Huuu huuu selaaam nasılsınız hanımlaar?mamalayımı yaptım bıcımıda oldum geldiim acıktım valla mama yiiycem şimdik makaynamı yiyim bayi didiyimde yanınada avakado salatası yapiim ooh miss :125:
![]()
afiyet olsun tatlımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huuu huuu selaaam nasılsınız hanımlaar?mamalayımı yaptım bıcımıda oldum geldiim acıktım valla mama yiiycem şimdik makaynamı yiyim bayi didiyimde yanınada avakado salatası yapiim ooh miss :125:
![]()
![]()
oyyy kıyamam kuzuum tedirgin oldun dimi olunmuycak gibide diildikiben cagırıdm esımı ıstyrm dedım oda gelsın oadya korkmustum:18::18::18::18::18:
sonra dedıler ılk olay olduu sonra esım geldıı yanında yaptım onsuz korkardımm:18::18::18::18::18::18:
kızlar ben cıkıyorum hepınıze hayırlı gecelerrr
bu arad basak annem elın şismıs:18::18::18:
gecmiş olsun
buarad nezman gelıyonnn:26::26::26::26:
gecmis olsun tatlim, dikkat et kendine.. elini incitmissin galiba yanlis okumadiysma.. aman sen bize de esine de lazimsin daha
evet canim fark yaratcak bir seyler istiyorum ya.. ne o öyle her sene ya gömlek ya parfüm ya saat, siradan oluyor artik... kiiii beyefendinin istedigi saati alacak param da yok hanibegendigi bi tablo vardi, onu kendim yapiyorum insallah isin icinden anlimin akiyla cikarim da size de gösteririm fotografini.. tabi böyle insanli cicekli dogali bir sey degil, yapamam o kadarini
abstrak bir sey sade hem de.. en zor yerini yarin yapcam.. cumaya yetisir yarin bi aksilik cikmazsa
esim zaten cok seviyor böyle emek harcanan hediyeleri... sen ne hediye verdin son olarak tatlim?? merak ettim dogrusu senden cok güzel bi fikir cikmistir eminim..
ne aşermesi kız hamişmisinde seeen?kızzzz bu saatte mama mı yenirrr göbek yaparsın bakkk bide makarna aaaa canımız istiyo niye söylüyosunnnn makarna aşeriyorum suaaaannnnnnnnnn
afiyet olsun tatlımm![]()
yok cnmmm oburum sadeceeene aşermesi kız hamişmisinde seeen?:26:
sağol canım benim gelin hanımlar beraber yiyelim aa ayıpsınız vallaa![]()
gecmiş olsun
ii geceler bende yavaştan toplanayım..elimi şişmiş başağın geçmiş olsun ciciiiiimmmmm
gecmiş olsun
ii geceler bende yavaştan toplanayım..elimi şişmiş başağın geçmiş olsun ciciiiiimmmmm
evet onlar benim meleklerim hem biliyormusun çok ilginç bişe oldu onuda seninle paylaşayım. Benim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim hastaneye yattım beş gün süre ile tüm tıbbi müdahalelere rağman düşüremediler sancım ve kanamam olmadı doktor artık sezeyanı düşündü çok korktum. Ve elimi karnıma koyup bebeğimle konuştum Dedim seni çok seviyorum ve seni hiç bırakmak istemiyorum ama önce sen beni bıraktın. Kardeşlerinle beni bekle bebeğim sizleri çok seviyorum ama artık ayrılık vakti geldi dedim vedalaştım bebeğimle ve bir saat sonra düşürdüm 5 gün boyunca bunu beklemiş gibiydi
off ya Allah kimseye yaşatmasın.
Şimdide bir yerde bir şeyimi unutmuş gibi oda oda dolaşıyorum birşey arar gibi ne aradığımıda bilmiyorum öyle bir boşluktayım.
tek tesellim oğlum Allah onu esirgesin.
evet canım bende risk geçti diye sevinmiştim ama olmadı işte üstelik bebek büyük diye normal doğum yaptırdılar
üstüne de kürtaj allah beterinden esirgesin.![]()
inşallah canım bakalım bir iki aya kadar öğreniriz inşallah
canım risk 3 aylık olana kadar var Allaha emanetiz artık bakalım
baktım kuzum aynen tahmin ettiğim gibisin çok şekerrrzayıfsın ya kıs işte ne patitis dedirtiyon kendine
ama bebişin yanaklar aynı avatarındaki gibi olabilir
hadi afiyet bal şeker olsun![]()
gecmiş olsun
Başaak hoşgeldin canııım nasılsıın?bu arada sen benim batımı değiştirmemişsin kız hani 14 nisan yapcaadıın?
topikimizin bekçisi burdaymışş kuzummmmmmmmm
seninle tapu müdürlüğüne gidek dedim
yaptım ya yavrumm iyi bak
kuzum uzağız birbirimize yaa sen topiği üstüme yap postayla yollarsın bana tapusunudaeveeet maklubemi tarhana çorbamı hazırladım bi pişmeleri kaldıı
yarın hastaneye gidecez heralde 2.günüm ya yumoş takibine başlıycam inşallah bu ay olur yaa incir kürümede başladım bu ay bu arada kanamam çok azdı onu içince birascık arttı korktumda ya hamişsemde üstüne görüdysem bunu içtim kanamam arttı diye bebişimde düşerse diye korkmadanda edemedim yaa neysem yarın doktor söyler nasılsa öyle bi durum varsada bakalım görcez :18:
haa eveeet kız ne bilem üstte görünce adımı altına bakmadıydım üstteki kalmışta silmemişsin onu bu arada merve 24 yaşındaymış kuzum onuda bi değiştiriver elin değmişken![]()
evet merve 24 dedi 26 yı kim dedi diye sordubende bengicik dedi
diye ispiyonkladım
kızım sende hemen hamile kalacak kadın tipi var merak etmeee tez zamanda kalırsın sen
incir kürüne deavm et harika bişi