- 3 Nisan 2014
- 36.201
- 147.656
- 798
İnanamıyorum diyip güldüler işte
iyide neler söylediler yazdınız.
inanmıyorum deyip gülmek tek bir eylem.
abartıyorsunuz sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanamıyorum diyip güldüler işte
Öğrenin gelin banaBilmiyorum maaşlarını departmanlarımız farklı
Ordamı oturuyorsun gerçekten dediler gülmekten pek bişey diyemedileriyide neler söylediler yazdınız.
inanmıyorum deyip gülmek tek bir eylem.
abartıyorsunuz sanki
esenler demiş ama dark
ne zaman geldin kız insan bir haber eder![]()
Ordamı oturuyorsun gerçekten dediler gülmekten pek bişey diyemediler
Merhaba ben bir firmada çalışmaktayım bugün yaşanılan semt ile ilgili konuşurken iş arkadaşım nerede yaşadığımı öğrendiler benimle alay ettiler çok kötü durumdayım siz kosaydınız böyle bir durumda ne yapardınız
Kaldımi böyle aptal insanlarMerhaba ben bir firmada çalışmaktayım bugün yaşanılan semt ile ilgili konuşurken iş arkadaşım nerede yaşadığımı öğrendiler benimle alay ettiler çok kötü durumdayım siz kosaydınız böyle bir durumda ne yapardınız
Psikologla ne alakası var
Haklı olduğumu düşünmüştüm gözlerim şişti nasıl işe gidicemhiç canım Di mi ben de ne diyorum Allah aşkına. İntiharı düşünen biri dahiliyeye gitmeli.
Olayları nasıl algiladiginiz tamam ama alay dediğiniz şeyleri biraz daha net söyleseniz keşke. Benim yaşadığım yer hakkında da arkadaşlarım arasında benim de dahil olduğum çok espri olurdu birlikte gulerdik. Eğer esprinin ana konusu sizin fakirliginizse bu komik de değil bence alenen böyle bir konu hakkında kimse konuşamazMerhaba ben bir firmada çalışmaktayım bugün yaşanılan semt ile ilgili konuşurken iş arkadaşım nerede yaşadığımı öğrendiler benimle alay ettiler çok kötü durumdayım siz kosaydınız böyle bir durumda ne yapardınız
Gözlerim şişti nasıl işe gidicem sabaha geçer mievet beğenemediniz mi deseydiniz.
İnanamıyorum diyim güldülerOlayları nasıl algiladiginiz tamam ama alay dediğiniz şeyleri biraz daha net söyleseniz keşke. Benim yaşadığım yer hakkında da arkadaşlarım arasında benim de dahil olduğum çok espri olurdu birlikte gulerdik. Eğer esprinin ana konusu sizin fakirliginizse bu komik de değil bence alenen böyle bir konu hakkında kimse konuşamaz
Dua et haklı olduğunu zannedip intihar etmedin onun geri dönüşü de yok valla hık dedin gittin.Haklı olduğumu düşünmüştüm gözlerim şişti nasıl işe gidicem
Kızım deli misin, etiler bebekte otursa bile, kaliteli, iyi eğitimli, düzgün olan hiç kimse bu kadar ucuz, avam muhabbetlere girmez. Böyle şeylere gülmek ayıptır. Kalitesiz ve görgüsüzüm diye tabela takip gezmek bu resmen. Zavallilarİntihar etmeyi düşündüm bugün
Haklı olduğumu düşünmüştüm gözlerim şişti nasıl işe gidicem
Gözlerim şişti nasıl işe gidicem sabaha geçer mi
Di mi?Dalga geçtiğinizi düşünüyorum artık.Yetişkin biri gibi konuşmuyorsunuz