• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığım yer

İntihar etmeyi düşündüm bugün
Yok artik umrumda olmaz. Alay eden alay edilecek hale duser. Depremden sonra hala sukretmeyi bilmeyen insanlar, saniyeler için insanların canları, evleri herseyi yerle bir oldu. Nerde yasadigin semtin hiç önemi yok ,

Benim akrabalarım benim kazandığım yeri duyunca dalga geçtiler ama nanayyyy dedim mutluyum yerimden arada çılgın olsam da hiç tanımadığım duygularını yaşadım eğlendim sen de içini ferah tut

Kız öyle deme, intihar eder cidden. Al başına belayı :kızgın:
Nasıl bir mübalağa yapıyor konu sahibeside. Ooo çok uzak nasil geliyorsun ordan isyerine diye dusunmuslerdir belki sadece. İntihar düşündüm dediğine göre psikolojik olarak iyi değil yada daha ergen. Sancaktepe diyen kimseye gülünmuyor. Herseyi her bakışı gülüşü üstüne alınıyor belliki.

Nasıl bir mübalağa yapıyor konu sahibeside. Ooo çok uzak nasil geliyorsun ordan isyerine diye dusunmuslerdir belki sadece. İntihar düşündüm dediğine göre psikolojik olarak iyi değil yada daha ergen. Sancaktepe diyen kimseye gülünmuyor. Herseyi her bakışı gülüşü üstüne alınıyor belliki.
Bana kalırsa Esenler veya Bağcılar'da da otursaydı gülünecek tarafı yoktu. Her yeri kötü değil oranın da. Önceden konu sahibi lüks yerlerde yaşamışsa belki o yüzden de dokunmuş olabilir. Benim yaşadığım yerle dalga geçseler moronlara bak hele deyip işime dönerim.

bEn izmirin bir ilcesinde oturuyorum. Izmirliler bile duyunca ora nere doguda bi yer mi diyor 😂 cogu arkadasim sen izmirde oturuyorum deme koy orasi der tasinsaniza der. Ev kendimizin durumumuzda iyi sukur ama tasinmayi hic dusunmuyorum. Hersey organik burda yuruyerek heryere gidilir cok park bahce cok. Kisaca cok mutluyum kapimi kapatinca.

Ben gittim Esencılısa gayet güzeldi harcamayın şimdi:halay:Eskinden en azından Türkler yaşıyordu şimdi Afgan mafgan suriyeli basmış beğenmediğiniz esenyurt da yok artık:ruh:
Basmane esenyurtu tokatlar 😂 konu sahibi dua etsin basmanede oturmuomus kesin bu sefer intihar ederdi

Orası nasıl bir yer valla hiç duymadım :KK57:

Tarlabaşı gelirse ikisini de biçer atar bana kalırsa galip Tarlabaşıdır:halay:
Iste esenyurt otogarla tarlabasini kombinle basmane oyle bi yer. Bide buca gediz mahallesi. Izmirin en nezih iki semti. Izmirli yokmu hic forumda yahu.

İçimin yangını ve bundan sonraki süreçte neler yapacağım bilmiyorum
Ne yangını ya
Allah bir yakar içini ölsen de söndüremezsin
Bi kendinize gelin, ayyy çok gülmüşler, hadi onlar güldü sen neye ağlıyorsun? Neye? Dört duvara mı? Daha kaç gün oldu şehirler yok oldu ne çabuk unuttunuz be. Hiç mi kafanıza dank etmedi

Bu arada acaip bir anım var, bir gün üniversitede ders arasında bir kız arkadaşımla buluştum. O da başka bir kızla muhabbet ediyordu, başka bölümden tanıdık biriymiş. Diğer kız dedi ki ben Bentderesinde oturuyorum :olamaz:Sonra anlatmaya başladı nasıl bir yerdir diye neyse yazmayayım shsh

Tanıdık birinin oğlunun “jantları çelik olmayan arabaya binmem, arkadaşlarım dalga geçer” demesi geldi aklıma. 30 yaşına yakındı bunu derken. Onları sosyetik muhitlerinde bırakın

Abartmayın. Ben küçük bir ilçede yaşıyorum ailemle buralıyım ve burda da çalışıyorum. İş arkadaşları her gün buraya neler söylüyorlar. Sanki kendileri Paris'te mi doğup büyümüşler? Herkesin geldiği yer az çok belli. Sen çizgini bozma Yeri gelince lafımı söylüyorum sen de öyle yap. Konu açılırsa siz Paris'te doğup büyüdünüz galiba de tatlı tatlı. 😊 İnsanlar umrunda bile olmasınlar. Herkes her şeyi söyler.

Back
X