Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

daha küçük olsa kabul etmezdimki en azından sabahtan öğlene kadar okulda 1 e doğru geliyo akşam 7 buçuğa kadar bakıyorum bide hafta sonlarıda kardeşim çalışmıyo 2 günde kafa dinliyorum
tabi canım öperim :38:

haklısın evet küçük daha fazla sorumluluk gerektirir...bencede iimiş böle ;) çıktım ben cnmm...öpüldünn:54:

ne güsel ozaman ne mutlu sizee herşeyin hayırlısı tabi canım bende eşimin ilk sevgilisiyim düşünsenize adam 27 yaşına gelmiş daha kimseyle çıkmamış :1: oyüsdende çok değer verir bana gülüşüme ilk görüşte aşık oldu kendileri o saate kadar evlenmeyi bile düşünmemiş benle tanışana kadar annesigil ne kaa baskı yapsalarda beni bulmasıyla evlenmesi bir oldu heheh 8 aycık bi sürede evlenmiştik :1: bu arada o eşine söle arkidişlerim beni bekler ver pcyi de bidaa :1:

hehe senınkıde el degmemıs desene :60: :60:

annemmm kocıs ole desem dıyecek aksama kadar elinde en fazla 1 saat alıyoo :1::1::1: yazıkkk

kıslarrrr bende çıkıyorummmm....kayınvaldem burda ayıp oluyo görüşürüz hepinize ii geceler tatlı rüyalar...:54::54::54:

iyi geceler canım görüşürüz yine sen kayınvalidenle ilgilen selam söyle benden buraya girdiğini biliyosa:42:

hee yaa bu ay bendemi yapsamki naapsam adet bitince 3 günmü yapılıyodu yav bide yarım litre süte yarım demet maydanosmuydu yaa süt 1ltmiydi yoksam :26:

5 gunu yapılıyomus kuzumm benıım 5 gunu tekrar leke gelır dıye bugun yapmadımmm:31::31::31::31:

cnm 1 lıtre sütee bı:31: demet mydnzmus
20 dk otcakmısnz kesınlıkle usutmeyecekmısın 3 bole olckmıs ama ben korkuyorumm rahımde burusma falan olur dıyee:18::18::18::18::18::18:
sadece bı gun yapcm yarınn

iyiyim nazo ablacım sen nasılsın :3: kaynımda hafif kasılma gibim bişiyley vay 28.günüm adetim geliyor gibim yavaş yavaş bikaç güne kaday görürüm kıymızılayıı :50: neysem nasılsa bu aydan ümidim yoktu bekliyodum bu sonucu klomen kullancam bakalım adet olunca doktora gidipte

hadi inşallah bu sefer işe yarar klomen

5 gunu yapılıyomus kuzumm benıım 5 gunu tekrar leke gelır dıye bugun yapmadımmm:31::31::31::31:

20 dk otcakmısnz kesınlıkle usutmeyecekmısın 3 bole olckmıs ama ben korkuyorumm rahımde burusma falan olur dıyee:18::18::18::18::18::18:

canım çok kaynar olmayacak biraz kaynayıp altını kapatınca 10..15 dakika beklet sonra otur buharına

adetin 5.günümü yaani? bende heralde bi gğn anca yaaprım yav ay yazık süt kana bulanmasın adetkende yaa günah vallaa gerçi nasılsa bidaa kullanılmayacağı için sorun olmas sanırım bende bi kere anca yaparım canım zaten bu arada gikkat et canım çok sıcak olmayacak kaynar halde hemen oturma büzüşür rahmin sonra :50:

canım çok kaynar olmayacak biraz kaynayıp altını kapatınca 10..15 dakika beklet sonra otur buharına

abla ıns bısey olmaz 10 dk snra buharı kalırmıı:44::44::44::44:
ya keskem bugun mu yapsaydm banysaydm
banyo olmadan yatcm yarın kocıs evde olurduu o yanımdayken korkmazdımm:1::1::1::1::1::1::1:

adetin 5.günümü yaani? bende heralde bi gğn anca yaaprım yav ay yazık süt kana bulanmasın adetkende yaa günah vallaa gerçi nasılsa bidaa kullanılmayacağı için sorun olmas sanırım bende bi kere anca yaparım canım zaten bu arada gikkat et canım çok sıcak olmayacak kaynar halde hemen oturma büzüşür rahmin sonra :50:

annem adetken degıl bıtınce cunku buhardan snra ılskıye gırlıyomusss yanı ben ole anladım :34:

abla ıns bısey olmaz 10 dk snra buharı kalırmıı:44::44::44::44:
ya keskem bugun mu yapsaydm banysaydm
banyo olmadan yatcm yarın kocıs evde olurduu o yanımdayken korkmazdımm:1::1::1::1::1::1::1:

oluyo canım ben öyle yaptım hemen ocakdan aldığın gibi de olmazki yanarsın mazallah
madem kocanın evde olduğunda yap hem için rahat olur

nasıl yaani yaa bi kaç dakka kaynatıp 10 dakka demlendircekmiyiz sütüüü e soğur ozamanaaa oturmanın ne anlamı varki ozamaan :50::26:

oluyo canım ben öyle yaptım hemen ocakdan aldığın gibi de olmazki yanarsın mazallah
madem kocanın evde olduğunda yap hem için rahat olur

süt almadıkk kıı kutda 1 bardak anca cıkar:26::26::26::26:

ya bıe leke gelıyo adet bttkden snra oyuzden yaomak ıstememdtmm tuh ya keske sut alsydımm:25::25::25::25:

nasıl yaani yaa bi kaç dakka kaynatıp 10 dakka demlendircekmiyiz sütüüü e soğur ozamanaaa oturmanın ne anlamı varki ozamaan :50::26:

hemen ocaktan aldığın gibi oturursanda yanarsın

süt almadıkk kıı kutda 1 bardak anca cıkar:26::26::26::26:

ya bıe leke gelıyo adet bttkden snra oyuzden yaomak ıstememdtmm tuh ya keske sut alsydımm:25::25::25::25:

adetin iyicene bitsin öyle yap... bende suyla yapmıştım süt bana alerji yapıyorda

hemen ocaktan aldığın gibi oturursanda yanarsın

adetin iyicene bitsin öyle yap... bende suyla yapmıştım süt bana alerji yapıyorda

alaerjı derken abla pekı faydası oldumuuu:26::26::26::26:

yarın yapcm ıns faydasnı gorurum allahın ıznı ıla tabı zararı olmasında yaa:25::25::25::25::25::25:

Back
X