başağa teşekkür etmek lazım yaşımı bu kadar küçük söyleme kuzummm ben senin ninen yaşındayım :)))
kkızz ben öyle sık sık halveti sevmiyom yaaa
of hele 2 günde 1 offfffffffffff
favorilerime ekle diye biyer var ona tıklayıp ekleniyor bende çok oynuyodum deli gibi daha kk ye üye olmadan netten oynuyodum kkde de mahjong oyunlarına takmıştım
koptum burda yaaaa
eşimde ne gülüyon diye soruyo
yok sarı renge boyatacam canım 2 renkde kararsısızm ıste :44::44::44:
bana bana bana
çekil kızz ayağımın altından (HADİ BAKALIM ATAN 1 KARŞILAYAN 0 ) MUCUKSSSSSSSSSSSS
didişin kuzum didişmek ilişkileri ayakta tutarr . ve sizin için tabiki dua ediyorummm etmem mi. yaaa hadi sizlerde çalışın acıkın otur otur olmuyo bu işlerrr ne kadar çok halvet o kadar çok şans :))) hepiniz arka arkaya hamile kalırsınızzz inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
koca toto duman gelmişş kuzum senin toton koca mı
ay ne güzell çok heyecan verici yaa
yuuh netcen kız okadan büyüğünü ne kaday zamanda bi sürüyon pekii? nekadar kalıyo o yağ saçında aynı ölçüdemi uyguluyon yağları bu arada :26:
seni neden silelim tatlım kuralları biliyosun . bir hatun listden neden silinir????
kkya girdiği halde bize bi ce bilem demiyosa sebepsiz yere................
bizde kurul kararı ile silerik. sen bizi terk etmezsin. hem kocam didiki ank. ya gidince onunla görüş dedi.
en küçük benimmm
didişin kuzum didişmek ilişkileri ayakta tutarr . ve sizin için tabiki dua ediyorummm etmem mi. yaaa hadi sizlerde çalışın acıkın otur otur olmuyo bu işlerrr ne kadar çok halvet o kadar çok şans :))) hepiniz arka arkaya hamile kalırsınızzz inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
favorilerime ekle diye biyer var ona tıklayıp ekleniyor bende çok oynuyodum deli gibi daha kk ye üye olmadan netten oynuyodum kkde de mahjong oyunlarına takmıştım
hadi hayırlısı bebişinizle hasret gidereceksiniz
bu sabah rüyamda kız bebek gördüm sürekli kucağımdaydı çok tatlı bebekti rüya tabirlerinede baktım çok güzel açıklamaları var hadi hayırlısı olsun
hahayyyyy küçücük minicik benim totommmmm.... yaaa ibrahimin kelle gidiyo kesin demek yaaaaaaaa
kkızz ben öyle sık sık halveti sevmiyom yaaa
of hele 2 günde 1 offfffffffffff
topikte ki,mse yoksA oyun oynamak iyi oluyo.
böyle güzel oynayabilceğim bir oyun varsa yolla bana linkini
bulursun sen dişine göre birini üzülme
yok kız başağın uydurması bak listeye 32 olması lazım ksel
gerçekten görüşebilirsin dedimi ne güzel tanışacaksınız
:))) napçan kızımm bebiş için uğraşıcan artıkkk sonrasında yapmazsınız zaten bak bizde 1,5 aydan beri tıkkk yok . arkadaş arkadaş takılıyozz kocişle :))
anammmmmmmmm karıyııı kopardımm iyimi ettik acep :)))
yok okan yalabık.... pargalı pargalıııibo kim memet günsür mü
kızlar ben bi duş alıp geleyimmm. duşlarda indirim varmışta hemen alıp gelirimmm. allahım ne iğrenç bi espri yaptımm. ya siz güle durun ben gelirim işte :))
canım halvetten cıktım buraya geldımyapıyozda sıpa gelmedıı banyomu bıle olmadım cok sıcak suda dus aldıgım icin artık sabah olurmm
basak yaa koptumm cıden burda olunca kafamı bıseye takmıyrmm
kızım buyugun hepsını surmuyrum sureklı aktara gıtmeyım dıye buyuk aldım
avucuma bıraz dokuyom sacıma yedrıyomm 1 saat durduyom cunkum sacım az cabuk yaglanıyo senn kalınsa 2 ssat durdur
gel bebgım gell evımede beklerımm
yada burann mesur pastanelerde pasta yemege de gıdebılırzz
ben topıge gelonce nıkerem baska yerlerde gezmıyrm anca kımse olmasa sadece dedımkı kaynamlarda olunca gıremeye bılırm sımdıden soleyımmmm kk acamıyrm orda gelırımde lıstetde bulamasam kendımııburayıı taslarımm
ama kız bebek sıkıntıya delalet diye biliyodum ben neyse inşallah hayırdır yaa akh benimde kızım olsa keşkee ama geyçektee
ibo kim memet günsür mü
yok anam yok sana olmaz
bi de
terk merk edersin topiki:18:
yok anam bende kocama didimki: çirkin felan çıkarda hevesim kaçar bida konşmak istemem didim.
kocamda güldü
ama belinay çok güzel manken gibi çıtır bir kızzz arrtık onu gördüm.
bilmem belkim göürüşüz.
tabii beliş beni görünce düşüp bayılmasın
basak yaa koptumm cıden burda olunca kafamı bıseye takmıyrmm
gel bebgım gell evımede beklerımm
yada burann mesur pastanelerde pasta yemege de gıdebılırzz
ben topıge gelonce nıkerem baska yerlerde gezmıyrm anca kımse olmasa sadece dedımkı kaynamlarda olunca gıremeye bılırm sımdıden soleyımmmm kk acamıyrm orda gelırımde lıstetde bulamasam kendımııburayıı taslarımm
kızlar ben bi duş alıp geleyimmm. duşlarda indirim varmışta hemen alıp gelirimmm. allahım ne iğrenç bi espri yaptımm. ya siz güle durun ben gelirim işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?