Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevgili çakma sexy hatunum

seninle s.d.k yarıştırır gibi sexy lik didişmesine girmeyi özledim

ama hiç denk gelemiyoruz

yazdıklarını okuyorum

hergün gelip selamını eksik etmediğin için çok teşekkürlewr

çalışmaların nasıl gidiyor, sağlığın nasıl çocuklar nasıl

büyüklerin ellerinden miniklerin gözlerinden öperimmmmmm

Son düzenleme:
kızlar akşama misafirm var
mozaik pasta
su böreği
fasulye turşusu kavurması
milföy hamurundan cevizli tatlı
yapacam bide ya mercimek köftesi yada kısır hangisini yapsam karar veremedim :26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
kızlar akşama misafirm var
mozaik pasta
su böreği
fasulye turşusu kavurması
milföy hamurundan cevizli tatlı
yapacam bide ya mercimek köftesi yada kısır hangisini yapsam karar veremedim :26::26::26::26::26::26:

cnm güzel menü hazırlamışsın bence kısır yap cnm

benimde yarın misafirlerim war
patatesli we peynirli kol böreği
sosisli milföy böreği
kalıpta patates salatası
açma
çaylı kek
tremisu
tırtıl kurabiye

nasıl sizce menüm gülümm

Son düzenleme:
hayırlı günler kızlar size bi ce diyim kaçıcam

sanada hayırlı günler başakcımmmm....ösledim walla yaa bi denk gelemioz burda (

ohhhh menü süperr...fasülye tursusu kavurması nasıl bişi acep yaaa merak ettim...ay bak cnm mozaik pasta çekti...ama dietteyimmmmbence mercimekli köfte yap süper olurrr...nasılsın buarada saracım görüşemioz bayağdır..

anammmm menüye bakkk beee kıs bi börek bi kek yeter ne demeye bukadar şey yedirip şişirecen milleti şaka bi yanada süpermiş menün bende gelimmiiiii...diyeti bozduracaksınız bu gidişle bana

anammmm menüye bakkk beee kıs bi börek bi kek yeter ne demeye bukadar şey yedirip şişirecen milleti şaka bi yanada süpermiş menün bende gelimmiiiii...diyeti bozduracaksınız bu gidişle bana

tşk gülümm gel buyur cnmmmmmm 1 günlük diyeti unutursun ama ......

ahh cnm daha neler yapasım war ama bu kadar yeter kalır bile ama 15 kişi yanii az bilemi olur ayy bilemedim yaww

tşk gülümm gel buyur cnmmmmmm 1 günlük diyeti unutursun ama ......

ahh cnm daha neler yapasım war ama bu kadar yeter kalır bile ama 15 kişi yanii az bilemi olur ayy bilemedim yaww

oooo kalabalıkmışsın bide ben gelmeyim şimdi yeter yeter 15 kişiye daha ne yapcan ..hayrola gün falanmıydı yoksa öle misafirmi kabul ettin?

sağol canım kısır yapayım dimi senin menüde güzelmiş ellerine sağlık

canım turşu kavurması bizim burada çok sevilen bi lezzet fasulye turşusu yapılıyo sonbaharda onları güzelce yıkıyosun suda bekletiyosun tuzu çıksın diye.sonra bol soğanda kavuruyosun çok güzel oluyo.sen gelince mercimekli köfte yaparım şimdi kısırda karar kıldım.çünküüü öğlen gittiğimde kuru biber ve kuru patlıcanlarımı çıkardım zeytinyağlı kuru sebze dolmasıda yapacam mercimekli köfteyle dolma bi arada ağır olur diye düşündüm.

oooo kalabalıkmışsın bide ben gelmeyim şimdi yeter yeter 15 kişiye daha ne yapcan ..hayrola gün falanmıydı yoksa öle misafirmi kabul ettin?

cnm günüm war ....sen de gel bi senmi fazla gelcen gülümmmm buyur beklerimm

sağol canım kısır yapayım dimi senin menüde güzelmiş ellerine sağlık

ewet cnm kısır yap

tşk cnm seninde ellerine sağlıkkk

ohhh bide dolmada varmışşş evet kısır yap bencede...iyi fikir değişik bişimiş ay ben gelince fasülye kavurması istiom

cnm günüm war ....sen de gel bi senmi fazla gelcen gülümmmm buyur beklerimm

ewet cnm kısır yap

tşk cnm seninde ellerine sağlıkkk

ohhh bende yapcam gün bi çıkim bu işten...kutlama yapcam gelirim kuzucum bekle beni

slm kızlarrr

parmgım yandııı ayyyyyyyy cok acıyo kucuk ama elımı bıse vurmyrmm ne sursem gecer yanık kremın faydası yok

selamlar
başak sen işi bıraktınmı hadi pazar eşin hastasın diye göndermedi pazartesileri izin günün bugünde bu saatte burada olduğuna göre işi bırakmışın gibi geldi :26::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…