yok canım ben ımırtladım civcivimde 4 yaşına girecek
2.yi yımırtlıcamda dötüm yemiyo
bide kocişe kızdım
avcunu yalar 2. için
abdest derkenn:44::44::44: gusul almdan alınıyomuu
at abla ya korktum:18::18::18::18: rabbım sıgınıyrum inş affeder bagıslar
nazo sabaha kadar yatabilirmiyiz
3aydan sonra serbestmi 9 aya kadar
yav beloşumun abuy cubuy keyfinin içine ettinis yaa kıs yesemmi yemesemmi bilemedi vallaabu arada adetken nooluyo kız peki bişiicik olmuyodur dimi onda bide abdestsizken gece yatayken dua okuaybiliyosmu yaa?
tabiki okursun canımyav beloşumun abuy cubuy keyfinin içine ettinis yaa kıs yesemmi yemesemmi bilemedi vallaabu arada adetken nooluyo kız peki bişiicik olmuyodur dimi onda bide abdestsizken gece yatayken dua okuaybiliyosmu yaa?
tebrikler tatlım sen yumurtlayıp doğurmuşun bilem elerine sağlık
son aylardada yasak galiba canımmmm. he bide kocişinin ayaklarına gelince en güzeli vazalin canımm çok güzel nemlendiriyo bence onu dene
nazo ve senden Allah razı olsun arada böyle bilgilendirici muhabbetlerede girmek lazımya kızlar
kafanızı karıştırmak istemezdim ama peygember efendimiz abdestini alırda yer içer yatar diyo
bizde onun yaptıklarını yapayoruz
allah affetsin bakın bi alıntı daha ((( cünüp olan kimsenin uyumadan önce abdest alması daha uygundur Bu arada şunu da unutmadan söylemek gerekir
Bu uyuma işi namaz vaktinin geçirilmemesi şartına bağlıdır
Cünübün yemesi ve içmesi:
Cünüpken insanların yeme ve içmesinin nasıl olacağını yine Rasulullah (sav)'ın sünnetinden öğrenelim Rasulullah (sav), cünüpken yemek ve içmek istediğinde ellerini yıkar ve sonra yer içerdi(4)(("Peygamber (sav), cünüpken yemek yemek veya uyumak istediği zaman abdest alırdı"(5)
(((( Cünüp olan kimsenin yemek içmek için sadece ellerini yıkaması yeterlidir, ancak abdest alması daha iyi olur
tabiki okursun canım
adet başka
ama kurandan ayet okuyamassın
he kız ama gelde baa sor nasıl yımırtladım
2.si için kociş kuduruyoda çık yemeyo dötüm
bakalım nereye kadar nono dicem
ama istemediğim çocuğada nasıl bakarım değilmi of arada kafayı yicem
ıy oda çok pis kokuyo ama dediğin gibi bayaa etkili canım heey tüylü şeye yarıyo valla alnına sürünce baş ağrısına bilem iyi geldiydiağrılara bire bir vallaa
evet ya:18::18::18::18: zaten hepsını bıtrmıstım şimdi elimi yıkayım bi su icecmm
su yumurtlama dönemm gecsın bıda bole yapmayacamm
tabiki okursun canım
adet başka
ama kurandan ayet okuyamassın
he kız ama gelde baa sor nasıl yımırtladım
2.si için kociş kuduruyoda çık yemeyo dötüm
bakalım nereye kadar nono dicem
ama istemediğim çocuğada nasıl bakarım değilmi of arada kafayı yicem
son aylardada yasak galiba canımmmm. he bide kocişinin ayaklarına gelince en güzeli vazalin canımm çok güzel nemlendiriyo bence onu dene
canım sen viksle karıştırmıyon dimi vazelinin kokusuz olanlarıda var hatta johanson baby nin parfümlü vazelini var onu al o çek iyi. ben yazın bronzlaşmak için güneş yağı yerine vazelin kullanıyorum ve hemen bronzlaşıyorum kızarıp haşlanmadan buda öyle bi bilgi işte
ıy oda çok pis kokuyo ama dediğin gibi bayaa etkili canım heey tüylü şeye yarıyo valla alnına sürünce baş ağrısına bilem iyi geldiydiağrılara bire bir vallaa
hadi ya işe yaramaz sa kselle senins açını yolarımcanlarım benimm deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?