Yaşadığım olay ve Şaşkınlık

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.892
1.680
83
39
Kızlar selam
Geçen hafta işyerinde yöneticimden almam gereken bi onay vardı iş ile alakalı . Söyledim cvp vermedi günde neredeyse 6 kere neyse son dakika kapıdan çıkarken peşinden koşturdum bakın böyle böyle fiyatı bu şu Kişiler dedim araba da idi kendisi kapı açıktı seni anlamıyorum diyip kapıyı birden çekti geri çekilmesem kapı yüzüme çarpacaktı bir milimle kaçtı . Ya sabır çektim . Çaycı abla gördü ogaa sivri yeri çarpacaktı bu adam ne yapıyor böyle yaa dedi valla anlamıyorum dedim bazen resmen dayak istiyor . Keşke çarpsaydı dedi görürdü gününü .. Ne yapacağımı şaşırdım şok oldum . Yanımda ki ablaya anlattım farkında değildir dedi yani eyw da sinirlenecek bir şey olmadı ki dedim . Acelesi vardır dedi . Üstelik hep böyle bi kere daha oldu . O da çıkmayayım diye beni sakinleştirmeye çalışıyor çünkü kendisi emekli 1 yıl sonra çıkacak borcunu bitirince . Bazen söylüyorum sende he altyapı oluşturuyorsun diyorum hee diyo . Eşime ilkini anlattım sinirlenmişti bunu anlatamadım . . Yani eskisi gibi kafaya takmıyorum da böyle şeylerde yaşamak istemiyorum. İş arıyorum çıkınca durmam zaten . Aradan 1 gün geçti arıyor she Hnm işte söylediğinizi ptesi konuşuruz acelem vardı ulan kafamı patlatıyordun ..

Kızlar selam
Geçen hafta işyerinde yöneticimden almam gereken bi onay vardı iş ile alakalı . Söyledim cvp vermedi günde neredeyse 6 kere neyse son dakika kapıdan çıkarken peşinden koşturdum bakın böyle böyle fiyatı bu şu Kişiler dedim araba da idi kendisi kapı açıktı seni anlamıyorum diyip kapıyı birden çekti geri çekilmesem kapı yüzüme çarpacaktı bir milimle kaçtı . Ya sabır çektim . Çaycı abla gördü ogaa sivri yeri çarpacaktı bu adam ne yapıyor böyle yaa dedi valla anlamıyorum dedim bazen resmen dayak istiyor . Keşke çarpsaydı dedi görürdü gününü .. Ne yapacağımı şaşırdım şok oldum . Yanımda ki ablaya anlattım farkında değildir dedi yani eyw da sinirlenecek bir şey olmadı ki dedim . Acelesi vardır dedi . Üstelik hep böyle bi kere daha oldu . O da çıkmayayım diye beni sakinleştirmeye çalışıyor çünkü kendisi emekli 1 yıl sonra çıkacak borcunu bitirince . Bazen söylüyorum sende he altyapı oluşturuyorsun diyorum hee diyo . Eşime ilkini anlattım sinirlenmişti bunu anlatamadım . . Yani eskisi gibi kafaya takmıyorum da böyle şeylerde yaşamak istemiyorum. İş arıyorum çıkınca durmam zaten . Aradan 1 gün geçti arıyor she Hnm işte söylediğinizi ptesi konuşuruz acelem vardı ulan kafamı patlatıyordun ..
O kadar acelesi olan bir iş değilmiş demekki, üst kademeyi eski sevgili gibi darlamaya gerek yok bir kere söyle bir kere hatırlat. Baktın deadline yaklaşıyor uygun şekilde yeniden hatırlat müsait anda. Adam bilerek yapmamış gibi geldi bana, sizin de çalışma şekliniz garip ama hep böyle iş yapıyorsanız

Cidden hayatında işin ve patronundan daha önemli bir konu yok mu?
Aylardır çıkacam
Aylardır patronum ve egosu
Adamı takıntı haline getirmişsin derdin ne
evlisin yoksa aşık mısın diyecem
Malı mülkünü mü kıskanıyorsun
Kısacası asıl derdin nedir ?

Pazartesi konuşuruz dediğine göre acil bir konu değilmiş, niye o kadar darladınız adamı?

