- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
banada diyorlardı dolmuşta parayı verince öğrencimi diye artık parayla binmiyoz kartlı sistem
bende 15 sene olacak bursalıyım evlenince geldim
peşimdennnn ayrılmıyooo napsınnn :)) valla 3 ay dolmadan yokkk b blanıda yok c planıda yokk geçmişte hergün olanlara saysınnn :))
koay gelsınnn
kızlar gelın cıkolata kek cıps yıyekkocıs halvet karsılıgı aldıı
bengi kiçil küçülde cebime gir kuzu
heheh
hönk oldum niyeki sen kremliyon
kocişin ellerimi yok
kız ne o hasta falanmı
le bengi az önce bıcıbıcı yapmadım sabaha yapcam demedinmi
kız yeme ağzına aldığın her lokma haram
seni cene....t seni
yolla biz yeriz
o toprağım sayılırsın ozaman
e nasıl güzel şehir demi
bacım netaraftasın sen
ben osmangazideyim
erkek milletini çokta boşlamamk lazım
ben kendimi tutuyorum 2 gündür geç saatlerde yememk için zaten 4..5 gün daha yemessem alışkanlık olur canım istemez daha
bende ayakları ağrıdığında sürerim çokta hoşuna gider
le bengi az önce bıcıbıcı yapmadım sabaha yapcam demedinmi
kız yeme ağzına aldığın her lokma haram
seni cene....t seni
yolla biz yeriz
rabbım nıyerımı bılıyoobu zaman kadar hıc bole bısey yapmamıstımm bebgım tutsun dıye bem sıcak su ıle dus alıyom bu yuzden bu ayda bole dneyım dedım sabah alcam dusumu artık pekıı yemek ymeyımmı :18::18::18:
hım siz istiyosanız sorun yokerkek milletini çokta boşlamamk lazım
ben kendimi tutuyorum 2 gündür geç saatlerde yememk için zaten 4..5 gün daha yemessem alışkanlık olur canım istemez daha
bende ayakları ağrıdığında sürerim çokta hoşuna gider
rabbım nıyerımı bılıyoobu zaman kadar hıc bole bısey yapmamıstımm bebgım tutsun dıye bem sıcak su ıle dus alıyom bu yuzden bu ayda bole dneyım dedım sabah alcam dusumu artık pekıı yemek ymeyımmı :18::18::18:
okh cipse bayılırım yaa iye dedinki canımı istettiiinkoay gelsınnn
kızlar gelın cıkolata kek cıps yıyekkocıs halvet karsılıgı aldıı
heheh
kocişin ellerimi yok
kız ne o hasta falanmı
bende araştırdım bunu sadece 1 tane namaz vakti geçebilirmiş
belinaycım senin için netten buldum bu yazıyı ben daha öncede okumuştum
Gusül abdesti olmadan yapılan yemeğin yenmesi de caizdir.
Cünüp olanların yaptığı bazı şeyler vardır ki, bunlar kendileri için mubahtır. Ancak en kısa zamanda gusül almak iyidir. Özellikle bir namaz vakti geçirmeden yıkanmak ise farzdır. Bununla beraber cünüp olarak yemek içmek, uyumak haram değildir.
hım siz istiyosanız sorun yok
canım yeme
çok günah
eğer bebek olur emzirirsen bile cenabet sayıldığın için bebeğe süt verirken göğsüne yıkayıp öğle zorunda kalmadıkça verilmeyecek
ya yarım saat yatman yeterli spermler geri gelmesin tutunsun diye sabaha kadar niye bekliyon
allah bilmediğiniz için bağışlar ama bundan sonra bişey yememeye dikkat et
bende araştırdım bunu sadece 1 tane namaz vakti geçebilirmiş
belinaycım senin için netten buldum bu yazıyı ben daha öncede okumuştum
Gusül abdesti olmadan yapılan yemeğin yenmesi de caizdir.
Cünüp olanların yaptığı bazı şeyler vardır ki, bunlar kendileri için mubahtır. Ancak en kısa zamanda gusül almak iyidir. Özellikle bir namaz vakti geçirmeden yıkanmak ise farzdır. Bununla beraber cünüp olarak yemek içmek, uyumak haram değildir.
ya süt buharından sonra böle yaptım sımdı haram degılmı anlayamadım ama rabbım mevlam affetsın nıyetım asla kötu degıllsıcak su ölduruyo dıyoar bende bide bole deneyım dedım yoksam yatarken korkuyrm bide esım 7 de gıdıyo:18::18::18:
aklıma neler gelıyo
ya bılmıyodum yemzdım6 aydr 2 saat yatyom ole banyo oludum bu ay böyle deneyım dedımm:18::18::18::18::18::18:
ya süt buharından sonra böle yaptım sımdı haram degılmı anlayamadım ama rabbım mevlam affetsın nıyetım asla kötu degıllsıcak su ölduruyo dıyoar bende bide bole deneyım dedım yoksam yatarken korkuyrm bide esım 7 de gıdıyo:18::18::18:
aklıma neler gelıyo
ya bılmıyodum yemzdım6 aydr 2 saat yatyom ole banyo oludum bu ay böyle deneyım dedımm:18::18::18::18::18::18:
heheh
kocişin ellerimi yok
kız ne o hasta falanmı
aa ciddenmii bende ertesi günü duş alanlardanım genelde yaa çünküm yatcak zaman yapıyoz halveti genelde oyüsdende o saatten sonya duş alınması zoy oluyo yaa bide bebek tutunsun diye 2-3 saat beklemesi zoy geliyo yaa :18: dimek yimekte yapılamıyomuş yenemiymuş ha niye didin yaa? bilmeden ne güsel takılıyodum ben böleee
Cünüpken insanların yeme ve içmesinin nasıl olacağını yine Rasulullah (s.a.v.)'ın sünnetinden öğrenelim. Rasulullah (s.a.v.), cünüpken yemek ve içmek istediğinde ellerini yıkar ve sonra yer içerdi.(4) "Peygamber (s.a.v.), cünüpken yemek yemek veya uyumak istediği zaman abdest alırdı."(5)
Cünüp olan kimsenin yemek içmek için sadece ellerini yıkaması yeterlidir, ancak abdest alması daha iyi olur.
sorularla islamiyet diye biyer var sana linkini atayım kendin oku bak bir sürü şey yazıyor ve yemek yemek caizdir diyor sadece hemen gusül almak farzdır diyor göndereyim linki sana için rahat etsin
Cünüpken insanların yeme ve içmesinin nasıl olacağını yine Rasulullah (s.a.v.)'ın sünnetinden öğrenelim. Rasulullah (s.a.v.), cünüpken yemek ve içmek istediğinde ellerini yıkar ve sonra yer içerdi.(4) "Peygamber (s.a.v.), cünüpken yemek yemek veya uyumak istediği zaman abdest alırdı."(5)
Cünüp olan kimsenin yemek içmek için sadece ellerini yıkaması yeterlidir, ancak abdest alması daha iyi olur.
ooooo hatunnnn dediğinnn böyle olurrr gururumsun canım benimmm
yaa bende öldüydüğünü duydum diye eytes gün yapıyoyduum :18: bide yarım saat anca yatmaya dayanıyoom kız sen nasıl yatıyon 2 saat yaa? :26: kız ye ellerini yıkada ye ama dimi öyle olabiliyomuş galibaa
peşimdennnn ayrılmıyooo napsınnn :)) valla 3 ay dolmadan yokkk b blanıda yok c planıda yokk geçmişte hergün olanlara saysınnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?