Yaşadığım en garip gece

iyi tanıdığım bir durum, daha yolun başındasın, kaç, arkana bile bakma, ikinci kez bile düşünme!

diğerlerine göre daha masum olsa da benim beğenmediğim şey bu meretin içildiği ortamlar. Türkiyede yasak olduğundan "alem" tarzı ortamlarda içiliyor ve bir süre sonra sen de kendini o ortamda bulursun. Nitekim kısa bir süre kullanan arkadaşlarla takıldım, bağımlılığım olmadığı için bir iki kere ben de içtim, ama o arkadaşlar düzenli içiyordu ve bir süre sonra miktar az geliyor, iyice çoğaltıyorlar. cidden sonu yok, 6-7 senedir görüşmüyorum hiçbiriyle ama duyduğum kadarıyla hala aynılar, hala toplanıyorlar ve hiçbiri evlenmedi

Bu adamla ilişkiye başlarsan ilerleyen zamanlarda sana da ısrar edecek sen de biraz kullan kafa dağıt hesabı. Bu hep böyledir. Allah akıl fikir vermiş kardeşim ne işin olur bu tiple şükret ki ilk günden söylemiş.

Yurtdışında staj yaparken çocuğun birine vurulmuştum,doğum gününe davet etmişti ev bildiğiniz marijuana bostanıydı..Saksı saksı marijuanalar yetiştirmişti.Bi de oraya gelenlerin çoğuda aynı şekilde evinde yetiştiriyordu.Çocuğa sormuştum “Sadece bu,ötesi yok benim çizgilerim vardır sınırımı iyi bilirim.” demişti ama öyle olmadı bir saat geçmeden doz arttı başka bi maddede..Hatta bana da uzattı “Denesene” diye..Direk kaçtım gittim..Daha da tövbe ettim kimsenin evine gitmiyorum..Ya ben ordayken polis baskın yapsaydı,ya birileri üzerime çullanıverseydi.Sonuçta onu içince ne akıl kalıyor ne fikir herkesten her şey beklenir..Bu yüzden dikkatli olun.Orası bu otun pek yasadışı sayılmadığı bi ülkeydi ama burada durum böyle değil,güme gitmeyin.Dikkatli olun.

Ben uzaklaşmanı öneririm. Ne kadar istisnai hallerde bu maddeleri kullanıp normal hayatlar yaşayan insanlar olsada, bunun yüzünden bütün herşeyini kaybeden çok insan var. 4 sene kullanması onun bağımlı olduğunu gösterir. Alkol/madde kullanıcı insanlar %99uyla mutlu olamazsınız o eğer %1lik kısmındaysada yapacak bir şey yok ::)

bu evet bazi ulkelerde yasal da, bazi ulkelerde de yasal olmamasinin da bir sebebi var.

az ve nadiren kullanildiginda bagimlilik yapmadigi ve yine az kullanima izin verildiginde kacakciligin onune daha rahat gecilebildigi icin bazi ulkelerde yasal.

ya bu tarz urunler beyni etkiliyor bence, bir salaklasiyor uzun sure kullananlar,
benim cevremdeki gozlemlerim bu sekilde,
hani merak etmis yurtdisina ciktiginda icmis durumu degil ki, adam duzenli aliyor bunu, etkilemedigini dusunmek cok optimistik olur,
ama o size etkilemedigini soyleyecek tabisi.

Arkdslr mary ve eroin karıstırılmıs duruyor. Yok katil olacakmıs yok hırsızlık yapacakmıs boyle sizin hayal ettiginiz gibi degil en fazla munchiese düşer ve uyur içtikten sonra. Tabii bu ilerde şizofreni ve birtakım akıl hastalıkları getirebileceği gerçeğini değiştirmiyor. On beş gün ayda bir takılsa bence çok da aman aman değil. Ama haftada 3-4 hem cebine hem beynine zarar. Kötü bir şekilde deneyimlediğim kadarıyla esas saykodelik uyaranlardan uzak durulması gerekiyor. Son olarak da şunu söyleyeyim, en iyi kafa ayık kafadır.

