Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ıste buyuk boy ıse aldımm ıyce butun heryere yagıyor masaj yapıyorum vee 1 saat bekletıyrm snra yıkıyorummm

hoşbuldummm tatlımmm nasılsınn

ıyıyım annem basak ugrasıyrm ıstee hamıslık nasıl gıdıyo bıze dua edıyomusun

estağfirullahhhhh

lütfen görev olarak değil hakkaten cazgır bir karı olduğun için didiş benimle

gorev halıne gelınce tadı cıkmaz demı

çok haklısın nazo didiştğim karılar gitti

uff kime saldırcam ben ya

kociş gerçekten vurabilir :)) yarın kontrol günümüz bu arada bebişimizi görücez yine çok heyecanlandım şimdi.

ayyyyy ne güzellll resmini veriyolar mı hani dizilerde veriyolar ya.

peki şekli belli oluyomu

ben bı yere gıtmemm bı ev hanımı olarak burdayım pc ve net bısey olmadıgı surece
ha bde kaynanma ındıgımde gunlere cıkamaya bılırmmm orda gıremıyorum benı bı sılın burayııı yakırımmm
hımm bıde kusturusenız gıdebılırım

aha nazoo kafam acıdı beee

büyükten zopa yidik barışak belişşşş hadi annemmm daha çok dayak yeriz yoksam

kselde büyüğümüz biizmm 39 yaşında:18:

heheh ben bısı yapmadım dayagı sen yıyecenn

aa kseldemı 39

bu topıkde enkucuk benım

didişin kuzum didişmek ilişkileri ayakta tutarr . ve sizin için tabiki dua ediyorummm etmem mi. yaaa hadi sizlerde çalışın acıkın otur otur olmuyo bu işlerrr ne kadar çok halvet o kadar çok şans :))) hepiniz arka arkaya hamile kalırsınızzz inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kociş gerçekten vurabilir :)) yarın kontrol günümüz bu arada bebişimizi görücez yine çok heyecanlandım şimdi.
ay ne güzell çok heyecan verici yaa

yuuh netcen kız okadan büyüğünü ne kaday zamanda bi sürüyon pekii? nekadar kalıyo o yağ saçında aynı ölçüdemi uyguluyon yağları bu arada :26:

başağa teşekkür etmek lazım yaşımı bu kadar küçük söyleme kuzummm ben senin ninen yaşındayım :)))

bende oynamaya başladım da oyuna abone olmak istiyorum olmuyor.
zuma varya çok eğlenceli onu oynuyorum

favorilerime ekle diye biyer var ona tıklayıp ekleniyor bende çok oynuyodum deli gibi daha kk ye üye olmadan netten oynuyodum kkde de mahjong oyunlarına takmıştım

hadi hayırlısı bebişinizle hasret gidereceksiniz
bu sabah rüyamda kız bebek gördüm sürekli kucağımdaydı çok tatlı bebekti rüya tabirlerinede baktım çok güzel açıklamaları var hadi hayırlısı olsun

çıkma ztabii ruhunda cazgırlık olucak kız elin nasıl oldu didim.

yazdım yaa gectı sımdı gece kotuydu ama

bu arada o sarı saç seninmiydi
yok sarı renge boyatacam canım 2 renkde kararsısızm ıste :44::44::44:

bana bana bana

seni neden silelim tatlım kuralları biliyosun . bir hatun listden neden silinir????

kkya girdiği halde bize bi ce bilem demiyosa sebepsiz yere................

bizde kurul kararı ile silerik. sen bizi terk etmezsin. hem kocam didiki ank. ya gidince onunla görüş dedi.

en küçük benimmm

kkızz ben öyle sık sık halveti sevmiyom yaaa

of hele 2 günde 1 offfffffffffff

ben çalışıyom kuzum yaa hiç boş duymuyom vallaa ama olmadı henğs ben naapiim bebişim boyçsuz gelmek istedi anlaşılan ben gelene kaday bitsin diyo bana ben biliyom onuuu şimdiden sonya oluysa zati o doğduğunda büyük kısmı bitmiş olcek geri 300 olan kredide koymaz nasılsa bize heheh akıllı yavyum benim

bulursun sen dişine göre birini üzülme

yok kız başağın uydurması bak listeye 32 olması lazım ksel

gerçekten görüşebilirsin dedimi ne güzel tanışacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…