- 28 Kasım 2010
- 42.473
- 141.090
- 798
Millet dağ başında oturup herkesten uzak olabilmek için çabalıyor. Sizinle dalga geçmeşeri tamamen sizin ezikliğinizden.En azından aynı mahalle benimle dağ başı diye dalga geçtikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Millet dağ başında oturup herkesten uzak olabilmek için çabalıyor. Sizinle dalga geçmeşeri tamamen sizin ezikliğinizden.En azından aynı mahalle benimle dağ başı diye dalga geçtikler
Aynı şey hatta konuklarının yaşadığı yerle de dalga geçiyor. Millet de gülüyor valla ben hiç ağlayan görmedim. Abartmaz mısın lütfen. Yani hoşlanmıyorsan tepkini gösterirsin mesafe koyarsın ok. Ama işi gücü mesleği belli bi yaşı olan kadının çocuk gibi benim yaşadığım semtler dalga geçtiler intihar etmeyi düşünüyorum demesi hiç normal değil. Niye bu kadar ciddiye aldığını Bi düşün belki bunun için bi psikoloğa falan gitmen gerekiyordur.Aynı şey değilki
Hep beraber güldüler arkamdan neler konuştular bilmiyorumAynı şey hatta konuklarının yaşadığı yerle de dalga geçiyor. Millet de gülüyor valla ben hiç ağlayan görmedim. Abartmaz mısın lütfen. Yani hoşlanmıyorsan tepkini gösterirsin mesafe koyarsın ok. Ama işi gücü mesleği belli bi yaşı olan kadının çocuk gibi benim yaşadığım semtler dalga geçtiler intihar etmeyi düşünüyorum demesi hiç normal değil. Niye bu kadar ciddiye aldığını Bi düşün belki bunun için bi psikoloğa falan gitmen gerekiyordur.
Ohooo hangimizin hayatı kolay ki. Benim büyüdüğüm yer de ahım şahım bir yer değil. Annemler hala orda yaşıyor. Konusu açıldığında da söylüyorum. Gurur duyuyorum o kadar zor şartlara rağmen hayatımı düzene sokabildiğim için. Herkes zengin bir ailede doğacak kadar şanslı değil. Sen de aklını kullan, çalış, geliştir kendini. Böyle insanları da kafaya takmaBenim hayatım yeterince zor ölsem rahat edecekmişim gibi
Ben hep böyle kalacağım sanırımOhooo hangimizin hayatı kolay ki. Benim büyüdüğüm yer de ahım şahım bir yer değil. Annemler hala orda yaşıyor. Konusu açıldığında da söylüyorum. Gurur duyuyorum o kadar zor şartlara rağmen hayatımı düzene sokabildiğim için. Herkes zengin bir ailede doğacak kadar şanslı değil. Sen de aklını kullan, çalış, geliştir kendini. Böyle insanları da kafaya takma
Siz de oturduğunuz semti küçümsüyorsunuz. Yazdığınızdan bunu algıladım. Utanacak ne var bunda? Karabayır'da mı, Sarıgöl'de mi veya Gazi'de mi oturuyorsunuz? Otursanız bile ne olacak? Bu kadar kompleksli olmayın ve mekanları da küçümsemeyin.Bende yapmam çünkü çok iyi yerlerde oturduğumda oldu ama şimdi böyle olunca herkes dalga konusu yaptı
SancaktepeSiz de oturduğunuz semti küçümsüyorsunuz. Yazdığınızdan bunu algıladım. Utanacak ne var bunda? Karabayır'da mı, Sarıgöl'de mi veya Gazi'de mi oturuyorsunuz? Otursanız bile ne olacak? Bu kadar kompleksli olmayın ve mekanları da küçümsemeyin.
+1Ben depremzedeyim o kadar lüks daireler tek gözlü evler hiç farketmezsizin hepimiz bir anda yuvamızdan olduk dünya malı 1 dkya bakıyor
Yarın aynı şeyle olur muKusura bakmayın ama çok iradesizsiniz. Böyle bir şeyi kafanıza takip intihar etmeyi düşünmeniz hiç normal değil. Sizi ezik pozisyona düşüren arkadaşlarınız değil kendinizsiniz. İki üç dangalak yüzünden hayatınızı bitirmeyi dusunebiliyorsaniz gerçekten eziksiniz kusura bakmayın. Biraz güçlü ve özgüvenli olun bu nedir ya.
çalışmıyor bence kreşte okuyorkreşte mi çalışıyorsunuz?
Çok uçlarda yaşıyorsun duygularını. Hoşlanmamış olabilirsin rahatsız olmuş olabilirsin ama seninki gerçekten abartı. Dağ başı demişler istanbulda her yer dağbaşı zaten ipini koparan gelmiş dolmuş durumda hiç Bi semtin Bi farkı kalmadı. Bütün semtlerde de farklı eğitim düzeyinden de ekonomik düzeyden de insanlar yaşıyor. Ne ezikliyosun kendini çevirseydin lafı onlara sanki onların oturduğu semt çok da şeyyy.Hep beraber güldüler arkamdan neler konuştular bilmiyorum
Nasıl yani yine dalga gecmelerindenmi korkuyorsunuz? Bırakın geçsinler kendi seviyelerini ortaya koymuş olurlar. Siz ne kadar kendinizi ele verirseniz onlara o kadar koz vermiş olursunuz bunu unutmayın. Sizin gibi insanlari yaşadığı yerle etiketleyen dar ufuklu insanlarla muhatap olmayacağım deyip iletişimi kesin ne halleri varsa görsünler.Yarın aynı şeyle olur mu
Patronum değildikiYahu diyemediniz mi “o zaman düzgün maaş verin daha iyi semtten ev tutayım” diye
çalışmıyor bence kreşte okuyor
Ne yapsaydım pekiböyle dangalaklarla iletişimi kesip hayatınla barışarak doğru yolu bulabilirsin. sen kendini ezik görmesen kimse görmezdi
çiğ saçma sapan tipler hepsine yapmak istediğimdoğru valla.
gerçi çocuklar bile dalga geçmez arkadaşlarının oturduğu semtle.
Umursamamış gibi yaptımNasıl yani yine dalga gecmelerindenmi korkuyorsunuz? Bırakın geçsinler kendi seviyelerini ortaya koymuş olurlar. Siz ne kadar kendinizi ele verirseniz onlara o kadar koz vermiş olursunuz bunu unutmayın. Sizin gibi insanlari yaşadığı yerle etiketleyen dar ufuklu insanlarla muhatap olmayacağım deyip iletişimi kesin ne halleri varsa görsünler.