basakss+, Bengisu87+, papatyac, nazemir, mood, ksel, sara_28+, ossllem
slm kızlar nasılsınız![]()
selam canım hoşgeldin. bende yeni geldim zaten. daha konuya dalamadım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım vajinana kulak çubuğu gibi bi aparatı değdirip çekio. yani çatala 1 dakika uzanıosun. evet rahim ağzı kanseri vb bakteri riskine karşı biliorum. kan almıolar ama gitmişken gebelik düşünüorum demir vb. kontrolde yaparmısınız de. aklına ne gelirse iste bence..aaaaa çoook yakııın seslensenn duyarım vallaaa
canım kan filanmı alıyolar nasıl oluyo??? rahim apzı kanseri riskine karşı yapılıyo dimi yanlış bilmiyorum...
papatyaaac kıskandınmı kıız yoksam başağı:)
sağol cnmmm
![]()
Biymiyomkii içim sıkılıyoo kocişede benle ilgilenmiyo diye önce ben küstüm sonyada o ilgilenince ben pas veymedimonu küstüydüüm ditti yattı oda iştee :26: adet dönemi ya ondan gene ilgilenilesim vaay
![]()
kızz bağırınca gelirsin o zamannnnnnnnnaaaaa çoook yakııın seslensenn duyarım vallaaa![]()
nazo yaa eroş gelmiyo 1 aydır endişeleniyorum:18::18::18::18:
ok cnm yaptırayım bakalım çıksın aradan.... yarın sabahmı gidiceksin sen teste????canım vajinana kulak çubuğu gibi bi aparatı değdirip çekio. yani çatala 1 dakika uzanıosun. evet rahim ağzı kanseri vb bakteri riskine karşı biliorum. kan almıolar ama gitmişken gebelik düşünüorum demir vb. kontrolde yaparmısınız de. aklına ne gelirse iste bence..
ne kıskancam ya
al sana ilgidünya kadınlar günün kutlu olsun
![]()
canım vajinana kulak çubuğu gibi bi aparatı değdirip çekio. yani çatala 1 dakika uzanıosun. evet rahim ağzı kanseri vb bakteri riskine karşı biliorum. kan almıolar ama gitmişken gebelik düşünüorum demir vb. kontrolde yaparmısınız de. aklına ne gelirse iste bence..
ne kıskancam ya
al sana ilgidünya kadınlar günün kutlu olsun
![]()
susacaktım ama buna cevap verip öyle susayım benimde hep aklımda neden gelmiyor acaba özelden mesaj atsak msn sine girdiğinde en azından görür kimden geldiğini en azından ben iyiyim demek için girer belki
tamam sustum:113:![]()
efet biyas siniyli falan olurum ben hemen küseyim falan kocişe nazlı olurum anlıycağın biyas daha :18:
hehe bende dalmak ıcın bı gecmıse oz attım ne dedıkodu yapmıslarselam canım hoşgeldin. bende yeni geldim zaten. daha konuya dalamadım :))
selam bebişim hoş geldin naapiim kocişi küstüydüm yolladım yatmaya bende size geldim iştee![]()
slm bebgımmm ne zman gelcenn ayy cok sevındımkızz bağırınca gelirsin o zamannnnnnnnn
slm tatlımm hoş geldinnnnnnnn
yakında sana
çok yakın olucam
susacaktım ama buna cevap verip öyle susayım benimde hep aklımda neden gelmiyor acaba özelden mesaj atsak msn sine girdiğinde en azından görür kimden geldiğini en azından ben iyiyim demek için girer belki
a.s hoşgeldin bende şimdi vidio açtım oradan hoşuma giden bi bere var yapılışına bakıyorum
ya bi 5 dakkada mı fırsat bulamıyor.
yoksa 1 aydır köyde mi kalıyor anlamadım.
ama ben dedim bu kıza msn ini ver başına bi iş gelirse kocandan haber alırım dedim dinlemedi beniiiiii![]()
gelirim tabeee sen bağır yeter...kızz bağırınca gelirsin o zamannnnnnnnn
yakında sana
çok yakın olucam
kızz bağırınca gelirsin o zamannnnnnnnn
yakında sana
çok yakın olucam
ya bi 5 dakkada mı fırsat bulamıyor.
yoksa 1 aydır köyde mi kalıyor anlamadım.
ama ben dedim bu kıza msn ini ver başına bi iş gelirse kocandan haber alırım dedim dinlemedi beniiiiii![]()
hoşgeldin minnoş bugün kalabalıkız
bana bak yarın tesitim var sözünü unutma hamile çıkarsam ki İNŞALLLAHHHHbana resmini gösterecektin
![]()
tam muayyen günündesin yani
ay bu hatunların işide pek zor yaaaaaaerkekelre yazıkkkkkk
tanımıyorum ama bende merak ettim,kimsede teli filan yokmuki???bende erenayı cok merakk ettım:44::44::44::44:
evde olsaydı bence mutlaka gelırdı koyde olebılır:18::18::18::18:
tam muayyen günündesin yani
ay bu hatunların işide pek zor yaaaaaaerkekelre yazıkkkkkk
hehe bende dalmak ıcın bı gecmıse oz attım ne dedıkodu yapmıslar
kız nıye kusturdun adamııgite gönlünü all bızde halvet etttık ben datıyom kocısede dusunu aldı uyudu
slm bebgımmm ne zman gelcenn ayy cok sevındım![]()
hehe ya elın degmısken abla bıde bana ör
![]()
bilmiyorum tatlım haber vericemm eşin hala oarda mı çalışıyorslm bebgımmm ne zman gelcenn ayy cok sevındım![]()
tamam atak o zmaan:18::18:ne bileyim bu karda kışta neden köyde kalsın biz yinede özelden mesaj atalım msn sine mesaj gidiyor belki ozaman döner bize
gelirim tabeee sen bağır yeter...
aaa öyle bi söz mü vermiştim tüh unutmuşumhoşgeldin minnoş bugün kalabalıkız
bana bak yarın tesitim var sözünü unutma hamile çıkarsam ki İNŞALLLAHHHHbana resmini gösterecektin
![]()
hehe bende dalmak ıcın bı gecmıse oz attım ne dedıkodu yapmıslar
kız nıye kusturdun adamııgite gönlünü all bızde halvet etttık ben datıyom kocısede dusunu aldı uyudu
slm bebgımmm ne zman gelcenn ayy cok sevındım![]()
hehe ya elın degmısken abla bıde bana ör
![]()