olmayan bir eşim olsa bende alınırdım...Bu konular da ben de hassasım.Sağlık ocağına bile bazen tek başıma gitmek istemiyorum.İnsan yanında birini istiyor...Eltiniz tek başına gitseydı hadi tamam diyecektim ama kv kp de var yanında,yani eşin gitmese de olur...Bence kırgınlığı içinde tutma söyle eşine.Tabi en önce bebiş nasıl filan diye sor (kıskandığını düşünmesin çünkü sen kıskanmıyorsun sadece aynı ilgiyi bekliyorsun) sonrada biraz alındığını söyle onu da kırmadan hissettiklerii paylaş..Böyle şeyler paylaşılmayınca,halledilmeyince sonra kocaman oluyor...Bu arada Allah hakkınızda hayırlıysa size de bir bebiş nasip etsin sağlıkla inşallah...

acaba abisi falan rica etmiş olabilir mi eşinize ben gidemiyorum bizimkilerin yanında da rahat edemez yengen sen ilgilen diyebilir, eşinizde onu kırmamak adına gitmiş olabilir. size de anlatma gereği duymamıştır...
bebek konusu biz kadınların en hassas olduğumuz konudur madem bebek isteniyor eşinin de yanında olması birlikte bu yolculuğa çıkmanız gerekiyor. ne kadar güçlü olursanız olun bebek işin içine girince herşey değişiyor...
eşinizi karşınıza alıp konuşun fakat kavgayla değil sohbet eder gibi bir şekilde anlayacaktır oda seni..
eşiniz gerçekten bebeğe hazır mı ?? kendisi istiyor mu ? bunu iyi anlamanız gerekiyor..
yoksa tek başınıza yorucu olur tedavi işleri...
Allahım en kısa zamanda herkese nasip etsin inş.

Asıl konuya geleyim.....

Sonuc olarak hep bole olur yanı bıde kendı anne babanı dusunrek yola cıkmanı burda onerırım yanı herkez ben ya da herkez sen gbı yardımsever yada onlar gbı olamaz sonuc olarak gören göz vs Ayrım demekıstemıyorym amaaaa. Normal :)

Aşılama ne kadar sıklıkla olan bir şey bilmiyorum ama yanınızda kimsenin olmaması yanlış bence. Bebek kararını ortak mı verdiniz? Eşiniz de bebek için hevesli mi? Bence sizi yalnız bırakırken başkasına bu kadar gönüllü olması kırıcı. Ona deseler ki sen ilgilenir misin, o da mecbur kabul etse neyse ne. Ama hemen kendi önermeler, ben ilgilenirim demeler. Hem de kızkardeşi değil bir şey değil. Abisinin eşi sonuçta ve kendisi ile ilgilenmek en fazla kp ve kve düşüyor. Eşinde illa yardım etmek istiyorsa, baba siz belki yolu bulamazsınız falan diye kendi babasına yardım etmeli bence.

Eşim ilk başta bebek istemedi 1 yıl kadar ne kadar ikna etmeye çalıştıysam razı gelmedi.
Sonra da olmadı Rabbim nasib etmedi.
Eşimde az derecede varikosel var bende de yumurtalık tembelliği var
Doktorlar normal yoldan olur ama zaman alır dediği için aşılama yapalım dedim.
Eşimi zor ikna ettiğim için bu kadar zorlanıyor bide hala aşılama ya çok pozitif bakmıyor.
o yüzden ilgilenmediğini düşünüyorum.
Kaç defa dedim ilgilen bu olayla bana destek ol dedim ama
sanki bu aşlıma için hastaneye gitmiyorum aşılama yaptırmıyomuşuz gibi davranıyor.

Asıl konuya geleyim.....

Canım benim erkekler olmaları gereken zamanda, olmaları gereken yerde olsunlar da gerisini boşver. Ben 14 tane tüp yaptırdım, 3 yada 4 aşılama eşim sadece sperm vermesi gereken zaman geldi.

Ben çocuk istiyordum yanıma can yoldaşı değil. Boşver gelmesin sperm vermeye hayır demesin yeter.

Benim sadece anlayamadım, aşılama çok basit bir işlem niye masadan zor kalktın ki ? Sen biraz psikolojik olarak yıprandığın için öyle hissetmiş olmayasın ?

Son düzenleme:
Back
X