Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kkızz ben öyle sık sık halveti sevmiyom yaaa

of hele 2 günde 1 offfffffffffff

:))) napçan kızımm bebiş için uğraşıcan artıkkk sonrasında yapmazsınız zaten bak bizde 1,5 aydan beri tıkkk yok . arkadaş arkadaş takılıyozz kocişle :))

favorilerime ekle diye biyer var ona tıklayıp ekleniyor bende çok oynuyodum deli gibi daha kk ye üye olmadan netten oynuyodum kkde de mahjong oyunlarına takmıştım

topikte ki,mse yoksA oyun oynamak iyi oluyo.

böyle güzel oynayabilceğim bir oyun varsa yolla bana linkini

canım halvetten cıktım buraya geldım yapıyozda sıpa gelmedıı banyomu bıle olmadım cok sıcak suda dus aldıgım icin artık sabah olurmm

koca toto duman gelmişş kuzum senin toton koca mı

basak yaa koptumm cıden burda olunca kafamı bıseye takmıyrmm

ay ne güzell çok heyecan verici yaa

yuuh netcen kız okadan büyüğünü ne kaday zamanda bi sürüyon pekii? nekadar kalıyo o yağ saçında aynı ölçüdemi uyguluyon yağları bu arada :26:

kızım buyugun hepsını surmuyrum sureklı aktara gıtmeyım dıye buyuk aldım
avucuma bıraz dokuyom sacıma yedrıyomm 1 saat durduyom cunkum sacım az cabuk yaglanıyo senn kalınsa 2 ssat durdur

gel bebgım gell evımede beklerımm
yada burann mesur pastanelerde pasta yemege de gıdebılırzz

ben topıge gelonce nıkerem baska yerlerde gezmıyrm anca kımse olmasa sadece dedımkı kaynamlarda olunca gıremeye bılırm sımdıden soleyımmmm kk acamıyrm orda gelırımde lıstetde bulamasam kendımıı burayıı taslarımm

ama kız bebek sıkıntıya delalet diye biliyodum ben neyse inşallah hayırdır yaa akh benimde kızım olsa keşkee ama geyçektee

kızlar ben bi duş alıp geleyimmm. duşlarda indirim varmışta hemen alıp gelirimmm. allahım ne iğrenç bi espri yaptımm. ya siz güle durun ben gelirim işte :))

kkızz ben öyle sık sık halveti sevmiyom yaaa

of hele 2 günde 1 offfffffffffff

senin için geçmiş bizim yaşımıza gelince ayda bir olsun dersin sen
gerçi 30 yaşından sonra kadınlar daha istekli olurlarmış

topikte ki,mse yoksA oyun oynamak iyi oluyo.

böyle güzel oynayabilceğim bir oyun varsa yolla bana linkini

mahjonglu bütün oyunları seviyorum diyebilirim
keşke okeyde olsa kk de ne güzel olurdu yada varda benimmi haberim yok acaba eşim faceden izin vermiyo okeye çünkü

bulursun sen dişine göre birini üzülme

yok kız başağın uydurması bak listeye 32 olması lazım ksel

gerçekten görüşebilirsin dedimi ne güzel tanışacaksınız

yok anam bende kocama didimki: çirkin felan çıkarda hevesim kaçar bida konşmak istemem didim.

kocamda güldü

ama belinay çok güzel manken gibi çıtır bir kızzz arrtık onu gördüm.

bilmem belkim göürüşüz.

tabii beliş beni görünce düşüp bayılmasın

:))) napçan kızımm bebiş için uğraşıcan artıkkk sonrasında yapmazsınız zaten bak bizde 1,5 aydan beri tıkkk yok . arkadaş arkadaş takılıyozz kocişle :))

kocan na pıyo yavrumm

b planını koymuyonuz mu ortaya

ibo kim memet günsür mü
yok okan yalabık.... pargalı pargalııı

kızlar ben bi duş alıp geleyimmm. duşlarda indirim varmışta hemen alıp gelirimmm. allahım ne iğrenç bi espri yaptımm. ya siz güle durun ben gelirim işte :))

yapmaaaaaaaaaaaaaaa :)))

kısçeleeer yaa beni bu hafta sonu eğitileyim diye istanbula yolluyolarr çook işim var çook yatmadan yapayım bişiler dedim ama size bakıp öyle çıkmak istedimmm..öpüyorum sizi iyi sohbetleeerr

kız biliyoz heralde hepsini sürmediğinii habire kullanıyon sen anşalılan koca şişeyi bitirdiğine göree kaç günde bi uyguluyon pekii?

ama kız bebek sıkıntıya delalet diye biliyodum ben neyse inşallah hayırdır yaa akh benimde kızım olsa keşkee ama geyçektee

gördüğün rüyaya göre değişiyo valla ben çok etkilendim rüyamdan bide güzel şeylerde yazınca iyice mest oldum

ibo kim memet günsür mü

ibo okan yalabık ....mustafada mehmet günsür

yok anam yok sana olmaz
bi de
terk merk edersin topiki:18:

gotmemm ben bıyere en buyuk Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

heheh sen benı gorunce bayılmada:18::18::18::18:
koca totonu kaldıramam da:18::18::18:
annem ben senı bıkerecık gordum sende mukemmeldınn bıda eklesene

nazoo ben senı gormedım sende ekle bı resmını yaa

takma annem takma burası neşeyle yumurtlama topiki diye boşuna demiyos dememkkiiiiiii

meşhur pastane olarak 2 tane biliyom ben alnıaçklr..... bide cafe baskha mıydı ne çok hoş bi yer.

kız elin nasıl oldu bida sormuycam haa 3 kere sordum

bende alıp geliyip o zaman indirimi kaçırmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…