Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar merhaba zor bi surec geciriyorum ve cok zayifladim baya baya topluydum bi kac senede dal gibi oldum yakinda kopacagim korkuyorum yemek yiyemiyorum istah problemim var kilo.almak istiyorum ama bicimsizde almak istemiyorum saglikli nasil kilo alabilirim ?
Diyetle alabilirsin kendine bi hedef belirle sabah kahvaltısi yapmalısın ve dut pekmezi şart sevmesen bile sabahları zor da olsa av karnina 1 kaşık yemelisin dışarıda zaten iştahın açılıyor sürekli yemek istersin he bir de sigara kullanıyorsan bırakmalısın yada azaltmalisin yoksa kilo alamazsin
sabah kahvaltisinda kizarmis ekmek ustune teregagi istersen yaninda pekmek veya bal seklinde kahvalti yap ekmek kizarmis sicak olunca normalden daha fazla tuketmis oluyorsun ama her sabahta ayni tip kahvalti yapma bazen yumurtali ekmek bazen kasarli yapabilirsin sabah kahvaltisinda istah acan seyleri yemelisin oglen canin ne isterse ye sadece ogle temeginden bir saat yada yarim saat once meyva ye bazen bunu bebe biskivisi ile degistirebilirsin once yenmesinin nedeni yemekten sonra yenilince sekere donusuyormus ve her aksam et et et birgun tavuk gogus birgun but ister haslama ister kavur ister firinla tavuktan bikkinlik geldimi ister kuzu ister dana yani hep et yiyeceksin bak nasil kilo aliyorsun hemde gobek cikmadan vucudun hertarafi esit birsekilde
ben bu yontemle bir aydan daha kisa surede 7 kilo aldim daha devam edecektim ama bu kadar kilo benim icin yeterlimi degilmi derken almamaya karar verip kilomu sabitlemistim tabi bu hafta bir gunde 4 kilo havaya uctu niye cunku zehirlendim iki seferdir zehirleniyorum annem su kaybetmis olabilecegimi soyluyor tekrar kilo alma girisimine basliycam fakat burada onemli bir nokta var benim istahim cok az ve az yemek yerim hele kuru bir yemegi pilav gibi ekmekle hic tuketemem aciktigimida hic hissetmem burada isin sirri su mesela ben 40 kilo olarak baslamistim yemek yiyince mesela 40.200 gr veya 40.400 gr yediklerine ve miktarina gore degisiyordu ama bende acikma hissi olmadigindan aksama kadar canim nezaman isterse ozaman yiyordum tabi yiyene kadarda gun icinde aldigin o 200 400 gr lar geri gidiyordu bende surekli tartiya cikarak aldigim o gramlarin hemen hemen yariya kadar dustugunu gordugum an hep birseyler yedim illa yemek olmasi gerekmiyor o an bir kasik pekmez yesen kilo eski haline geliyor boylece kilo alimini hep o gramlarin ustune almis oldum
bu tarti olayini yapmamin nedenide suydu ornegin sabah cok guzel bir kahvalti yapiyorum gramlari aliyorum ama ya metabilizma cok hizli yada kendi vucuduma gore oglen yemegini gec yiyiyor olmamdan sabah kahvaltisinda aldigim kilolar gidiyirdu ben hep basa donuyordum o nedenle boyle bir cozumum oldu tabi gece yemeklerini ihmal etmiyoruz