Yaşadığım cehennemin adı yok lütfen yardım

Desyeğinize ihtiyacım oldu ortamda olan bitenler bnei çok yıprattı mesela aramızdan ayrışan birine veda yeneği yaptılar hediyesine beni kattılar ama yemeğe çağırmadılat

Her yerde böyle zaten önce birbirlerini sevmezler arkalarından demediklerini koymazlar sonra birden yağ bal olurlar o aradaki insana düşman olurlar

Sen onları çıkarları takıştıgi zaman izle birde

Klasik iş ortamı işte...
merak etmeyin birbirlerine düşmeleri yakındır, bu arada o grupla ters düşen soluğu sizin yanınızda alacak buna da hazırlıklı olun, ahan da yandaş buldum diye kendinizi salmayın, gelen geldiği gb geri de gider ortam daha beter hale gelir.

Ben sizin yerinizde olsam o kız öyle toplantı ortamında birşeyleri ortaya döktüğünde ben de durmaz kim kimin arkasından konuşuyor kimin kuyusu kazılıyorsa saçardım ortaya, sonra ne mok yerlerse yesinler. Yok öyle birini ortaya sürüp can ciğer kuzu sarması gb ortalarda dolanmak

Her yerde böyle zaten önce birbirlerini sevmezler arkalarından demediklerini koymazlar sonra birden yağ bal olurlar o aradaki insana düşman olurlar

Sen onları çıkarları takıştıgi zaman izle birde
Zaten hiçbiri birbirinin dostu değil haklısın sabredeceğim çok sağolun

Ben anlatmaya çalıştım ifade ettim dediğimi demediğimi ancak beni dinlemek işlerine gelmedi ona inanmak kolaylarına geldi canım.iki aydır böyle bir ortam hepsi gazladı birbirini.benim de hatam güvennek iyiniyetle de olsa.üzerine fırsat bu fırsata çevirdiler her şeyi.çok teşekkür ederim inanın

Is arladasligindan gercek dostluk cikabilecegine inanmiyorum. Dost gorunenlerin her firsatta birbirinin arkasindan konustuklarina sahit oldum. Ve bunlari gore gore haliyle guvenmeyip dedikodu yapmadigim icin hic bir is yerimde sevilmedim.

Is arladasligindan gercek dostluk cikabilecegine inanmiyorum. Dost gorunenlerin her firsatta birbirinin arkasindan konustuklarina sahit oldum. Ve bunlari gore gore haliyle guvenmeyip dedikodu yapmadigim icin hic bir is yerimde sevilmedim.
Aynen böyleymiş işte benim gerizekalılığım

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim desteklerinizi esirgemediniz.Allaha havale edip uğradığım haksızlıgın ve bilinçli bırakıldıgım yalnızlıgın aslında bir fırsat olduğunu düşünüp kendimi geliştireceğim.bu arada çektiğim acılar be hatalarımı da süzgeçten geçireceğim.kalbimi vicdanımı bulmamdaki katkılarınızı unutmucam

Selam arkadaşlar yeniden ben fikirlerinize çok ihtiyacım var geçen gün toplantı yapıldı.bu olayı yaşadığım kızın en yakın arkadaşı toplantıda çok üzerime geldi.seviyeyi çok düşürdü.ben de konuyla ilgili fikirlerimi söyledim bana parazit yapma dedi mesela.kimsenin seninle çalışmak istediğini sanmıyorum dedi.ah ben bu kızla kimsenin çalışmak istemediğini biliyorum adım gibi ama sustum.sen elçisi misin diğerlerinin dedim burda mecbur çalışacağız hep beraber dedim.daha fazla seviyesine inmedim izledim.Yazıklar olsun dedim içimden de.hastayken işlerini yaptıgım günler ne cabuk unutuldu...

Pat pat her şeyi söylediğimiz için kaybedioruz.Fesat kötü içten pazarlıkllıların dünyası burası ama yapacak bişey yok arkadaşım görmezden gelmeyi öğreneceğiz.

Ne kadar haklısınız

Başlıkla, konu içeriği yani ne diyim cehennem azabı buysa sizin için Allah kurtarsın.

Başlıkla, konu içeriği yani ne diyim cehennem azabı buysa sizin için Allah kurtarsın.
Size göre basit gelebilir kolay yaşanabilir bir durumda olabilir ama aşağılamanıza gerek yok acının en dibini de yaşadım intihar eden babamı da gömdüm neler yaşadım ama zayıf düştüm

Bir benzerinide ben yasadım halada yasıyorum.ama benimki daha kötü.ben söylemediğim lafları ben söyledim zannedildiğim için yakın arkadasımla aram bozuldu.görünüşte sahte gülüşler samimiyiz vs.ama arkadan kuyu kazmalar.of of.akısına bıraktım herseyi.dogru en sonunda cıkar ortaya.kimseye hakettiğinden fazla deger vermemeyi bir kez daha ögrendim.bir yerde duymustum neden benim basıma geliyor demeyin.hayalardan ders almamıssınki tekrarlıyorsun diye.artık dersimi aldım

Arkadaşım benim de demediklerimi ekledi üzerine kendisi bin mislini söylediği halde sana da Allah sabır versin ama işte kimseye edeeinden fazlasını vermicez Allab büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…