Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

nazemir,
basakss+,
belinaysu,
duman85+,
Bengisu87+,
mood+,
semi

:3::3::3::3::3:

kızlar napıyorsunuzz :3::3::3:

bende kendimi bakıma soktum ohh miss gibi oldumm şimdi de en son duşa atıcam kendimii gelirim yine belkiii :16::16::16:

belirtilerin benzediğini biliyorum canım zaten ama 14.günümde doktora gittiğimde 1 hafta 10gün yumurtlama gözükmüyo demişti bende ondan uudumu yitirmiştim ama 22.günümmü ne hafif bi karnımda batma hissedince halvetten sonra küçükde bi ümitte olsa içime umut doğmuştu ama ümidim genede pek yok yaa pekde yatmadıydım yumurtlama yok diye bi 10-20 dk halvetten sonra kalkmayıp anca uzanmışımdır heraldee :1: valla olurmu olur genedee allahtan ümit kesilmez:16:
tatlım ankarada menopoza girmiş bi kadının hamile kalması sağlandı biliyomusun... Yeterki Allah ol desin, yumurtlamaymış bilme neymiş bahanee... hey gidi heyyy:34:

ah annem sorma yaaa işte kaynanayla aynı evde olunca böyle oluyor

bana kalsa işten gelir gelmez açıcam topiki ama mutfak almış başını gidiyorr sofrayı kurduk yemek yedik mutfağı topladımm anca işte:32::32::32::32::32::32::32::32::32:

kız kaynana sen ısten gelınce sna ıs mı yaotrıyooo bıdek mutfagıı ole mı bırakıs butun gunn:44::44::44::44::44:

kızım senn bebek kesın sıtresden gelmıyooooo sıpa o eve gelıp de ne yapsın bı an once ayrı eve cıkarsın ınssss:16::16::16::16:

inş olmutr cnm sıtres yokk ole daha cabuk tutuyomus ayyy:1::1::1::1::1::1::1::1::16::16:

bengiiiiii valla senin saçını başını yolmam gerek benim yaaaaaa

bide kendi itiraf ederek gözüme sokmuşşşşş başka topiklerde fink attığınıı

bengiiii cık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cık:20::20::20::20::20::20::20::20::20:

ben senin saçını başını yolarım asııl geleydinde topiğinin başında duraydın ozaman hıh kimsecikley yoktu bende yalnıs koyktum buyda kalabalık topikleye dittiim hep sizin yüsünüsden yalnıs bıyaktınız beni küsüm aslında sizee ühü iştee ağlayılılaay benle ilgilenmedinis siz bugün.. :14: kocişimde yok zaten ilgilenceek daha çok ağlayılılaay.. :14:

topikte kimse yoksaaaaaa :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk: böölee durcan burdaaaaa

canın çok sıkılırsaa bööleee şeyler yapcan:124::124::124::124:
:122::122::122::122::122:
:119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118:

evet evet ben sız omayınca topıkı bekloyrm bırı gelrse bos bırakmıyorumm:19::19::19::19:

hem bugun cok gusel zıbın bebek kostu:19:u paylastm sıkıntıdann baktım kımse gelmıyo kapoyı kıtleyıp cıkıyrmmm :60: :50::9::9::9::9::9::9::9::9::16::16::16::16:

evet evet ben sız omayınca topıkı bekloyrm bırı gelrse bos bırakmıyorumm:19::19::19::19:

hem bugun cok gusel zıbın bebek kostu:19:u paylastm sıkıntıdann baktım kımse gelmıyo kapoyı kıtleyıp cıkıyrmmm :60: :50::9::9::9::9::9::9::9::9::16::16::16::16:

hadi oydan sende beni bıyakıp ditmedinmi pcyi kocişine veymedinmi hıh bi ben kaldım topiktee evet kapıyıda üstüme kitlediin çıkamadımda topikteen ühü iştee..:14: bende topikte delik açtım topikler arası gezdim hop bi o topikte hop bi bu topikteydim hehe.. :60: siz gelince çaktıymadan geyi gelip deliğide kapadım anlamadınıs ama bidaa beni yalnıs bıyakıysanıs geyi kaçarım bende hıh.. :60:

kızlaar bişi sorcam şimdi anladığım kadarıyla bu topikteki kızların çoğu hamile kalamıyo ve baya da zaman geçti,yani 1-2 yıllık evli olanlar var... normalde 1 yılı geçince drlar artık kesin çözüme yönelik şeyler yapıyolar, hangi yöntemleri denediniz bu şekilde tedavi olan varmı???

kızlar napıyorsunuzz :3::3::3:

bende kendimi bakıma soktum ohh miss gibi oldumm şimdi de en son duşa atıcam kendimii gelirim yine belkiii :16::16::16:

oh ne güzel özendim valla
bende sokacam kendimi bakıma iki gün sonra tertemiz mis gibi olacam:21:

çayın altını söndürmeyi unutma ama geçenlerde bi hatun unutmuş çıkarken az kalsın topikimiz yanıyoduu:9::9::9::9::9:

ben senin saçını başını yolarım asııl geleydinde topiğinin başında duraydın ozaman hıh kimsecikley yoktu bende yalnıs koyktum buyda kalabalık topikleye dittiim hep sizin yüsünüsden yalnıs bıyaktınız beni küsüm aslında sizee ühü iştee ağlayılılaay benle ilgilenmedinis siz bugün.. :14: kocişimde yok zaten ilgilenceek daha çok ağlayılılaay.. :14:

kızzzzzz kociş de olmayınca ne zor oluyo beeeeee annem sen ne yapıyon gecelerii ama alışmışındır sen

hadi oydan sende beni bıyakıp ditmedinmi pcyi kocişine veymedinmi hıh bi ben kaldım topiktee evet kapıyıda üstüme kitlediin çıkamadımda topikteen ühü iştee..:14: bende topikte delik açtım topikler arası gezdim hop bi o topikte hop bi bu topikteydim hehe.. :60: siz gelince çaktıymadan geyi gelip deliğide kapadım anlamadınıs ama bidaa beni yalnıs bıyakıysanıs geyi kaçarım bende hıh.. :60:

hehe annem kocısı kusturmek ıstmedımmmmm sen de bıdasında yerınde dur topıke sayıp cık tamamı :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

bu arada cok guldurdun :60: :60:

kızlaar bişi sorcam şimdi anladığım kadarıyla bu topikteki kızların çoğu hamile kalamıyo ve baya da zaman geçti,yani 1-2 yıllık evli olanlar var... normalde 1 yılı geçince drlar artık kesin çözüme yönelik şeyler yapıyolar, hangi yöntemleri denediniz bu şekilde tedavi olan varmı???

benım 6 ay olck oyuzden bılgı veremeyecem cnm:44::44::44::44:

kız kaynana sen ısten gelınce sna ıs mı yaotrıyooo bıdek mutfagıı ole mı bırakıs butun gunn:44::44::44::44::44:

kızım senn bebek kesın sıtresden gelmıyooooo sıpa o eve gelıp de ne yapsın bı an once ayrı eve cıkarsın ınssss:16::16::16::16:

evet cnm bende öyle düşünüyorum zaten tedavi olmuyorum

bence stresten olmuyor

tööbe estağfitullah halvette bile stres altındayız

eşimin sözleri beni strese sokuyo aman sessiz ol aman ses çıkarma kapıyı kitledin mi ohooooooooooo

Back
X