ıste buyuk boy ıse aldımm ıyce butun heryere yagıyor masaj yapıyorum vee 1 saat bekletıyrm snra yıkıyorummmyok annem öyle olurmusun hiç sen ne bakıyon cadaloz başağaa
cadoloz demı bengusu o bızım totomusu kıskanıyoo buyuk dıyo hadı ıkımız olalım basagı dovelım
hıh totoma kuyban ol sen hıh cici totom o benim
hoş geldin kuzucum benim
hmm ne kaday kayıştıyıyon saç dipleyinemi uyguluyon pekii sadecene?
hoşbuldummm tatlımmm nasılsınn
küsme tamam bidaha sana bu kadar saldırmıycamkorktu kuzum
sana bişi sööliyimmi gerçek ama
bugün işe giderken aklıma geldin eli nasıl oldu acaba akşam sorayım diye içimden geçti.
bebgım gece en son saate baktıgımda 3 du cok kotu yandı kucucuk ama sudan cıkartamadımberbat bı gece gecrdım anlayacagınn affettım ben sana kusermıyım
seni düşündüm yani
affettin mi:26:
estağfirullahhhhh
lütfen görev olarak değil hakkaten cazgır bir karı olduğun için didiş benimle
yok annem öyle olurmusun hiç sen ne bakıyon cadaloz başağaa
hıh totoma kuyban ol sen hıh cici totom o benim
bence de bebeişe bişi olur valla kocasıda beni vurur
ha ha ha ha hahhhhhhhh benden iyi cazgırmı bulcan :)) bu kavga isteğin neden söyle bakem nedir bunun sebebi söyle diyorummmmm uleynnnnnnnnnn
geçenlerdede bana olmuştu aynısı anca ertesi günü okuyabilmiştim
yok kız biliyosun eranayla didişiyodu gitti sonra papatyayla didişiyodu o da gitti bence bunalımda sen alınma onun laflarına sende gidersen hiç toparlayamayız
ı
gorev halıne gelınce tadı cıkmaz demı
kociş gerçekten vurabilir :)) yarın kontrol günümüz bu arada bebişimizi görücez yine çok heyecanlandım şimdi.
geçenlerdede bana olmuştu aynısı anca ertesi günü okuyabilmiştim
yok kız biliyosun eranayla didişiyodu gitti sonra papatyayla didişiyodu o da gitti bence bunalımda sen alınma onun laflarına sende gidersen hiç toparlayamayız
aha nazoo kafam acıdı beee
büyükten zopa yidik barışak belişşşş hadi annemmm daha çok dayak yeriz yoksam
kselde büyüğümüz biizmm 39 yaşında:18:
ıste buyuk boy ıse aldımm ıyce butun heryere yagıyor masaj yapıyorum vee 1 saat bekletıyrm snra yıkıyorummm
ıyıyım annem basak ugrasıyrm ısteehamıslık nasıl gıdıyo bıze dua edıyomusun
ay ne güzell çok heyecan verici yaakociş gerçekten vurabilir :)) yarın kontrol günümüz bu arada bebişimizi görücez yine çok heyecanlandım şimdi.
ıste buyuk boy ıse aldımm ıyce butun heryere yagıyor masaj yapıyorum vee 1 saat bekletıyrm snra yıkıyorummm
ıyıyım annem basak ugrasıyrm ısteehamıslık nasıl gıdıyo bıze dua edıyomusun
ben bı yere gıtmemm bı ev hanımı olarakburdayım pc ve net bısey olmadıgı surece
ha bde kaynanma ındıgımde gunlere cıkamaya bılırmmm orda gıremıyorum benı bı sılın burayııı yakırımmm
hımm bıde kusturusenız gıdebılırım
heheh ben bısı yapmadım dayagı sen yıyecenn
aa kseldemı 39
bu topıkde enkucuk benım
bende oynamaya başladım da oyuna abone olmak istiyorum olmuyor.
zuma varya çok eğlenceli onu oynuyorum
kociş gerçekten vurabilir :)) yarın kontrol günümüz bu arada bebişimizi görücez yine çok heyecanlandım şimdi.
yok sarı renge boyatacam canım 2 renkde kararsısızm ıste :44::44::44:çıkma ztabii ruhunda cazgırlık olucakkız elin nasıl oldu didim.
yazdım yaa gectı sımdı gece kotuydu ama
bu arada o sarı saç seninmiydi
çok haklısın nazo didiştğim karılar gitti
uff kime saldırcam ben ya
ha bde kaynanma ındıgımde gunlere cıkamaya bılırmmm orda gıremıyorum benı bı sılın burayııı yakırımmm
aa kseldemı 39
bu topıkde enkucuk benım
didişin kuzum didişmek ilişkileri ayakta tutarr . ve sizin için tabiki dua ediyorummm etmem mi. yaaa hadi sizlerde çalışın acıkın otur otur olmuyo bu işlerrr ne kadar çok halvet o kadar çok şans :))) hepiniz arka arkaya hamile kalırsınızzz inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ilk didişma lafımı attım ortaya
koca toto duman gelmişş kuzum senin toton koca mı
didişin kuzum didişmek ilişkileri ayakta tutarr . ve sizin için tabiki dua ediyorummm etmem mi. yaaa hadi sizlerde çalışın acıkın otur otur olmuyo bu işlerrr ne kadar çok halvet o kadar çok şans :))) hepiniz arka arkaya hamile kalırsınızzz inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok haklısın nazo didiştğim karılar gitti
uff kime saldırcam ben ya
aa kseldemı 39
bu topıkde enkucuk benım
seni neden silelim tatlım kuralları biliyosun . bir hatun listden neden silinir????
kkya girdiği halde bize bi ce bilem demiyosa sebepsiz yere................
bizde kurul kararı ile silerik. sen bizi terk etmezsin. hem kocam didiki ank. ya gidince onunla görüş dedi.
en küçük benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?