yaşadığım pişmanlık yüzünden ayrılamıyorum !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ksb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
merhaba arkadaşlar 1 yıllık bi iliişkim var ilişkimizin en başından beri cinsellik yaşıyoruz bu durumdan ne kadar pişman olduysamda bu böyle devam etti farklı ülkelerdeyiz çok fazla görüşemiyoruz. ne zaman başbaşa kalsak aramızda cinsellikle ilgili bişeyler yaşanıyor. çok ileri gitmedik . son zamanlarda sevgilimi sevmediğimi düşünmeye başladım onu görünce heycanlanmıyorum bi kez olsun onunla oturup konuşmayı özlemedim her şeyi batar oldu bana eğer aramızda bişey yaşanmış olmasaydı hiç düşünmeden ayrılırdım ama şimdi onu sevmeye çalışıyorum inanın çok mutsuzum ne yapıcağımı bilmiyorum sanki ondan ayrılırsam başıma bela alıcakmışım gibi geliyor ve en büyük hayalim olan gelinliği giyemiycekmşim gbi geliyor :(

çok büyük bir şey yaşamadık diyorsun ama neden bu kadar korkuyorsun anlamıyorum. sen daha şimdiden bu çocuğu sevmediğini söylüyorsun diyelim evlendin o zaman bir ömür nasıl katlnacaksın böyle birine merak ettim doğrusu.

Cinsellik senin için bu kadar bağlayıcı bi sebepse evlenmeyi bekleyecektin
Yok beklemedin bu snein tercihin tabi ama sırf cinsellik yaşadım diye de sevmediğin biriyle beraber olman anlamsız..

Her koyun kendi bacagindan asilir

Ya bitirip yoluna bakacaksin
ya da sevmedigin biriyle omur gecireceksin

Bu arada sevmedigin biriyle cinsellik nasil yasanir ki?
Sevmemissin, demek ki hevesin gecince de sevdigini sandigini anlamissin...

Cinsellik senin için bu kadar bağlayıcı bi sebepse evlenmeyi bekleyecektin
Yok beklemedin bu snein tercihin tabi ama sırf cinsellik yaşadım diye de sevmediğin biriyle beraber olman anlamsız..

kısa ve gayet net

Sevmediğin biriyle özel birşeyler yaşadığın için kendini mecbur hissetmemelisin.
Bunun bedeli bir ömür mutsuzlu yada sevmediğin biriyle evlenmeye mecbur hissetmek olmamalı.
Yaşadıklarınızın boyutu ne olursa olsun.

merhaba arkadaşlar 1 yıllık bi iliişkim var ilişkimizin en başından beri cinsellik yaşıyoruz bu durumdan ne kadar pişman olduysamda bu böyle devam etti farklı ülkelerdeyiz çok fazla görüşemiyoruz. ne zaman başbaşa kalsak aramızda cinsellikle ilgili bişeyler yaşanıyor. çok ileri gitmedik . son zamanlarda sevgilimi sevmediğimi düşünmeye başladım onu görünce heycanlanmıyorum bi kez olsun onunla oturup konuşmayı özlemedim her şeyi batar oldu bana eğer aramızda bişey yaşanmış olmasaydı hiç düşünmeden ayrılırdım ama şimdi onu sevmeye çalışıyorum inanın çok mutsuzum ne yapıcağımı bilmiyorum sanki ondan ayrılırsam başıma bela alıcakmışım gibi geliyor ve en büyük hayalim olan gelinliği giyemiycekmşim gbi geliyor :(

cinsellik seni bukadar bağlırsa ve korkutuosa ozaman hiç kalkışmıcaktın. en basta herşeyi yasamıssınız heycan kalmaması çok normal:16: şunu yada bunu yap diyemem ayrıl desem seninle birlikte olacak erkeğe haksızlık olur. kal desem sevmediğin adamla ömür geçmez. Allah yardımcın olsun

Madem cinsellik seni bu kadar korkutuyordu yasamayacaktin, fakat yasadiysan da bu bir pismanlik olmamali artik, arkasinda durabilmelisin yasadiklarinin. O zaman öyle bir insanla evleneceksin ki cinsellik yasamis olmani kabul edebilecek. Öyle birini bulamazsan da bulana kadar gelinlik giyme fikrini erteleyeceksin. Evlilik o kadar kolya bir sey degil. Dolayisiyla sevmedigin biriyle evlenmen cok yazik olur. Bir ömür gecirmeye hazir oldugun, onunla bir ömür el ele herseyin üstesinden gelecegine emin oldugun birisini bulsan cok daha iyi olur. Bulamazsan, emin ol kötü bir evlilik yapmaktan kat kat iyidir.

