Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım ankarada menopoza girmiş bi kadının hamile kalması sağlandı biliyomusun... Yeterki Allah ol desin, yumurtlamaymış bilme neymiş bahanee... hey gidi heyyybelirtilerin benzediğini biliyorum canım zaten ama 14.günümde doktora gittiğimde 1 hafta 10gün yumurtlama gözükmüyo demişti bende ondan uudumu yitirmiştim ama 22.günümmü ne hafif bi karnımda batma hissedince halvetten sonra küçükde bi ümitte olsa içime umut doğmuştu ama ümidim genede pek yok yaa pekde yatmadıydım yumurtlama yok diye bi 10-20 dk halvetten sonra kalkmayıp anca uzanmışımdır heraldeevalla olurmu olur genedee allahtan ümit kesilmez
![]()
ah annem sorma yaaa işte kaynanayla aynı evde olunca böyle oluyor
bana kalsa işten gelir gelmez açıcam topiki ama mutfak almış başını gidiyorr sofrayı kurduk yemek yedik mutfağı topladımm anca işte![]()
bi fikrim yok ama kızlarda birbirine düşmüş bence seçilmesin böyle iyi yoksa seçilmek adına çirkinleşebiliriz![]()
inş olmutr cnm sıtres yokk ole daha cabuk tutuyomus ayyy![]()
bengiiiiii valla senin saçını başını yolmam gerek benim yaaaaaa
bide kendi itiraf ederek gözüme sokmuşşşşş başka topiklerde fink attığınıı
bengiiii cık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cık![]()
topikte kimse yoksaaaaaaböölee durcan burdaaaaa
canın çok sıkılırsaa bööleee şeyler yapcan:124::124::124::124:
:122::122::122::122::122:
:119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118:
evet evet ben sız omayınca topıkı bekloyrm bırı gelrse bos bırakmıyorumm
hem bugun cok gusel zıbın bebek kostuu paylastm sıkıntıdann baktım kımse gelmıyo kapoyı kıtleyıp cıkıyrmmm
![]()
![]()
tatlım ankarada menopoza girmiş bi kadının hamile kalması sağlandı biliyomusun... Yeterki Allah ol desin, yumurtlamaymış bilme neymiş bahanee... hey gidi heyyy![]()
inş olmutr cnm sıtres yokk ole daha cabuk tutuyomus ayyy![]()
hem bugun cok gusel zıbın bebek kostuu paylastm sıkıntıdann baktım kımse gelmıyo kapoyı kıtleyıp cıkıyrmmm
![]()
![]()
evet canım ümidi kesince hamiş kalan çok oluyo ya bende diyom belkim öle olmuştur kısmet bakalım hayırlısı![]()
evet canım ümidi kesince hamiş kalan çok oluyo ya bende diyom belkim öle olmuştur kısmet bakalım hayırlısı![]()
kızlar napıyorsunuzz
bende kendimi bakıma soktum ohh miss gibi oldumm şimdi de en son duşa atıcam kendimii gelirim yine belkiii![]()
![]()
![]()
ben senin saçını başını yolarım asııl geleydinde topiğinin başında duraydın ozaman hıh kimsecikley yoktu bende yalnıs koyktum buyda kalabalık topikleye dittiim hep sizin yüsünüsden yalnıs bıyaktınız beni küsüm aslında sizee ühü iştee ağlayılılaay benle ilgilenmedinis siz bugün..kocişimde yok zaten ilgilenceek daha çok ağlayılılaay..
![]()
hadi oydan sende beni bıyakıp ditmedinmi pcyi kocişine veymedinmi hıh bi ben kaldım topiktee evet kapıyıda üstüme kitlediin çıkamadımda topikteen ühü iştee..bende topikte delik açtım topikler arası gezdim hop bi o topikte hop bi bu topikteydim hehe..
siz gelince çaktıymadan geyi gelip deliğide kapadım anlamadınıs ama bidaa beni yalnıs bıyakıysanıs geyi kaçarım bende hıh..
![]()
kızlaar bişi sorcam şimdi anladığım kadarıyla bu topikteki kızların çoğu hamile kalamıyo ve baya da zaman geçti,yani 1-2 yıllık evli olanlar var... normalde 1 yılı geçince drlar artık kesin çözüme yönelik şeyler yapıyolar, hangi yöntemleri denediniz bu şekilde tedavi olan varmı???
kız kaynana sen ısten gelınce sna ıs mı yaotrıyooo bıdek mutfagıı ole mı bırakıs butun gunn:44::44::44::44::44:
kızım senn bebek kesın sıtresden gelmıyooooo sıpa o eve gelıp de ne yapsın bı an once ayrı eve cıkarsın ınssss![]()
inş cnm hamıs kalmıssındrr bu arada senin kocıs nirdee![]()