• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığım yer

Çok uçlarda yaşıyorsun duygularını. Hoşlanmamış olabilirsin rahatsız olmuş olabilirsin ama seninki gerçekten abartı. Dağ başı demişler istanbulda her yer dağbaşı zaten ipini koparan gelmiş dolmuş durumda hiç Bi semtin Bi farkı kalmadı. Bütün semtlerde de farklı eğitim düzeyinden de ekonomik düzeyden de insanlar yaşıyor. Ne ezikliyosun kendini çevirseydin lafı onlara sanki onların oturduğu semt çok da şeyyy.
Benim oturduğum yerden daha iyi

Ben şehirde büyüdüm köye evlendim herkes dalga geçti. sen şehirde büyüdün artık hergun domates biber toplarsın falan diyordu. baya kucumsemislerdi beni bir kere bile hiç birini kafama takmadım. onlar domatese para verirken ben kendim topladim hiç bi sebzeye para vermiyorum . şimdi o laf edenler ne güzel organik para vermeden yiyorsun diyorlar yani boşuna takılmayın. siz öyle mutluysaniz millete ne ayrıca hergun mu dalga geçilir başka konuları mi yok gülün geçin bakti bozulmuyosunuz onlar da sıkılıp başka birine sararlar ne bu 5 yaşında çocuk gibi intihar falan hiç hoş değil saçma. Aklınızdan çıkarın

Ben şehirde büyüdüm köye evlendim herkes dalga geçti. sen şehirde büyüdün artık hergun domates biber toplarsın falan diyordu. baya kucumsemislerdi beni bir kere bile hiç birini kafama takmadım. onlar domatese para verirken ben kendim topladim hiç bi sebzeye para vermiyorum . şimdi o laf edenler ne güzel organik para vermeden yiyorsun diyorlar yani boşuna takılmayın. siz öyle mutluysaniz millete ne ayrıca hergun mu dalga geçilir başka konuları mi yok gülün geçin bakti bozulmuyosunuz onlar da sıkılıp başka birine sararlar ne bu 5 yaşında çocuk gibi intihar falan hiç hoş değil saçma. Aklınızdan çıkarın
Sizin hayatınız daha güzel

Back
X