Selamm basakss hoşgeldinn
merviş kızzzzzzzz bu bengi biz gittikten sonra 1 saat daha takılmış kkda
sabaha kadar doğalgaz açık çayın altı fıkır fıkır kaynıyooo ohhh hanfendii sabahlara kadar topikte totoyu devirmişşşş oturuyo:126::126:
ÜÇte uyandımmmslm kuzum kaçta kalktınn öğlen
kız şuna kısaca yumurtanın beyazı desenee e biz ne dedik bizde aynını dediikkuzum yumurtanın kabuğuna yapışık zarın altındaki kısım iyi geliyor aklında bulunsun
iz bırakmıyormuşş
bilmem anlatabildimmi tatlım
Sorma anacımm yaa masraflar benden dedim ama yok banane
Bengi ödesin yaa
yok nazom daha maaşımı almadım alınca bırakcam
öğlen kalkınca bi bakim demiştim sonra işe gittim.
çıkınca duyuru yapıcam
ÜÇte uyandımmm
Sen kaçta uyandın canikom
tamam bekliyorum canımofffffff maaşallahhh
işe gitmesen bende uyurdum ama buçukta kalktım erkenden offffffff
kuzum beni yukardan çağırıyolar bi bakıp gelcem birlikte oturmanın zararalrı şte
selamlar topiginizi bayagi hareketliymis ya
Ben geeldüüm küsüm size işte beni merak etmemişsiniz siz söölemiyom bendekız başoş bikerem çayın altını falan kapattıydım ışıklayıda kıstıydım gelen koykmasın diye kapıyı kitleyip çıktım bi keree bende sizle çıkıyodum baktım yeni cıbır gelmiş hemen müşteriyi kaptım bidaa gelcek yaa müyteyi buluyos sana daha ne istiyoon
a.s canım hoşgeldin
evet hareketlidir sende katıl muhabbetlere dahada hareketlensin
len amma nazlı karı çıktın ha söyleee hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ben geeldüüm küsüm size işte beni merak etmemişsiniz siz söölemiyom bendekız başoş bikerem çayın altını falan kapattıydım ışıklayıda kıstıydım gelen koykmasın diye kapıyı kitleyip çıktım bi keree bende sizle çıkıyodum baktım yeni cıbır gelmiş hemen müşteriyi kaptım bidaa gelcek yaa müyteyi buluyos sana daha ne istiyoon
hosbulduk canim katilayim tabiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?