yaşadığım pişmanlık yüzünden ayrılamıyorum !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ksb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim konuyla ilgilendiğimiz kadar konu sahibi de ilgilense keşke :23:

senı eskı konularındanda hatırlıyorum 7aylık baska bır ılıskındende bahsetmıstın onlada cınsellık yasadım dıyordum pısmanım vs.... sonra arabada ılerı gıttık baska bırıyle ya arkadasım gormusse sımdıde baska bırı??? pısmansan aynı hataları neden tekrarlıyorsun be canım ayrıca aılen madem baskıcı neden dıkkat etmıyorsun kac yasındasın bekle evlenınce yasarsın madem korkuyorsun sonuclarından

Sen bakire değilsin demi :( Geçmiş olsun. Yaşadıklarını yapmadan önce düşünmeliydin.

Konu sahibi konusuyla bizden az ilgili:26:
Pek dert değil senin için diye düşünüyorum..
Geçmiş olsun ayrılmazsan bir ömüre yayılacak bu pişmanlığın onu diyeyim de gideyim:ssz:

Bence önce yorumlara cevap ver ama ben yinede söyleyim diceklerimi.
Özel bişeyler yaşamış olman ayrılmaman için bi gerekçe değil.
İleri ne kadar ileri?
Sevmediğin bi insana dokunabilmiş olman da çok ilginç?
Ama ben duygularınızın karşılıklı olduğunu düşünüyorum, neticede her bir araya geldiğinizde cinsellik oluyormuş.

çok saçma ya bu anlattıkların bence gerçek dışı

bir birliktelik yaşamışsın, olabilir. ileri gitmedik olayını pek anlamadım. daha doğrusu ileri gitmediyseniz neden korktuğunu anlamadım.
ama sonuçlarını hesap etmiyorsa, kaldıramayacaksa yaşamamalı insan bunu. kimsenin kimseyle evleneceğinin garantisi yok. bunu en başından düşünmek gerekiyor.
sevmediğin adamla da ömür geçmez.

Af edersiniz ama kimler ile misli ile yaşıyorlar amacım erkekleri savunmak değil kesinlik ile ama yaşadığının arkasında duramayanlar aile korkusu ile yapanlar yada aman diktiririm diyen kadınlar taviz vermiyor mu?

Biz güçlü olsak hiç biri ağzını açamaz ama açılan konulara bakın pişmanım yada arkadaşlarını üniversite ortamını suçlamalar. Şimdi korkudan ayrılamıyordur konu sahibi daha önceki konularına da baktım arkadaşı görmüş ya anlatırsa tir tir titremiş. Benim hayatım diyemiyorsan ailenden korkuyorsan niye yaşıyorsun ailen hep vardı sonuçta sonradan olmadılar yaşamak istedin yaşadın şimdi istemiyor ise resti çekmesini de bileceksin laf edenin de ağzına lafı tıkayacaksın kendi arkasında duramıyor kişinin başkasının lafları elbet durmaz.

Tekrar diyorum konu sahibi ayrıl gitsin zorlama ile nereye kadar mecbur değilsin ona oda sana ikinizin ortak kararıydı yaşandı ise yaşandı en doğal hakkın pişmansan bir daha kızlığım kalsın mantığı ile yine böyle ilişki yaşamazsın.

aynen eski yazdıklarını bende okudum. hem korkuyor hemde yapacağından da geri kalmıyor.hiç anlamıyorum zaten bu tipleri. korkuyorsan yapmıcaksın arkadasım. kusura bakma ama müstehak diyesim geliyor sana

Back
X