Adamın acelesi varmış, bilerek ve isteyerek kafanızı patlatmaya çalışmamıştır sanıyorum.
Aciliyeti olduğunu bilmiyordum . Kendisi darladı beni bende acildir diye konuyu kendisine söyledim fiyat artıyor bak dedi bende ondan öyle davrandım

O kadar acelesi olan bir iş değilmiş demekki, üst kademeyi eski sevgili gibi darlamaya gerek yok bir kere söyle bir kere hatırlat. Baktın deadline yaklaşıyor uygun şekilde yeniden hatırlat müsait anda. Adam bilerek yapmamış gibi geldi bana, sizin de çalışma şekliniz garip ama hep böyle iş yapıyorsanız
Kendisi darladı beni baştan bende acildir diye koşturdum . Yoksa manyak mıyım ben ne diye kasayım ..

Sürekli işyeriyle ilgili problemin var
Bir önce ki konun da isyeriydi
Sende iyice arabaya sokulmasaydın adam sonra görüşürüz demiş
Bekle sakin odam ortasındayken dersin
Adam zaten gidiyormuş ayaküstü koştur koştur arabaya kadar

Belki patron yine mi bu kadın dedi kacti :KK48: :KK48:

Cidden hayatında işin ve patronundan daha önemli bir konu yok mu?
Aylardır çıkacam
Aylardır patronum ve egosu
Adamı takıntı haline getirmişsin derdin ne
evlisin yoksa aşık mısın diyecem
Malı mülkünü mü kıskanıyorsun
Kısacası asıl derdin nedir ?
Malı mülkü ne kıskanacağım çok şükür var . Öyle olmak ta istemem açıkçası bencil egolu . Herkesin derdi kendine ayrıca size dert gelmez bana derttir .

Sürekli işyeriyle ilgili problemin var
Bir önce ki konun da isyeriydi
Sende iyice arabaya sokulmasaydın adam sonra görüşürüz demiş
Bekle sakinles dersin
Adam zaten gidiyormuş ayaküstü koştur koştur arabaya kadar

Belki patron yine mi bu kadın dedi kacti :KK48: :KK48:
Kendi istedi en baştan acil diye yoksa ben niye koşturayım

Malı mülkü ne kıskanacağım çok şükür var . Öyle olmak ta istemem açıkçası bencil egolu . Herkesin derdi kendine ayrıca size dert gelmez bana derttir .
O zaman sana şunu diyim
yaşadığın herşey özel sektör olsun kamuda da olur da özelde daha çoktur yaaşanacak şeyler
İlk iş deneyimin mi bu kadar büyütüyorsun

Arabaya kadar peşinden koşacağınız işiniz nedir merak ettim. Hiçbir işimde üstümü bu kadar darlamadım, 1 kere söylerim 2 kere söylerim 6 kere söyleyip arabaya kadar peşinden koşturacak konu ne dünyayı kurtaracaktınız da onu mu dinlemedi anlamadım. Acelesi varmış üstüne gitmişsiniz fark etmemiştir size çarpacağını bile.

Ben öğretmenim bizde böyle şeyler olmuyor ama iş sizden çok onların sorumluluğunda . Sizde 1 birim yük varken , üst düzey müdürlerde 10 birim sorumluluk oluyor . Siz işinizi yapın size verilen sürede .istediğiniz dosya hazır diye bilgi verin ve bırakın o istesin sizden . Koşturmak vs bana biraz abartı geldi . Zaten aciliyeti olsa o adam hemen isterdi diye düşünüyorum

Yazılı bir şekilde ilet bırak, bundan sonra da böyle yapacağını söyle hatta.

O kadar önemli acil mevzuyu niye yolda koşarken konuşasınız ki, zaten ayaküstü bir iş değildir diye düşünüyorum. Adam madem sizi dinlemiyor o an peşinden koşturmanın anlamı yok.

Kendisi darladı beni baştan bende acildir diye koşturdum . Yoksa manyak mıyım ben ne diye kasayım ..
6 kere söyleyip arabalara atlayacak kadar ne önemli iş olabilir ? Dünyaya hızla yaklaşan alev topunu mu durduruyorsunuz hiber optik vasküler dondurucuyla?
Bir kere söylersin bir kere yazılı iletirsin. Her şeyin bir yolu yordamı yeri zamanı vardır. Sen yazılı iletirsin işini top ondadır.

Pozisyonum gereği,sürekli yöneticimden onay almam gerekiyor.Eğer odasında ve müsait değilse yada telefon ile ulaşamıyorsam konuyla alakalı mail atıyorum,çok çok acil ise whatsapp üzerinden yazıyorum.
Aradım ulaşamadım,mailime dönmedi,mesajımı görmedi ,demek ki aksettirdiği kadar acil değil der konuyu kendi nezdimde rafa kaldırırım.
Neden arabaya kadar peşinde koşturasınız ki,nihayetinde siz üzerinize düşeni yapmışsınız

Back
X