• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığım yer

esenler demiş ama dark😅
ne zaman geldin kız insan bir haber eder🤷‍♀️

Esencılısa gideli çok oldu çocuktum bizim akraba varmış ona başsağlığına gitmiştik.
Esenlere de gittim ona da akraba düğünü içi :halay: 2 gün mü ne kalmıştım öyle ahım şahım korkunç değildi yalnız aşırı gürültülüydü. Esenler Esencılısın yanında Miami falan kalır dshdfhfh (otogar hariç)

İsterseniz barakada oturun. Kime ne bundan. Buna laf eden kişiyi dikkate bile almam ben. Başkalarının düşünülmeden edilmiş bir çift lafına moralimi bile bozmam, ne demek saatlerce ağlayıp intihar etmeyi düşünmek. Şaşırdım kaldım yazdıklarınıza.

Ülkece daha yeni deprem yaşadık. Allah korusun ama tüm malvarlığımızın elden gitmesi 1 dakikayı bulmuyor. Rabbim herkesin kalbine iyilik güzellik nasip etsin.

Merhaba ben bir firmada çalışmaktayım bugün yaşanılan semt ile ilgili konuşurken iş arkadaşım nerede yaşadığımı öğrendiler benimle alay ettiler çok kötü durumdayım siz kosaydınız böyle bir durumda ne yapardınız

Merhaba ben bir firmada çalışmaktayım bugün yaşanılan semt ile ilgili konuşurken iş arkadaşım nerede yaşadığımı öğrendiler benimle alay ettiler çok kötü durumdayım siz kosaydınız böyle bir durumda ne yapardınız
Kaldımi böyle aptal insanlar

Olayları nasıl algiladiginiz tamam ama alay dediğiniz şeyleri biraz daha net söyleseniz keşke. Benim yaşadığım yer hakkında da arkadaşlarım arasında benim de dahil olduğum çok espri olurdu birlikte gulerdik. Eğer esprinin ana konusu sizin fakirliginizse bu komik de değil bence alenen böyle bir konu hakkında kimse konuşamaz

Olayları nasıl algiladiginiz tamam ama alay dediğiniz şeyleri biraz daha net söyleseniz keşke. Benim yaşadığım yer hakkında da arkadaşlarım arasında benim de dahil olduğum çok espri olurdu birlikte gulerdik. Eğer esprinin ana konusu sizin fakirliginizse bu komik de değil bence alenen böyle bir konu hakkında kimse konuşamaz
İnanamıyorum diyim güldüler

İstanbulun 3 5 ilçesi hariç hiçbiri diperinden matah değil
Buradaki mesele tam olarak nedir sanki sizde pek anlamamışsınız
Bunda gülünecek yada ağlanacak hele intaharı düşündürecek hiç birşey yok

İntihar etmeyi düşündüm bugün
Kızım deli misin, etiler bebekte otursa bile, kaliteli, iyi eğitimli, düzgün olan hiç kimse bu kadar ucuz, avam muhabbetlere girmez. Böyle şeylere gülmek ayıptır. Kalitesiz ve görgüsüzüm diye tabela takip gezmek bu resmen. Zavallilar

Varolan gerçekler

Eklentiler

• Screenshot_20230426_133734_LinkedIn.webp
    Screenshot_20230426_133734_LinkedIn.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20230426_133749_LinkedIn.webp
    Screenshot_20230426_133749_LinkedIn.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20230426_133742_LinkedIn.webp
    Screenshot_20230426_133742_LinkedIn.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20230426_133734_LinkedIn.webp
    Screenshot_20230426_133734_LinkedIn.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 44
Olası bir İstanbul depreminde sancaktepe en sağlam yerlerden biridir. Kim bilir iş arkadaşlarınız Kadıköy’de fazla etkilenirken siz burnunuz kanamadan kurtulursunuz.
Sancaktepe’ye hiç yolum düşmedi ama ilanlardaki evlere baktığımda evlerin şekli kare oluşu geniş oluşu ayrı mutfakları dev balkonları hoşuma gidiyor.

Back
X