Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kolay gelsin canım banada lazım bi temizlik ama halim yok :( iyiyim canım sağol

merhaba kselcim meşhur patitisim :) kıs çok akıştı sana patitis:9:
evet bende çok merak ediyorum papatyacığımı naptı acaba ?

ben hepinizin patitisiyim :)) ya inşaallah güzel haberlerle gelir papatya

meyaba kızlar napıyonuz papatyayı merak ettim yaa naptı acaba

mrb cnm nasılsınn:16::16:
paposs ıns gusel haberlerle gelırrr

:16::16::16:
kolay gelsin canım banada lazım bi temizlik ama halim yok :( iyiyim canım sağol

cnm bende ole yatagımı otrma odası fakan topldmm yaa benımde bebısım olsaydıda halım olmasaydıı:9::9::9::9::9:

merhaba kselcim meşhur patitisim :) kıs çok akıştı sana patitis:9:
evet bende çok merak ediyorum papatyacığımı naptı acaba ?

kolay gelsin cnm nasıl gidiyo?:34:
tşk edrm cnmm ıyı gıdıyo sen nasılın:16::16:

:16::16::16:

iyiyim gülüm bende bittimi temizlik kısss?yardım edeyimmi gelemmi ?çok severim temizliği ohhhh misss gibi temizlik gibi varmı be:10::128:

ben hepinizin patitisiyim :)) ya inşaallah güzel haberlerle gelir papatya
evet evet patitis :) inşallah canım
iyiyim cnm kardeşim kürtaj oldu alındı işte malesef:50:
Allah yardımcısı olsun canım ki olacakta zaman herşeyin ilacı olacak üzülmesin
sende gün gün geziyosun maşallah benide götürsene günlere evde çok sıkılıyorum :)

canım inşallah seninde en kısa zamanda olurda :49: halsizim iş yapamıyorum kızlar dersin:16:

sende gün gün geziyosun maşallah benide götürsene günlere evde çok sıkılıyorum :)

canım inşallah seninde en kısa zamanda olurda :49: halsizim iş yapamıyorum kızlar dersin:16:

sağol cnm doğru sölüon herşey zaman .Gel kuzum senide götüreyim takıl bana benim adımı gezentiye çıkardılar yane ama yalanda deil sanki:52:

anam kahvaltı günüdemi var ilk defa duydum. ben çalıştığım için uzak kalıyorum böyle şeylerden.

bende günlere gıderımde kahvaltı gununu yenı duydum ayy:44::44::44::44:
iyiyim gülüm bende bittimi temizlik kısss?yardım edeyimmi gelemmi ?çok severim temizliği ohhhh misss gibi temizlik gibi varmı be:10::128:

yaptım cnm bende cook severım evım temiz olunca huzurlu oluyrm ama genel bı temızlık yaocmm ozman gele bılırsınn:34::34::16::16:

ayy cnm ınss yaa ama benım kocıs benden cekecegı var parmagımı oynatmam halsızım dıyee:16::16::16::16::16::16::16::16:

bende günlere gıderımde kahvaltı gununu yenı duydum ayy:44::44::44::44:

yaptım cnm bende cook severım evım temiz olunca huzurlu oluyrm ama genel bı temızlık yaocmm ozman gele bılırsınn:34::34::16::16:

ayy cnm ınss yaa ama benım kocıs benden cekecegı var parmagımı oynatmam halsızım dıyee:16::16::16::16::16::16::16::16:

gelirim cnm nolcak yaparız evelllallah misssss gibi ohhhhhhhhh:12:sen yorma kendini fazla:53::32:

hoşgeldin kızzz nasılsınnn
karnımın sancılarıyla uğraşıyorum gülümm sen nasılsın bekem

moodcum kuzum hoşgeldin nassın cnm ?:34:

kuzummm nasıl geçti günün ...bende sancılar giriyo onlarla mücadele ediyrm...sen nasılsınnn ablacmm

merhaba canım oturuyom napim sen napıyosun ?

oyyy yeşil kuzumuda çok özledim ben cnmmm görüşemiyoruz artık yaa iyisin dimii bebemm

Back
X