Yaşamak istemişsin yaşamışsın sevmediğim biri ile hemde ileri ye gitmeden yaşaman da gelinlik garantindi galiba kızlığım kalsın diye sanırım. O sana sen ona bağlı değilsin sonuçta bir gün o giderse ne olacak ? Yapamıyorsan ayrıl gitsin pişmansanda yapmazsın bir daha.

İleri gitmediysen neden korkuyosun bela olur diye :26:
Bide bela olabilecek bi insanla nasıl cinsellik yaşıyosun :26:

Hadi bunları da geçtim, İleri gitmek senin lugatında nedir ?

Daha fazla pişmanlığa sebep olmadan ayrıl bence..

Cinsellik yaşadın diye sevmediğin adamla ömür geçirmek zorunda değilsin.

Ayrıca tecrübe olur hayatında.

Ya cinselliği yaşa ve arkasında dur,

Yok bu bana ters diyorsan da hiç bulaşma.

Bedenine bir şey olmasa bile ki ileri gitmek dediğin bu sanırsam..

Psikolojin kaldırmıyor gördüğün gibi.

ayrıca sana yardımcı olmamızı istiyorsun ama sorduğumuz hiç bir soruya da cevap vermiyorsun. eğer gerçekten yardımcı olmamızı istiyorsan biraz daha açık ol bence

Özel bir şeyler yaşadın diye sevmediğin adamla hala neden beraber kalmayı mecbur gibi görüyorsun ben bunu anlamadım neyden korkuyorsun ?

Bu arada sevmedigin biriyle cinsellik nasil yasanir ki?

İnsan aşık olmadığı bir adama nasıl dokunur? Bir kadın olarak, bu durumu hayatım boyunca anlayamayacağım sanırım...

Her şeyi batıyorsa ayrılın, daha fazla uzatmanın manası yok..
Nikahınıza almayacaksınız heralde:ssz:

Özel bir şeyler yaşadın diye sevmediğin adamla hala neden beraber kalmayı mecbur gibi görüyorsun ben bunu anlamadım neyden korkuyorsun ?

Klasik aile korkusudur büyük ihtimal.

Sevmeye çalışmak? böyle bir duygunun varlığını bilmiyordum...
Ya seversin ya gidersin...

çok sevdiğim bir söz vardır "taviz kapısını aralarsan ardına kadar açılır"

bazı konularda taviz verilmemeli yoksa önüne geçilemez..

ve inandıgım birşey daha var ki gercekten seven erkek karsısındakini helali, ileride çocuklarının annesi olarak düşünen erkek elini sürmez onu zor durumda bırakmaz..

yazık oluyor gercekten yazık oluyor kendimize az da olsa değer verelim... bazı şeyleri kolay tüketmeyelim...

cinsellik seni bukadar bağlırsa ve korkutuosa ozaman hiç kalkışmıcaktın. en basta herşeyi yasamıssınız heycan kalmaması çok normal:16: şunu yada bunu yap diyemem ayrıl desem seninle birlikte olacak erkeğe haksızlık olur. kal desem sevmediğin adamla ömür geçmez. Allah yardımcın olsun
seninle birlikte olacak erkege haksizlik demissin....merak etme bu erkeklere haksizlik olmaz...cunku onlarda misliyle yasayip geliyor....

seninle birlikte olacak erkege haksizlik demissin....merak etme bu erkeklere haksizlik olmaz...cunku onlarda misliyle yasayip geliyor....

Af edersiniz ama kimler ile misli ile yaşıyorlar amacım erkekleri savunmak değil kesinlik ile ama yaşadığının arkasında duramayanlar aile korkusu ile yapanlar yada aman diktiririm diyen kadınlar taviz vermiyor mu?

Biz güçlü olsak hiç biri ağzını açamaz ama açılan konulara bakın pişmanım yada arkadaşlarını üniversite ortamını suçlamalar. Şimdi korkudan ayrılamıyordur konu sahibi daha önceki konularına da baktım arkadaşı görmüş ya anlatırsa tir tir titremiş. Benim hayatım diyemiyorsan ailenden korkuyorsan niye yaşıyorsun ailen hep vardı sonuçta sonradan olmadılar yaşamak istedin yaşadın şimdi istemiyor ise resti çekmesini de bileceksin laf edenin de ağzına lafı tıkayacaksın kendi arkasında duramıyor kişinin başkasının lafları elbet durmaz.

Tekrar diyorum konu sahibi ayrıl gitsin zorlama ile nereye kadar mecbur değilsin ona oda sana ikinizin ortak kararıydı yaşandı ise yaşandı en doğal hakkın pişmansan bir daha kızlığım kalsın mantığı ile yine böyle ilişki yaşamazsın.

Back
X