Çok teşekkür ederim inanın çözüm bulamadımNeden yaptı demişsiniz bunu bilmemiz anlamamız mümkün değil ki.
İş ortamında arkadaşlık dinamikleri hep değişkendir. Boş verin, üzmeyin kendinizi. Özel hayatınızı, iş hayatınızdan olabildiğince uzak tutun.
Durumu açıklama fırsatınız yoksa en güzeli uzak kalmak.Çok teşekkür ederim inanın çözüm bulamadım
O kadar yorgun düştüm ki zaten hepsinden uzagım kimseyle konuşmuyorum dediğiniz gibi yapıyorum çok teşekkür ederim bütün gün negatif enerji çok kötüDurumu açıklama fırsatınız yoksa en güzeli uzak kalmak.
Siz de yakın sandığınız kişinin nasıl biri olduğunu öğrenmiş oldunuz. Olumlu düşünün. Hayat iş arkadaşlarınızın bozamayacaği kadar güzel.
Çok doğru demiş ben çok iyiniyetliyim korumaya çalışmıştımAy Allah askina basliga bakip geldim hic uymuyor konunla..
2 tane sidikliyi mi taktin kafaya afedersin.. Konusmazlarsa konusmasinlar isini yap gec git.
Is yerini sadece para kazandigin yer olarak kodlayin akliniza is arkadasi oldu bitti onem vermeyin daha az takiyorsunuz kafaniza inanki.
Ilk isyerimde müdürüm bana acemiligin en kötü yani is arkadaslarini dost bilmendir is arkadasi cogu zaman kalles olur demisti..
Her zaman aklimdadir bu soyledigi her basladigim yeni iste aklima gelmistir kimseyi umursamayin isinize bakin sadece.
Çünkü arkasından çok konuşuyorlardı.ben anlaşamıyor değildim idare ediyordum aynı kızlara karşı önce beni uyaran oydu.ama hataydı o beni uyarmasa ben onu uyarmazdım ki.öyle yapmaya çalışıyorum bütün gün negatif enerjiye maruz kalıyorum.o yğzden yardım istedimSiz anlaşamıyorsunuz diye iki senedir arkadaş sandığınız birini uyarmak nedendir. Ben onlarla çok takılmıyorum özelimi anlatmıyorum dersin olur biter. Bırak karşındaki insan karar versin iyi mi kötü mü. Demek ki onların arkadaşlığı daha tatlı gelmiş sizinle olan şeyleri ona yapmamışlar. İş yerinde her zaman mesafe olmalı. Sonuçta iş arkadaşı boşverin işinizi yapın evinize gelin
Amacım sadece iyilikti o da beni uyarmıştı ama hata bende haklısınızAslında bu gibi durumlar hep yaşandığından mütevellit; önleminizi alıp, herhangi bir iş arkadaşınızla (ne kadar yakın olursa olsun) başka iş arkadaşlarınızın dedikodusunu yapmayacaktınız
Boşverin ayrıca, çok mu önemli insanlar da böyle takıp, ekmek parası kazandığınız iş yerinizi huzursuz bir ortama çeviriyorsunuz? Değmez.
İş yerinde böyle bişey hoş değil insanın ister istemez modu düşüyordur ama boşverin zaten arkadaşınız olsa böyle bişeyi size yapmazdı. Görmezden gelmeye çalışın inşallah çalışma arkadaş ortamınız bir nebze değişir de siz de rahat olursunuzÇünkü arkasından çok konuşuyorlardı.ben anlaşamıyor değildim idare ediyordum aynı kızlara karşı önce beni uyaran oydu.ama hataydı o beni uyarmasa ben onu uyarmazdım ki.öyle yapmaya çalışıyorum bütün gün negatif enerjiye maruz kalıyorum.o yğzden yardım istedim
Çok teşekkür ederim inşallahİş yerinde böyle bişey hoş değil insanın ister istemez modu düşüyordur ama boşverin zaten arkadaşınız olsa böyle bişeyi size yapmazdı. Görmezden gelmeye çalışın inşallah çalışma arkadaş ortamınız bir nebze değişir de siz de rahat olursunuz
hahahahaAy Allah askina basliga bakip geldim hic uymuyor konunla..
2 tane sidikliyi mi taktin kafaya afedersin.. Konusmazlarsa konusmasinlar isini yap gec git.
Is yerini sadece para kazandigin yer olarak kodlayin akliniza is arkadasi oldu bitti onem vermeyin daha az takiyorsunuz kafaniza inanki.
Ilk isyerimde müdürüm bana acemiligin en kötü yani is arkadaslarini dost bilmendir is arkadasi cogu zaman kalles olur demisti..
Her zaman aklimdadir bu soyledigi her basladigim yeni iste aklima gelmistir kimseyi umursamayin isinize bakin sadece.
ben unverstedeyken yurtta oyle yapmışlardı bana yrtta 4 kat var 2 katı bana düşmandı :)Hepinize iyi geceler.kısaca özetleyeceğim lütfen yardımlarınızı bekliyorum.benim işyerinde çok sevdiğim yakın arkadaşım vardı.vardı diyorum çünkü hayatımın kazığını yedim.tamamen iyiniyletle onu işyerimde ortak anlaşamadığımız kızlara karşı uyarmıştım.bu kızla smimiyetimiz iki yıldır var.her zmaan dışarda da buluşurduk.beni sevdiğini zannediyordum meğerse sevmiyormus.söylemediğim laflarla öyle bir anlamlar çıkarmıs ben bunu mesaj attıgımda öğrendim.yanlış anladıgını söylediğimde beni engelledi ve eşimi de engelledi.sonra pat toplantıda söyledi bütün kızlar şimdi iki aydır düşman kesildi.kendileri birbirlerinin arkasından dmeediklerini koymadılar zamanında ben hepsinin zor gününde yanında oldum.ama hepsinin arasını ben bozmusum gibi bir havalar.yapmacık bir dostluk havası benim yanımda kahve yapıp bana dememeler imalar...birbirlerini gazladılar hiçbiri benimle konuşmuyor ben de sustum seyrediyorum tiyatroyu.içi dışı bir pat konuşan bir salağım ben.aynı işyerinde aynı odadayız.iki aydır susup izliyorum.kendimi ifade etmeye çalştımsa da olmadı onca nankörlüğe rağmen hala coj üzülüyorum lütfen bir akıl verin bu kız bana sebepsiz neden yaptı kendi asıl hiç sevmiyordu onları...çok zordayım.kopuk anlattım kusura bakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?