4 senedir sadece bu maddeyi mi kullanıyormuş başka ve daha ağır şeyler, kimyasallar vs. denemiş mi bence bunu ona sorun. kendinize de haftada 3-4 gün alkol aldığını söyleseydi ne tepki verirdim diye sorun.

ha şunu da eklemek icap eder TCK madde 190/2 ile Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendiren veya bu nitelikte yayın yapan kişi beş yıldan on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır” ifadesine yer verilerek, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını alenen özendirme ve bu maddelerinin kullanılmasını alenen özendirici nitelikte yayın yapma filleri suç olarak düzenlenmiştir.

Böyle şeylere hiç karşı değilim onu belirteyim konunun başında. Üniversitede arkadaşlarımda falanda çok rastladım içenlere, benim için rahatsız olunacak bir durum değil birinin bunu içmesi. Ama düzenli kullanıyorsa o artık bağımlılıktır ve asıl korkunç olan bağımlılık hali bana göre. İçince iyi hoşta adamın içmeyen, yoksunluk çeken hali asıl karar vermenizi etkileyecek şey olur. Ama günün sonunda adam ben buyum değişmem dememiş. Kimyasal bir şey değilse içtiği şey, gerçekten sadece otsa bağımlılıktan kurtulması kimyasallardaki kadar zor değil. Bunu denerim diyorsa ne olacak nasıl olacak kısmını konuşup ona göre ne yapacağınıza karar verebilirsiniz. Birde en başta dürüstçe söylemiş, bu da adamın kötü biri olmadığı hissi uyandırdı bende. Hakkınızda hayırlısı.

Üniversitede bi sınıf arkadaşım vardı o da böyleydi. Ben söylenene kadar hiç anlamamıştım (1 sene kadar) dünyanın en neşeli ve en zararsız insanıydı. Ev ortamında görmediğim için duygu değişimlerini vs bilemiyorum tabi. Hatta babasının ve kendisinin senelerdir özel olarak tedarik ettiği biri varmış. Görsen asla anlamazsın.
Eşimin de üniversitede tanıdığı başka bi grup vardı ama onlar biraz daha ileri bi seviyeymiş. Adamlar nasıl bi izlenim uyandırdıysa konuyla alakalı konuşulmasını bile istemiyo öyle tiksinmiş. Ama söylediği şey şu bu işin sonu yok daha fazla doyum daha fazla tecrübe isteği farklı maddelere yönelim olma ihtimali çok yüksek.

Kızlar size çok cringe gelecek belki ama şöyle bi hikayem var...
Bi çocukla tanıştım. Türkiye’nin en prestijli okullarından birinden mezun ve mükemmel bir işi var. Akademik anlamda çok başarılı. Bilgi birikimi ve entellektüel yapısı zaten öylesi dolu ki, konuşmaktan aşırı zevk alıyorum.
Fiziksel olarak da eli yüzü düzgün, boylu poslu sempatik birisi.
Tesadüfen bir arkadaşımın kuzeni olduğunu öğrenmemle birlikte ve arkadaşımın tüm olumlu gazlamaları ile bu çocuğa olan güvenim katbekat arttı hikayenin sonunda.
Çocuğun duygusal anlamda ilişki istemesi ve bunun sinyallerini defalarca kez vermesinin sonunda dün ilk kez açıkça konuştuk.
Gecenin sonunda öpüştük.
Ağzım kulaklarımda bir şekilde evime vardım.
Buraya kadar zaten hikaye o kadar mükemmel ki insan “bi b*kluk olması lazım abi? Nasıl her şey bu kadar iyi gidebilir?” Diyor.
Eve vardığımda telefonla aradı ve bir saatlik cilveleşmenin sonunda haftada 3-4 kez ve 4 senedir olacak şekilde marihuana aldığını söyledi.
Öylesine şoktayım ki, beynim çalışmıyor. Telefonu ciddi tepki göstererek kapattım ardına şöyle bir mesaj geldi; Sen istediğin zaman bütün detayları ile konuşmak istiyorum. "Ben buyum işine gelirse" gibi bir tavrım olmayacağını bilmeni isterim fakat senin öyle bir tavrın olacaksa da dediğim gibi, anlarım

Bu şeyin çoğu ülkede yasal olduğu gerçeğini düşününce abartıyor muyum diyorum fakat içimden başka bir ses saçmalama kızım topukları vura vura kaç diyor.
Bana bir akıl verin gözünüzü seveyim...
Yahu 31 bin küsür vaka varken nasıl öpüşüyorsunuz

Back
X