• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığım yer

ee yani..
bu arkadaşların doğma büyüme istanbullu mu?
iş için mi gelmişler?
ömrünü istanbulda geçirmiş biri bilir ki nerede oturduğunun önemi yoktur.
sonradan gelmiş sonradan görmüşler kesin bunlar.
peki siz neden bu kadar eziksiniz?
hangi olgun öz gğvenli insan oturduğu yerle dalga geçildi diye intihar etmeyi düşünür?

ee yani..
bu arkadaşların doğma büyüme istanbullu mu?
iş için mi gelmişler?
ömrünü istanbulda geçirmiş biri bilir ki nerede oturduğunun önemi yoktur.
sonradan gelmiş sonradan görmüşler kesin bunlar.
peki siz neden bu kadar eziksiniz?
hangi olgun öz gğvenli insan oturduğu yerle dalga geçildi diye intihar etmeyi düşünür?
Öyle laflar ettilerki

Bazen kariyer yapmamın hata olduğunu düşünüyorum ben kimim kariyer yapmak kim yerimi hatırlıyorum işte
Tam tersi kendinle daha fazla gurur duy, söyle bir dön bak nereden nereye, aferin kız sana de . O iki kişi de görgüsüzün önde gideni , takma kafaya .

Siz çok iyi insanlarsınız o yüzden böyle düşünüyorsunuz
Yok ayol ben buranın kıdemli kötülerindenimdir aslında 😊
Ciddi söylüyorum.
İstanbulu çok çok iyi bilmem,ama pandemiden önce Kadıköyde içmeye gitmişliğim var, Caferağa taraflarında. Bitlisi pirelisi sokaklarda yatıyordu valla. Öyle sokak sokak cadde cadde değişir İstanbulda semtler mahalleler. Çok da komik bir yer olduğunu sanmam Sancaktepenin, o doşaylardan geçip alışverişe gitmişliğim var. Emin olun gülünecek bir şey yok. Arkadaşlarınızın akıllarından zorları var belli

Hakkat Sancaktepenin gülünecek yanı ne acaba?
Bir Bağcılar değilmiş,Esenler de değilmiş. 😊

Ben gittim Esencılısa gayet güzeldi harcamayın şimdi:halay:Eskinden en azından Türkler yaşıyordu şimdi Afgan mafgan suriyeli basmış beğenmediğiniz esenyurt da yok artık:ruh:

Şehir yaşamı inanın daha zor imkanım olsa köyde yaşardım
Ben kocaelinde yaşıyorum yani İstanbul gibi bi yer değil cok kalabalik değil ailemin yaşadığı semtte sakin bi yer en azından marketim falan yakın olsun isterim ama buna şükür sizde sizinle dalga geçenleri takmayın çünkü gerçekten takilacak ufacık zerre kadar bile dert olacak konu değil herkes kendine baksın bosverin

kendileri beverly hills’te mi yaşıyor?

Eklentiler

• 190F5530-2CC8-4F5C-A836-99B8FC5537F9.webp
    190F5530-2CC8-4F5C-A836-99B8FC5537F9.webp
    72,8 KB · Görüntüleme: 25
Ben gittim Esencılısa gayet güzeldi harcamayın şimdi:halay:Eskinden en azından Türkler yaşıyordu şimdi Afgan mafgan suriyeli basmış beğenmediğiniz esenyurt da yok artık:ruh:
Aman yaa zaten artık neresi eskisi gibi ki? Yaşayan insan kalitesi düştükçe semtin de kalitesi düşüyor maalesef

Back
X