kızlar dualarınıza ihtiyacım var, sabaha kadar sancılandım doktora gidicez şimdi gelince hbr veririm. dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
inşallah gönlüne göre olur tatlım iyi haberlerle gel inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dualarınıza ihtiyacım var, sabaha kadar sancılandım doktora gidicez şimdi gelince hbr veririm. dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
günaydınnn saracım nasılsın?
ksel cim nasılsın tatlım
hoşgeldin canımm iyiyim napayım işyerindeyim biraz işim vardı onları hallettim bi bakayım dedim kim var kim yok. Sen nasılsın canım
günaydın kızlarrrrr![]()
,kızlar dualarınıza ihtiyacım var, sabaha kadar sancılandım doktora gidicez şimdi gelince hbr veririm. dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
bende iyiyim canım
günaydın tatlım nasılsın
,
cnmmmm tüm dualarımız seninleee inşallahhhh mutlu dönüceksin ewineee
tşk tatlım belim düzeldi biras ama karnım sabah sancılı uyandımmm şimdi iyiyim ama ...
sen nasılsınnn bebem
merhaba belinaycım nasılsın?![]()
iyim cnm temızlık yapıyorumm sen nasılsın![]()
kolay gelsin canım banada lazım bi temizlik ama halim yokiyim cnm temızlık yapıyorumm sen nasılsın![]()
meyaba kızlar napıyonuz papatyayı merak ettim yaa naptı acaba
iyim cnm temızlık yapıyorumm sen nasılsın![]()
selam güzellikler nassınız?![]()