Yaşadığım cehennemin adı yok lütfen yardım

Size göre basit gelebilir kolay yaşanabilir bir durumda olabilir ama aşağılamanıza gerek yok acının en dibini de yaşadım intihar eden babamı da gömdüm neler yaşadım ama zayıf düştüm
Aşağılamak değil benim dediğim olayları abartıyor , duyguları çoğaltıyorsunuz. Isyeri sorunu hepimiz yaşadık, sizinkinin aynısı bir sorun yaşadım hiç de tınmadım . Bastım istifayı çıktım.

Bakın zayıf düştüm diyorsunuz siz de farkındasınız kolay etkilenir haldesiniz demek ki ve bu hepimize zaman zaman oluyor. Güclü olmanın yollarını aramak lazım, ama bu da size Allah kurtarsın diyen birine çemkirerek olmaz benden demesi.

İstifayı basıp gidebilcek durumum yok.Allah kurtarsın demeniz de bana farklı geldi ama burda klavye başında niyetler bşka olabiliyor ama ben sizin iyiniyetinize inanıyorum sağolun

Bence sizin için iyi olmuş ilerde daha büyük tehlike arz edebilirlerdi hic üzülmeyin ilgilenmeyin onlarla, kahvenizi yalniz icin ve sessizce izleyin olacaklari egerki dediginiz gibilerse cok sürmez birbirlerine düşerler o zaman kahveniz daha lezzetli gelecektir eminim...

Çok teşekkür ederim Allah razu olsun

Aynısını yaşadım . Çok üzüldüm çok . Ama sonra sustum hiç ağzımı açmadım o insan pişman ama umrumda değil . Ben de senin gibi samimi olurum susamam . Sanırım bu da bize ders .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…